Yran närmar sig del 2

klockan är 22.40 om 4 timmar lite drygt så ger vi oss av mot den jämtländska sjöstaden Östersund. Nu ska jag sova lite och menalt ta mig resan igenom.


/ Kom igen komisarien


Yran närmar sig del 1

Nu har jag rensat bilen på diverse onödiga saker (men rätt bra grejer som fiskespö, innebandyklubba, golfboll plockare, sprayburkar, sportratt m.m) sen ahr jag packat min enda väska så nu är jag rätt redo har även gjort en mindre koll på bilen avd gäller kylarvätska,spolarvätska och motor olja däcken ska jag kolla luften i också. Men det hade jag tänkt göra i samband med tankningen. Annars börjar jag bli riktigt färdig nu ska jag vila mig lite äta middag och så.

/ Supermaskinen

dygnsrytmen

är helt i svängning :)  jag är vaken och klockan är halv 4, jag känner mig knappt trött. Jag ska vara vaken en stund till. Varför ställer sig m¨ånga frågan? jo för jag ska vara en säker och vaken förare i morgon natt, mitt herrskap ska känna sig trygga på färden till östersund. Nu blir det några avsnitt till av Svensson svensson sen ska jag nog läsa lite slirre inna jag ska sova bort förmiddagen :P.

/ Segertåget rullar in som technodromen tryck på play så startar den!


blandband och blodbad

Sitter och bränner skivor, helt kalrt en sysselsättning man inte gör varje dag. Men nu är det så att jag måste bygga på mitt ljusbibliotek i bilen och då är det bara att börja använda den gammla brännarN.

Its never gonna end!!!!!!! Laakso - Stay turned to my love en mycket mäktig låt :P ungefär som den där knäckemackan med leverpastej och smörgåsgurka klockan 04.32 söndag morgon.

/ Dysparennia

Konk



Så jävla bra!

Throw stone

Nu hade han kommmit på den perfekta ideen. Eftersom djuren var för tunga för att kastas så tänkte hjalmar att man kanske kunde skjuta iväg dem med hjälp av en sån gammal katapult som rommarna använde sig av. Sagt som gjort Hjalmar köpte upp sig på virke och en skit gammal ritning sen började han arbeta på detta mästerverk. Och det blev även fördigt så nu var det då dags att skjuta iväg första djuret. Ett råddjur blev det, det var en hel del jobb med att få upp djuret i skopan. När det nu låg på plats så drog han i spaken och råddjuret flög säkert 80 meter innan det krossade ytspänningen med klövarna före. Sedan stod Hjalmar ett tag och funderade "var det så himla kul?" han kom fram till att det nog inte avr så skoj ändå. Nu jobbar han på att sjuta iväg kiosken i Gränna.

kasta sten

Hjalmar stod och kastade sten då han kom på sig själv, varför kasta dessa döda ting? han la genast ner stenarna, tjuvkopplade en röd opel kadett. Åkte ut i närmaste skogsparti där la han ut ett nät som var 12*10 meter sen fäste han upp en vinsch utrustning i träden runt omkring. När det sedan på natten gick en massa djur där sögs de upp i nätet och hänge sedan 3 meter över marken. Hjalmar fick sammanlagt ihop 3 råddjur, 2 iggelkottar och ett vildsvin. Men nu skulle han  ju kasta dessa i vattnet också, hmm en fet funderar stud uppstod.


Fotsättning följer...


/ 1888 Franklin


Barrowland Ballroom

Såg precis filmen Allt om min buske, filmen hade 2 sköna saker det ena var killen som spelade lillebror han var hög på svamp i hela filmen óch guidade folk i parken haha klockren sen hade Tunngs cover på Bloc Partys The Pioneers :P så jävla underbar låt. För övrigt var filmen rätt kass.

Spanska förhoppningar

Meatpiece



Här har de garanterat stora köttstycken :P

Trasigt ciggpaket

Värmen slog till han som en fet cylinder i pannan. Han cyklade inte för att bli smalare eller för att det var kul, nej nej det var bara för att han inte hade körkort och han var för slö för att gå så det bev cykeln. Den hade en hel del skavanker så som rostig ram, inget lyse, vinda trampor och en hel del annat. Men det största problemet enligt mannen var att hans ciggpaket var trasigt??? alltså det var liksom fult och såg inte ut som alla andras paket :/ han ville kunna flasha med det som alla andra men det gick liksom inte. Nu fanns det bara en sak att göra "can you hand a rope!"

