119-246 update!

Tjo!

Besiktningen av lägenheten gick galant. Sen stack jag ocg gymmade det gick också kanon bra. Så en väl utförd förmiddag.

Sen for jag till Tuna park och införskaffade ett par nya gummin att löpa i. Inte en dag förtidigt! Var ute och drog 4 km på test och de kändes bra fin dämpning.

Snart bär det av till Ulvesund för lite bollkickande, får se hur många själar som dyker upp. I värsta fall blir det väl lite straffar och skitsnack. Har även räknat en jävla massa matte idag, prov i morgon 08.00..


Modo bygger! del 3

Nicklas Danielsson från Djurgården kommer förstärka laget nästa säsong. Han är ju nybliven sm-silver medaljör och visade under sluspelet att han är en klass lirare i Elitserien. Jag hoppas det kan bli några kassar från hans sida, vi behöver sprida ut målskyttet på fler spelare nu när Zucca sticker till The big Apple.

Nicklas Danielsson är född (7 december 1984) och uppvuxen i Uppsala. Moderklubben är Almtuna IS. Efter spel för Uppland i TV-pucken 1999 flyttade han till Västerås och dess hockeygymnasium. Efter en säsong där bytte han till Brynäs och säsongen 2002/03 debuterade han i Elitserien.
Efter att i omgångar varit utlånad från Brynäs till Almtuna gjorde han en hel säsong med moderklubben i HockeyAllsvenskan 2005/06.
Där imponerade han och Djurgården skrev kontrakt. (Modohockey.se)


Stanleycup update!

Största skrällen är ett faktum. Inte för att Montreal är ett dåligt lag men som Washingotn har spelat hela grundserien borde de ha vunnit denna matchserie ganska enkelt men icke.

Washington-Montreal 1-2 Montreal gick vidare på 4-3 i matcher.

I conference semifinalerna kommer det se ut så här:

Eastern:

Philadelphia-Boston jag tippar att Philla går vidare med 4-2

Montreal-Pittsburg Här tror jag ändå att skrällgänget får ge vika. Penguins går ifrån och vinner med 4-1

Western:

Vancouver-Chicago
Detta kommer bli en rysare tror jag. Chicago vinner med 4-3

Detroit-San Jose Här är det rutin mot slutspelsflopp. San Jose har aldrig lyckats i ett slutspel och så komer det förbli i år med. Detroit vinner med säkra 4-2



119-246

Hej!

Idag ahr Tyko namnsdag!? hallå vem fan döper sit barn till Tyko??? Anyway grattis alla Tyko där ute.

Har för cirka 47 minuter sedan kickat igång dagen med att göra en uppstigning och en runda i lägenheten för att se att alllt är som det var igår när jag somnade. Sedan har jag surfat runt lite och kanske lite på impuls köpt en ny dator. Jag tror det blir bra har tänkt att min kära mor ska få min gamla, den ahr verkligen varit en trotjänare och inte gjort mig förbannad så många gånger.

I övrigt idag ska jag in till E-tuna, vara med på besiktningen av lägenheten (nervöst). sen blir det ett gympass på powergym. I eftermiddag ska jag räkna en jävla massa matte så man är förberedd inför provet i morgonbitti...

Kapitel 3-4 ska faan bli fixat nu (Y)




Stanleycup update!

I natt spelades den 7:e avgörande mellan Phoenix och Detroit.

Phoenix-Detroit 1-6 Detroit vidare med 4-3

118-257

Klev upp runt 09 tiden. Åt. Stack och tränade på PG.

Sen var det hem och duscha/byta om för matte lektion. Det var en givande lektion och jag tror verkligen jag klarar provet på fredag! Jag hoppas så inåt helvete. jag ska klura lite geometri idag sen blire testerna i morgon så ska jag förhoppningsvis vara beredd på uppgiften.

Efter matten var jag en sväng på banken för att göra lite ärenden. Efter det var jag ner till mormor och planterade om en lökväxt som hade gjort om en kruka till fängelse för sina egna rötter. Nu är han nog glad med all space och jord :)

Stack sedan ut på en löprunda tänkte nöta åsen idag med men blev bara ett varv innan jag tog av på lite andra vägar. Jag gjorde illa mig idga på gymmet så får se hur det känns i morgon...

Ikväll är det även avgörandet mellan Barelona-Inter om vem som ska få möta mitt kär Bayern i finalen :)

Stanleycup update!

Ojvoj! vad händer i Washington!

Det har varit en rafflande natt i nhl slutspelet.

