Hör du hörlurarna?

Såg idag at the gym, en överviktig herre. Han satte sig komfortabelt på en bänk och började göra underarmscurls med 2 kilos hantlar!? hallå? du är huge! jag hade lust att säga men stora karl. Du borde träna mer effektivt och med mer tyngd och explosivitet om du vill öka din förbränning. Kombinera gärna din styrketräning med kondition som cykling,löpning och rodd. Du kan även göra någon av dessa aktiviteter direkt efter ett tungt gympass. Varför då undrar många, jo för att då har redan kroppen börjat förbränna fett i och med detta blir konditonsträningen mer effektiv. Men det var ju bara vad jag hade lust att säga, jag sa inget

shame on me!

Äggbrytar kungen bryter sig från skal till skal

Köp aldrig Stjärnägg! det är så jävla usla ägg att man lika gärna kan försöka värpa egna, för när man köper äggen så sitter de för det första fast i kartongen. Och sitter de inte fast så är de redan sönder, För ja! äggen går sönder när man ska försöka lirka loss dem från kartongen.


Fredagsfilm i vanlig ordning, denna vecka bjuds det på bloc partys - Flux otroligt bra live ,otroligt bra dans låt :)


Rosa surfare inlagd i sillburk

Det är märkbart skönt mildväder dag!

Tittade på Efterlyst igår. Där tog de upp tre grabbar som hade rånat en 8 åring? Hallå man undrar ju vad fan de tänker med. Vänta vi rånar den där lilla grabben som har så mycket värdesaker på sig, och vi är ju typ 10 år äldre. Fan man skulle skjuta fast pungen för dem med spikpistol

my queen wants a king sized bed

Gårdagens händelse eller det kanske är veckans händelse. Att Vickan och Danne förlovade sig. Alltså det är väl jätte härligt att två fertila, vuxna varelser väljer att binda sig vid livets stam. Men måste man verkligen flytta på hela tv-kvällen? Nu blev ju iof jag inte drabbad då jag var ute på annat håll ( Bloc Party @ Cirkus) Men alla ensamma själar där ute som verkligen älskar sina tisdags tv-kvällar. Liksom hur mycket kan man prata om denna förlovning hela nyhetssändningarna både igår och idag handlade ju om denna händelse. Frågan man kan ställa sig men som jag tror väldigt få vill ha svar på. Hur fan kommer det bli när de gifter sig? kommer vi ljumma igång redan i Januari? ska vi verkligen behöva se timm långa tv-program om vilken klänning viktoria ska ha?

Hunting for some chipmunks

Har i kvällen hittat en look i like. Det är Färjestads tränare Per-Erik Johnsson han ser ut som Alvin i "Alvin och gänget" hehe med sina fylliga kinder, sin fel proportionella snusprilla och sina små glasögon. Man får sån lust att slänga in en påse peanuts åt han

.

korrigerad flana i flatlöst flanellrikt frityr land

.Jag läste att Royal Marine Reserves i UK har ett världsrekord. De har dragit en Boeing 737-300 som väger 37 ton, 100 meter på 43.2 sekunder på Manchester Airport 27 jan 2001.

Alltså det är ju ett ganska imponerande rekord med tanke på hur långt 100 meter är om man ska dra 37 ton. Men man kan ju undra hur iden kom till. " Va fan kilalr vad ska vi göra idag? ska vi dra en Boeing 737?" haha det måste ju bli en funderarstund på den frågan.
 




Straffa inte oss skyldiga

Varje år återkommer syndomet som gör mig galen! Jag hatar det men dras till en viss del av det. Det är så klart Melodifestivalen jag pratar om, alltså så jävla kommersiellt och kasst program!  jag kan max hitta en bra låt bland alla dessa bidrag och så sänder de på bästa sändningstid. Den enda tjusningen med skiten är när poäng räknas och man ser den härliga tabell där poängen hoppar in. Det är det enda som är bra med programmet (jag är en tabell älskare) Om mitt liv vore ekonomiskt oberoende så skulle jag defenetivt göra tabeller hela dagarna

Fruktskål åt Fruksalladen

Äntligen helg med barbro och bo!  Nu lär man ta djupa andetag och se framåt måndag.

Fredags film i vanlig ordning! En man ute på en spontan löprunda, det slutar i en statlig plåtbit. Skrattet är ovärdeligt


Alaska pollock och tysk skådespelarimport

Alla tänker ju så klart på den härligt dubbade killen i de gammla Beck filmerna, När man tar upp samtalsämnet tyska skådespelare i svenska filmer. Men jag har nu efter 16 år efter min barnfilms debut upptäckt två nya fall. Nämligen den ena polisen av Kling och Klang och doktorn i Emil i Lönneberga :O

Jag vet detta kanske ni inte ska berätta för små barn i eran närhet!

sweet sixteen

Forsbergs karriär över? 67% tror det på hockeykanalen. Jag tror att det är folk som bara är lättade att han inte spelar just nu för det skulle störa deras lag så pass mycket. Han är och förblir sveriges största genom tiderna (enligt mig) inte bara för att jag är modoit, utan för hans prestationer på planen. Han presterar alltid och vid helt friskt tillstånd är han mäktig!