Fransk toalett på det här då.

mycket vacker middag

jahaa idag har det blivit bad,mat,mer mat och sen mer bad :P hehe vi hände på skillinge udd i dag sen klev vi in på Phoenix tog lunch (200grammare), efter det ville alla vila middag så det gjorde vi. Sen blev det kanon fin grillning hos Perre :) vilket kött vi åt ojojoj 7 av 10 tangenter. På grillen behövde vi ett bad för att leka av oss, det blev ett mycket lekfullt och spirituellt bad med väldigt mycket lek och skoj.

Jag tänker hädanefter bara drömma om gröna saker, det gör liksom mindre ont så.

/Ironiskt nog den enda boten är god sömn

beautiful water!

Vart och badat i skillinge :) så himla härligt i vattnet alltså, ojojoj jag skulle vilja bo där i det stora blåååå.
Nu sitter jag och hungrar till mig tills det fina grillandet ikväll :)

Citatet: "Idag ska jag äta ett stort jävla köttstycke" Perre när det börjar krypa i magen ;)

Colombianskt kaffe tack!

Kungsör vaknar som en kappahl katalog och de vita korparna förstår att nu är dags att flyga till andra ställen där vi itne blir lika utsatta, vart flyger man då? jo mexico ni vet alla vita duvor som de tuffa mexxarna med fu manchu musche bär i handen. De vita korparna skulle kunna joina dem och kanske till och med passa in? vad vet jag? tänk om kappahl katolgen bara är en fasad mot alla tunga städer i sverige? tänk om kungsör vill kliva i en kostym som är alldeles för stor? vi kanske har stora ambitioner som stora svensak städer itne vill veta av. Kungörs en syndens stad, mycket vacker miljö, men ävenm mycket bus på konsum!

/Sak samma nu tar vi lite colombiansk kaffe på det då.

Feel the love!



Cut Copy. riktigt jävla skönt :) veckans upptäckt utan tvekan.

sommar special!

Nu får ni en limited edition chans! om ni vill få ett porträtt i min blogg alltså en liten story baserad på erat namn och ålder så skriv ett medellande så hittar jag på något. ;) 

Chansen finns ända fram till sista Augusti.

Kändis jakt at QS

Satt i morse och blickade ut över stads kärnan då min blick föll på 2 kändisar - JO det är på riktigt!

Först såg jag den gammla längdskidkungen Jörgen Brink ni vet han som gick in i väggen i OS, det var ganska dråpligt att se med tanke på att backen han var i var typ lka brant som drottninggatan (med parraleller till Schöns granne) Anyway han säljer gurka iaf, han kom med ett skepp gurka till Kungsör idag. Att han hade sadlat om till något förstd jag ju men att det var gurkförsäljning visste jag inte. Men enligt börsen så ska det var en levande marknad med mycket hög potential.

Sen mitt på gatan kliver ju Benny Andersson (från ABBA) fram ur skuggan som värsta våldnaden, Han bar ett par tighta slitna manchester byxor med lite grå/svart ton i sig, en grön lite halvpösig tishe och ett par bekväma loafers utan strumpor. Att tillägga han bar en Ica Kasse också. Av min blick att lita på så är han här på jobb, jag tror att han håller på med en hemlig musikal eller nått. Typ en naturfestival på jägaråsen eller dylikt, men det kan också vara så att han bara är här och semestrar kanske åkte hit med båt?


/ Fånga fina fisken

new flavour

vart en sväng och fiskat - 4 abborar i varierande storlekar, 2st var godkända.

Sen köpte jag och oskar arlas nya ost, "arla AbberN" det är alltså ost med aborr smak skit tufft, smaken i sig är inte så jätte tuff den är mer len lite rökig. Ungefär som en irländsk whiskey.

/Ytspänningen kan göra spänningen olidlig

Proggande Neonfreak

Den proggande 13 åringen stod i hallen hemma med en sylvester och ade bestämt sig. Han skulle till det lovliga Sevilla det avr nu elelr aldrig i hans lilla hjärna. Diskussionerna gick ungefär så här
Mamman - men du är bara 13 år du kan inte åka dit själv.
Tha kid - eeehhh fuck you det kan jag väl visst, på alla afrika filmer är barnen själva i stora städer.
Mamman - men du är väl itne ett barn i afrika och så är även det en stor skillnad på en by i afrika och Sevilla.
tha kid - ja tycker du ja, men nu är det så här din gammla trasiga kvinna jag ska åka nu, blir hämtad om 2 minuter!
Mamman - vem ska hämta dig? hur ska du ha råd?
Tha kid - alltså det är Micke en skit skjyst kille från örebro han är typ 36 barre, sen så har jag snott end el penagr av dig och pappa så jag klarar mig i typ 2 veckor tror jag.

Sagt som sagt pojken stack sin väg med den ytterst efterblivna Micke som itne ens kunde sätta på sig kalsongerna rätt. De såg aldrig till pojken mer men vissa säger att han jobbar som mattförsäljare på bahamas.


Klassiker

Det bästa backparet ever? Jocke och tompa så klart visst hade happylannar och jimps sina stunder men i det långa loppet, var det inget snack om vilket par som höll hög klass genom varje match det gammla hederliga SS-Paret Schön - Svensson. Mycket hårt och hårigt där med tuffa tacks och hårda shots. Mmm fina minnen när man blickar bakåt i den gråa vass beklädda spegeln.

Den häftigaste girlen EVER!

Hon är blond säljer snygga tv-apparater och ser alltid så där toksnygg ut. Men hon ahr något som ingen annan vet om hon har 2 tama små rådjurskid hemma på sin centralt belägna tomt. Hon tar så klart sin hot-rod röda (se iron-man) mc till jobbet, när hon jobbar säljr de lite fler tv-apparater än andra dagar ingen vet vaför ;). Men en dag när hon står och kelar med sina råddjur så kommer då den största snackisen i stan, och självkalrt får han syn på henne och hennes råddjur men istället för att berätta för någon säger han bara att "hon är den häftigaste girlen i stan!" efter dettta får hon den tuffaste stämpel någonsin - Den häftigaste girlen ever! :P

Are you british?



Vad ska ett riktigt bra britt band ha? skön stil på sound,kläder ja det mesta, sen ska de ha en låt som heter Michael och gärna skön gitarr slinga låten igenom, men framför allt en jävla energi :P

Franz Ferdinand <3
Bloc Party <3
Wombats <3
Travis <3
The Shins <3
The Killers <3
The Hoosiers <3
Shitdisco <3
Kaiser chiefs <3
Arctic Monkeys <3
The Strokes <3
Razorlight <3
The Rakes <3

haircut



Nyklippt och färgat, så ni inte blir helt chockade.

Piggelin

Den godaste galssen piggelin lanserades 1972 då med en fyrkantig form.

jaha nu börjar huvudvärken gå över, känns riktigt bra. Jag har precis avklarat ett mindre träningspass och solen skiner (Great). Men jag ahr inte en aning vad jag ska hitta på, det känns som vattent är ganska kallt för att man ska bada?

När jag drog upp persiennerna i dag så promenerade en mindre kraftig man utanför mitt fönster, och jag vet inte om han hörde persiennerna dras upp eller vad det var men i alla fall så fäste han blicken i mig! Det var lite obehagligt faktiskt han liksom släppte inte blicken och började sakta gå framåt uppemot banken, men blicken hängde kvar!!! Jag började få panik så jag gick in bakom mina tunna gardiner hehe men han kollade fortfarande. Så nu har jag gömt mig på ett ställe där han inte kan se mig :)

/En klassiker går aldrig ur tiden

metalliskt

aaaaaa det gör så jävla ont...jaga har en sån förbanad huvudvärk, har haft det i över 24 timmar nu :S vet itne vad jag ska ta mig till, har inga tabletter hemma och apoteket öppnar 9. Har inte sovit en blund i natt men men. Sen tog jag tillvara på råden från Stina att jag skulle äta lite och typ dricka nått varmt. Jag somnade til slut men bara för en liten stund.

Jag har planerat en mycket stor förändring i min vardag, jag kan inte leva utan vissa saker och har därför tänkt ändra på en sak....

Fasta del 1

okey klockan står på 12:52 jag är en så länge inte hungrig, det är bra. jag sitter och funderar på vad jag ska fylla den här dagen med. Ska nog ta en sväng i skogen och plocka blåbär.

Järnspöken

Jag vet inte vad som rör sig om det är tiden eller om det är jag? Idag känner jag mig väldigt nere och tycker inte om mig själv! "Men lilla gubben hur är det fatt du måste förstå du måste stå upp" en textrad som kan vara till hjälp kanske. Markus Krunegård är bra bättre än Laakso så är det...