Alhaji Jeng kommer alltid att förbli 16 år gammal.





Skottskada eller ryggskott?

Fick häromdagen söndag ett skott på benet. Charlie var mannen i fråga som avfyrade bössan välplacerat på mitt högra smalben. Resultatet blev blodvite och rött märke. Det röda märket har nu förvandlats till en ful krat som ser ut som en korsning mellan gammal vulkan och gollum. Men som alltid ska det kännas att beträda karlahallen!

dansk kvinna omtänksam

Dr.Phil är jobbig! han försöker få folk att ändra på sig likt en plastbit inkastad i lågorna.

Hörde på radion idag om en kille som inte trodde på växthuseffekten? hallå har den mannen sett hur klimatet var för 20 år sedan? iaf jag åkte pulka i oktober, det blir svårt att göra 2009.


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/375241/riksost?claim=2y8a6rbapw4">Följ min blogg med bloglovin</a>


äkta memma i mumma kläder

Gjorde nyss ett test där man skulle se vilken ölsort man var. Jag blev en Falcon 5.2 beskrivning : En lagom stark, ljus öl som passar in i de flesta sammanhang. Det låter ju som att man är en i mängden haha tråkigt som fan iaf. Jag ahde ju helt klart hoppats på Björnebrygd eller Grolsh typ :P. Men är man falcon så är man falcon.

Svärdfisk hugg i svärdets ljus från månskenet

Ni vet författaren Stieg Larsson, ja han som skrev milleniumserien sen tog han sitt liv. Han var ju inte ens känd när han levde, inte ens hans mamma visste vem han var. Men han dog ju som sagt och då uppmärksammades hans verk skala större och nu är de ju film också.

Men jag vet en sak som ingen anna vet. Stieg Larsson är vid liv han är endast försvunnen inte död som alla tror. Jag har via några källor hört att han jobabr på en Lettisk lantgård som hönsutfodrare. På kvällarna snickrar han på den perfekta ursäkten för att kunna göra comeback i rampljuset på svens mark.

Man förstår ju att han har en viss börda på sitt samvete, förstå själva att komma tillbaka och liksom "tjena det är jag Stickan :) ni vet det där om min död, det var bara ett practical joke. Hahaha vad många som skulle skratta?

tyngden så skidan far dalen

Har fastnat likt en gurka på McDonalds fönster framför tv:n. Nu undrar ni säkert vad tittar grabben på? jo det är herrarnas slalom och jag kan inte förstå hur fast jag kan bli. Det är helt galet kul att följa mellantider och se placeringsförändringarna, just nu har vi en blågul hjälte på plats 2 Härligt!

Såg precis en kille ramla, undrar vad det är för tankar som rör sig i huvet. Liksom tänker de jaha nu går det utför haha eller tänkter de nä nu jävlar ska jag få stopp på grejrna. Vissa verkar ju bara släppa efter och hoppas det tar stopp i nå staket eller dylikt. :)

Fransk Frisyr i frityren

Oklart hur länge man kan hålla andan i motvind men en sak är säker att man kan iaf ljuga om att man inte tjuvandats.

Torrrrt torrrt min överläpp håller seriöst på att spricka upp likt en krater på sicilien!


Fredagsfilmen blir en kanon härlig squashrulle, jag är för övrigt sjukt sugen på att börja lira squash ;) Hurtig?


gåsen har tappat fjädrarna!

Gåshud! Så sjukt bra :D, Har senaste veckan lyssnat största delen på WL <3


bissart bussigt bussflak

Kom att tänka på Lysekil en varm sommar det var "Tutti catcha" som regerade. Hane och Herman vet vad jag menar :)

Kollade damernas storslalom idag, man blir ju helt sjukt insatt så fort man lägger an ögonen på denna fartsport så får den mig att vilja sälja allt och sticka ner och börja sälja örhängen i alperna. Jag ska banne mig göra något outrageuous some time in my life, but not just now.

Sälj mynta till knarkar'n utan byxor

Kevin Borg! man blir ju fan inte klok på den dåren. Måste han se så jävla korkad ut, och måste han synas och höras överallt så han förblir korkad? Han får mig att tänka på Fez i Thats 70 show. Sluta och vara offentlig och gräv dig en grop kära kevin, tyvär hatar 78% av alla som hört dig. 

Mando släpper nytt fräscht på fredag. Jag kan knappt vänta och inte nog med det så har Mr. Doherty bokats in på P&L.