Den lilla Neonfärgade Indianstammen bodde på det lertrampade grästaket i södra småland. Vad åt man då? Dilchips så klart, de var både billiga och fans i massor under dessa infödingstider. Om man sen ser fram i tiden till klockan 13,56 igår eftermiddag så kunde jag känna denna diliga doft komma krypande över drottninggatan som ett järnspöke. Jag fick gåshud över hela kroppen så jävla stort att denna distinkta doft kunde komma tillbaka flera hundra år senare.

Jag ska göra ett kollage nu. Hej då!

citatet: "får jag 50 spänn så blir det bra" Buss chaffisen igår kväll när vi inte hade några biljetter, han ville ha lite svart haha inte så värst dyr från Eskilstuna

Kid rock!

Fy faan vilken jävla mullvads artist, han suger både stort och smått ent ut sagt. han är en sån där person som man vill dra i pungen...jag stod på taket idag på jobbet då jag såg lille MA komma åkande alltså jag fick sån lust att dra han i pungen! länge som bara den, jag stör mig något så in i norden på han. fattar itne varför men det är väl för att han ser så jävla kaxig ut antar jag.

Morgondagens väder: Molnigt med måttlig vind.

/nu ska jag kolla Sunes jul sen sova Like a princess (vickan fyller år idag)

vaken

okey jag antar att jag får ta och skriva ett inlägg som är tråkigt, för man kan ju inte glassa sig igenom en blogg heller! nej nej nej man ska förstås skriav om problem som allmänheten måste kunna läsa. jag tycker annars att det är bättre ta det internt. jag ska inte mörka att jag befunnit mig i en stor bubbla i ett par veckor, med viss eftertanke har den avrit nyttig för nu vet jag vad som verkligen betyder något. Visst jag kanske är ett monster men ibland måste man stanna upp för att kunna gå vidare. Blir trött när folk skriver besvikelse bloggar istället för att ringa och säga vad som stör dem så blir utgångem mycket bättre och det blir itne lika mycket irritation.

/You really make my heart sing.

Stora Hav

Sitter i min palace and main.

Den absolut mäktigatse låten är utan tvekan Oceaner med Kristian Anttila, fy faan rent ut sagt så jävla mäktigt är det. Låten är hela 20:10 men är absolut inte för lång man kan lyssna hur länge som helst på den. Makalöst är ordet

Har suttit och läst en stund nu och tanken slog mig, hela våran livssituation bygger på en känsla en känsla som växlar skepnader och uttryck men ändå en stor saftig rörlig känsla. Den kan vara tråkig, göra ont, svida ända in i märgen men också vara helt underbar.

NU ska jag avsluta kvällen med Garden State,

[ Sov med måtta det är ju en dag i morgon också.

Fotbolls drömmar blir spel



Jag,schön och nygren tog denna lördagkväll till tv-soffan och lirade lite fifa. Jag valde att styra Shalke 04 schön tog det Tottenham Hot spurs och Nigge nagge avr Valencia, man kan väl säga att jag och schön fick dela på guldet hehe ;)

Citatet: "Men vaa faan, jag trodde man styrde med pilarna på straffar" Efter att jag gjort mål på straff mot nygren, och man har hela tiden styrt med joysticken, vi ahr itne ens nämnt pilarna :D riktigt festligt.

/Sov gott, gott folk ta vara på denna natt

Outrageous!



Igår kväll lagom till att schöttis kom fick jag hem senaste plattan från AIV :) She's A Machine! hårt som väntat

bästa spåret så här långt tomorrow.

jag använder händerna till att knäcka nackar och klappa katterna

hooooo skit snyggt igår haha jag och schön vet hur man ska bearbeta en kväll ;) kommer itne ihåg frågan på tp som tog oss till guldiga berg men det blev iaf skön vinst .

Igår fick jag då tag i rare b sides med Blocen... ojojoj det är så jävla elegant på ett smutsigt sätt ungefär som ett par snygga sneakers till en ananrs trasig outfit.

Citatet: "Det är skillnad på musikstilar och band som suger!" Dape i ett samtal om odd perspective ;)

Snart ska jag och Jocke göra gym jag ser fram emot det riktigt mycket, tror inte att jag kommer göra några underverk men gör jag en 10:a på 60 är jag nöjd.

anekdoten- Den händige kraftigt byggda mannen kliver fram till bankomaten, tar ut sisådär 300-2000 kronor när han plötsligt hör en gammal vän ropa "Fitta!" haha nerå han ropas så klart hej!. Den välbyggde karln tycker det är svårt att ta ut penagar och prata samtidigt det blir liksom lite krampaktigt när han ska vända sig ibland. Men till slut är han färdigt och närmar sig sin vän (med på tok för stora shorts) och jätte smala lår. NU står dom jätte nära varann den välbyggde på trottoaren och hans lite längre vän kvar på gatan. Nu står dom nästan näsa mot näsa och till slut händer det som dom båda väntar på KYSSEN nu står dom och grov hånglar framför den händiga mannnens fru som sitter kvar i bilen och väntar på lördags godis pengen. /Horribelt härligt

/ jag använder mina fötter till att sparka in skallar och springa till mamma.

Varning!

Hej såg en väldigt väldigt skitnödig hund i morse, men grejen är att hunden kunde inte bajsa! För det var en sån här smal ranglig historia och han var säkert som ett stycke berg i magen. Och som alla vet så kan såna där hundar bara bajsa lösbajs för annars går saker sönder, mycket sorglig syn stackarn hade ju fan 3 kilo att pressa ut. Men jag tänkte han/hon får säkert tag i något som kan lösa upp det i magen :)

Citatet: "Faan om det är någon ****jävel som vi kan slå på!" Jonathan när vi hör att det låter som någn är i våra bilar och röjjer.

Personligheter bygger oftast på drömmar och visioner. Men inte mannen i rödfleece som skottar snö året runt, samlar på gamla båtbilder, använder endast mobiltelefonen när han behöver ringa ut. Hans liv är väldigt tomt och fylls med saker som gör han lycklig för stunden, inga vänner ingen familj. Bara en jävla massa hård musik som påminner om iron maiden på heroin.

Väldigt mysig dag idag med Scöttis på Willy:s fick en del köpt iaf. Notan hamnade på 339kr mitt tips innan shoppen låg på 320 ;) måste bara skriva det fan vad nöjd man kan vara. difa på 19 svenska lix.

/puss i harald

On Mercury

ajajaj det är lugnt jag bara hostar blod!
väldigt smooth dag tycker jag, jobbet gick bra, maten gick bra, löpningen gick förhållandevis bra (kan bättre) sen så blev det rätt skön film och god veggirulle. Sen hade jag trevligt emd Cristina också men som sagt man kan inte göra allt perfekt och jag har ju gjort det igen! haha helt otroligt.

har by the way gogglat avd bävrar äter de äter bara vegitarisk föda som tex sjögräs, bark, mossa ja vad vet jag haha inte fisk iaf, men uttern däremot den äter fisk av alla dess slag.

Citatet: "Brunchrapporten! fy faan vad dåligt." ett sms av Nicke idag, efter att jag sagt att det var den sämsta skiten jag hört på radion.

tänk att få vara hund och äta utan armar en gång, jag tror det går relativt bra när man ahr sån lång mun. eller lång och lång vissa är ju helt ihoptryckta men ändå. det vore en häftig upplevelse, ungefär som att bestiga berg elelr nått.

/Godnatt tossefar , godnatt tossemor.

Champ

Har precis kollat en rulle med Mange och Nyggan det var trevlans, vi kollade på en film jag inte riktigt kommer ihåg titeln på. Men den var verklighetsbaserad och väldigt mysig, handlade typ om en gammal boxare som levde på gatan och berätatde för en journalist om sitt liv, vilket visade vara fejk men men ni får helt enkelt se den. Tror den hette typ rescuering champ eller nått, Samuel L Jackson var emd och Ben Affleck. NU ska jag sova peace out.

By the holy way! A weekend in the city är den absolut bästa Indieplatta som skapats.

radiomördaren!

Idag ahr det varit en ganska bra dag på jobbet ltie små seg men den fungerade helt klart. Sen åt jag lunch och efter detta tilltag fick jag otroligt svåra magsmärtor, som gjorde det svårt att både gå och stå. Men jag fick sätta mig i en slänt och vila ett tag vilket var helt förjävligt men efter en stund så släppte värkarna något.

Är det någon som lyssnar på Brunchrapporten på p3 mellan klockan 11-13? alltså fyyyy faaaaaaaan vad jag ahtar den människan Henrik Torehammar, värre jävla jätte tönt får man leta efter, han förstör ju dagen genom sitt helt värdelösa program. Jag hoppas han läser detta och känner sig träffad som Hatobjekt.