Här har ni en bra låt, så man slipper tänka på Borgs jävla skit låt!
 

Yrka din livstil som om det vore glashjälm

Allt snack om polisens tveksamma uppföranden här i dagarna har fått mig att sätta mig in i det här. Vad har jag kommit fram till då? Jo att "yrken" polis,brandman,ambulansförare,pilot,bonde,bloggare och riddare inte är några vanliga jävla yrken! det är en livstil som man måste leva ut till fullt. Och att låta käften gå med rullande kamera är inte en livstil som polismannen vill visa upp. Jag hoppas för allt i världen att Poliskåren åker på en "bonding resa" till alperna och verkligen växer in i rollen som förebild.

mjölshoo testchoo

A big test of the classic chokladflanan. Testprodukter Marabou med sin Brejk, Cloetta utgjorde fight med Ploppen, Klassikern Daim från Kraft, och sist och minst Nestles Lion. Jag bedömde dessa bitar i 8 a grenar.

Kcal/ 100 gram
I detta test var det väldigt jämt. Dock hade inte Nestle någon tabell som man kunde läsa av. Vinsten gick till Plopp!

% Choklad
En väldigt viktig gren då choklad är huvudingrediensen. Även här drog Cloetta längsta strået med hela 57%

A.Huvudingrediens
Den andra huvudingrediensen som utgör en sammansatt godbit. Priset i denna gren gick överaskande till Marabous Brejk, som har kombinerat med chokladkex.

Smaken
Den kanske viktigaste gick till Daim!

Förpackning/praktisk
Brejk vann denna gren då de har en utomodentlig öppning och bra innandömme.

Utseende
Plopp har den helt klart snyggaste förpackningen av dessa bitar :)

Size
Storleken är viktig. Och här var det två som delade på kingsize pallen, Daim och Brejk

Totalupplevelse
Hur känns det att äga och så småningom kötta i sig dessa gobitar? ja vem är bäst? Svaret är Marabou!

Slutsummering:
Marabou Brejk vann testet välförtjänt tätt följd av Cloetta Plopp. Tredje plats plockade Daimen hem och sist kom Nestles Lion som inte var någon höjdar upplevelse.



synvinkeln är vinklad

Nu under alpina tider så kan man ju inte motstå att se små små detaljer, som att Lindsay Vonn parrerar portarna lite bättre än de andra. Att Lindell-Vikarby klyvde en port under super-G och sedan körde sönder knät under störtlopps träningen.

Men jag har fastnat för en detalj som slår alla de andra. Jens Byggmark har skymd sikt 24/7, alltså den killen kisar ju med ögonen varje vaken stund. Det måste ses som ett handikapp eller ser amn bättre så? Nu vet jag ju att Charlie gillar att dra i ögat när han ska se saker men undrar om det är samma effekt i en skidbacke? :)







Ifred på freddag

Ikväll blir det dance dance dance på RAW :). Jag ska vara nykter jag ska vara förare. denna låt tycker jag passar mucho bien.

Alltid så klassbra Mando!




från MÄKTIG utstyrsel till sorglig tarvel

Har tappat den stora respekt och trovärdighet jag alltid känt för polisväsendet! Jag lägger ingen större tyngd i det som kommit fram i nyheterna nu om underliga och olämpliga ordval som polis gjort. Utan det här har växt fram under senare tid. Jag hatar maktmissbruk och kommer inte vända mig till polisen om det absolut inte är en nödvändighet.

Såg att en tjur sprang runt med 230 volt kopplat till pungen. hmm mäktigt eller dumdristigt?

cyklade till brittania för att bli prins och ta kungariket.

Hörde på radion idag att det förut var vanligt med cyklister som dopade sig med amfetamin. Varför då? jo för att man tydligen kan cykla hur lägne som helst då och till och med cykla sig till graven. Det var tydligen några fall som hade cyklat så hårt så länge att det avled. Det är ganska sjukt, man ahr ju hört talas om guldfiskar som äter ihjäl sig men att en människa skulle kunna cykla ihjäl sig hade jag aldrig trott. hahah tänk om man hade stått där och följt tour de france, och en kommer cyklande i en väldans fart sen faller han ihop en kilometer bort och dör av utmattning? jag skulle iaf sno den tajta dräkten :)

Lyckad familjeträff omvänd flickjakt

Jag fastnade för uttrycket familjelyckan. Alltså man brukar ju kalla sina juveler eller pungkulor för familjelyckan. Och det man syftar på är ju oftast att det är med dessa kulor man kan skapa en familj och där kommer ju lyckan. Men om man skulle vända på det och säga att en barnfamiljs lycka är att pappa har en pung som de sedan sitter och dyrkar likte en vagina på pedistal. Tänk er när barnen sitter och glimmrar emd ögonen "ååå pappa vilken lycka att du har en sån ståtlig pung"


RSS 2.0