Nu ska jag lira lite 360 var ett tag sen sist haha ;)

Blood och grått klegg

kom hem idag med en inte så vit tröja, för jag har smetat tätskickt hela dagen och även blodat ner den pga litet såg äventyr haha sånt som händer. nu ska jag träna lite och sedan äta för den som var intresserad.


Sarajevo Rocks!

Igår var det lite patyyy vi startade upp hemma hos mig lite sent men ändå. det blev riktigt mysigt med sköna boys och ett mycket roligt öl-spel :) Sarajevo Rocks!, vänsterdricka och många många vattenfall haha. Sedan drog vi kosan mot eksilstuna och gammla hederliga Lotte var ju lite sådär måste jag säga. Så jag drog 3 mackor på subway och diskuterade en lång stund med sveriges bästa hunddressör som aldrig bär koppel. Ja sen blev det färd hemmåt jag låt i bagage utrymmet det var bra med plats och resan gick smooth. Tack för kvällen boys. Snart på det igen ;)

Citatet: "För varje klunk som alla dricker måste Mange dricka ett glas whiskey" ja det var nog jag eller hurtig ;)

Nu ska jag slicka min trojansa häst!

crash diet!

åååå orka vakna 05,45 när man festat till hmm ja tidig morgon. Glömde såklart stänga av väckarklockan igår. men men sen blev det lite gott fika hos mormor så det balanserade min ananrs sega start på denna gråa lördag. Hade tänkt ta det easily hela dagen fream till kvällen men när jag kommer hem (från mormor) så ringer mamma och säger att bilen har dött i kvicksund. så det var bara att ringa Hurreburre så åkte vi dit och hämtade bilskrället. fitta vad ont det gör i pannbenet jag är otrlogit trött på den där plåtkontainern......

Citatet: "Det är något fel som är trasigt" Mamma släpper detta citat mycket genomtänkt.

Igår började våran kväll hemma hos mig jag och Schön knäpte nägra björnöl och tuggade en totti :)  senare kom mannen myten muttan Dape the snake ;) kvällens citat blev "Vilken jävla puma!" det var jag själv+Dape som drog den när vi såg en ljus dam gå över gatan till habib's mecka.

Klart å betart! hoppas ingen sitter och ångrar sin nyktra position i bussen ikväll

Fält av drömmar

jaha idag blev vi klara med altanen ute vid centrallagret, stabilt hmm ja? alltså skiten kan lika gärna rivas på måndag, det känns ju lite sådär att ha lagt ner 3 dagar på det då haha. men det är ju itne jag som ska riva så jag bryr mig inte. På vägen hem idag såg jag ut över de gula mustiga rapsfälten och tanken slog mig undrar om fälten är byggda på folks drömmar och visioner. Tänk tanken att harald 33 drömemr om jordnötter så ligger hans jordnötsdröm någonstans på fältet? helt jävla kört är det inte.

Citatet: "Ååå jävlar han ahr den utfälld!"  Me myself när vi åkte förbi en hästhage och storhingsten hade värsta jävla staken!!!! allt¨så den avr mastig måste jag säga ;)

Ligg inte i grön gräset med vita shorts och sjung på en gammal sång!

Kinesiskt storkok...

Idag har man varit på ett soligt centrallager i arboga, och skruvat altan. Hade det inte varit för den ihärdiga hungern hade dagen fått 5 plexiglas men det blir iaf en stark 4:a. I bakgrunden hör man ett ihållande dunkande man tror ju att det ska vara dessa borr kilalr som pålar men nejnej nej det är minst 8000 kineser som sitter precis bakom kullen och blandar te, de är så där äckligt sammansvetsade som nästan bara ryska tvillingar kan vara. det lät ibland som om dom skulle blanda teet tills det bara var små blad kvar men de gjorde nog en kanon blandning.

Lunchen var underhållande då vi jag och nicke såg en ungspoling äta matlåda, hehe vi trodde han skulle tugga så käken hoppade ur led men klarade av att hålla alla delar på plats. men jag kan ju säga att den köttbiten var seg med stora e.

Citatet: "Vad i helvete går linbanan!" Nicke på väg hem från Arboga haha det var klockrent när dessa "små" bunkar faktiskt gick på linan.

Kom precis hem från Ica, på vägen såg jag en pizzabagare stå och hänga på the Queens street, han titade på mig med sorgsna ögon. jag tänkte att han tycker nog mataffärerna är djävulens påhitt. liksom nu går folk och köper mat istället för att dra en calzone över pannan.

P.S Jag har blivit en pansarvagn med drömmar.

RSS 2.0