Buffalo-Boston 3-4 Boston gör en mindre skräll när de slår ut Ryan Miller's Buffalo med 4-2 i matcher.

tre stjärnor: 1: David Krejci, Bos (2 mål, 1 assist) 2: Mark Recchi, Bos (1 mål, 1 assist) 3:Tuukka Rask, Bos (27 räddningar)

Chicago-Nashville 5-3 Chicago pallade favorti trycket till slut och vann serien med 4-2

tre stjärnor: 1: Patrick Sharp, Chi (1 mål, 2 assist) 2: Jason Arnott, Nsh (2 mål) 3: Jonathan Toews, Chi (1 mål, 2 assist)

Washington-Montreal 1-4 Montreal kvitterade serien till 3-3 nu väntar en sjunde avgörande.

tre stjärnor: 1: Jaroslav Halak, Mon (53 räddningar) 2: Michael Cammalleri, Mon (2 mål, 1 assist) 3: Maxim Lapierre, Mon (1 mål)


Jag vet det verkar osannolikt att Montreal Canadiens ska kunna rubba Capitals men man ska aldrig säga aldrig. Och ni funderar säker på hur fan Mark Recchi kan leva. Det gör jag också!



Halak kan skicka Bäckis till VM.

117-258

Tidig morgon dag!

Sitter just nu och väntar in tiden så jag kan ringa HSB för besiktningsbokning. Jag är fan nervös för hur det ska gå...inte samtalet utan besiktningen :P

Ska föröska hinna med lite matte inna jag far till E-tuna för lite jobbträff och gym. Idag blir det överkropp+trappmaskin.

Ikväll ska jag och Jonasson kika trav och härja. Är tveksam om jag hinner skriva mer idag pga tidsbrist :) men hinne rjag så kommer nog ett inlägg i eftermiddag.


sånt som händer








Stanleycup update!

I natt lirades endast en match.

Los Angeles-Vancouver 2-4 Därmed gick Canucks vidare med totalt 4-2 i matcher.


Första natten ensam är gjord.

I morse vaknade jag för första gången ensam i min nya boning. Jag trivs so far. Jag tycker det är ett mysigtplace med kanon läge för att vara i Kunge, ingen sjöutsikt men inte mitt på Queen street även fast pulsen ibland lockar.

Idag har jag haft mattelektion och ringt till tele 2 för att lösa allt skit emd en jävla faktura!. När allt var löst och jag hade fått det ur världen så stack jag upp på Åsen för att klippa några varv. Jag slutade på 5 och kände mig rätt så tillfredställd. Efter rundan krämade jag in till E-tuna för att städa det sista ur lägeheten och träna med MOOOONIIII, Hon körde hela kroppen s usual, jag tränade ben/mage och rygg. Kanon pass.

På kvällskvisten blev det till att inviga spisen. Jävla fint kräm i plattan måste jag säga. Blev potatis vågor emd pepparstek och BERNEE!. Shaka ihop lite päronsaft till (Y)


115-250

Sitter här i den mörka natten, alldeles för sent igentligen. Men som alltid finns en förklaring och min är inte svårare än så att jag varit i Eskilstuna och städat, sedan varit hemma och röjt runt bland grejer så det ser hyggligt ut. Nu kan man iaf se att någon bor här och jag har även lite mat i kyl/frys så jag överlever en vecka åtminstone.

Det känns görr i nya lyan faktiskt, jag tror på en fin sommar med goa minnen från båden Källgatan och platser som namnet ännu inte är påfunnet.

I morogn väntar en hektisk dag med matte och ringande till diverse företag om underliga fakturor och jobbsökande.

Sov gott så hörs vi i morgon...

Stanleycup update!

Det har varit dålig uppdatering på bloggen. Jag ska skärpa mig och kliva i gamla goda spår här nästa vecka. Så här ser läget ut i Conference quartsfinals:

Nashville Predators-Chicago Blackhawks 2-3 i matcher

Montreal Canadiens-Washington Capitals 2-3 i matcher

Boston Bruins-Buffalo Sabres 3-2 i matcher

Los Angeles Kings-Vancouver Canucks 2-3 i matcher

Detroit Red Wings-Phoenix Coyotes 3-2 i matcher

Colorado Avalanche-San Jose Sharks 2-4 San Jose vidare till Conference semi

Ottawa Senators-Pittsburg Penguins 2-4 Pittsburg vidare

New Jersey Devils-Philadelphia Flyers 1-4 Philadelphia vidare

sånt som händer












111-254

Sovmorgon!

Matte mellan 12.30-14.30 jag gillar de långa onsdagslektioenrna de är jävligt givande och trevligt emd lite folk på KP. Sen är det ju klart att 2 h matte är väl inte det optimala men jag hoppas jag lär mig något för nästa vecka är det dags för prov!

Blev vilodag idag. Så hoppas mer ork finns i morogn då det blir både löpning och gym.

NHL uppdatering:

Ottawa-Pittsburg 4-7 , Pittsburg leder med 3-1 och ser ut att kunna gå vidare utan större problem.

Detroit-Phoenix 3-0, 2-2 i matcher och detta var en aldeles avgörande seger för Detroit. Hade de förlorat tror jag att de hade varit på mycket tunn is nere i Arizona.

Philadelphia-New Jersey
4-1, 3-1 i matcher till Philadelphia. Tunga möten men nu har Flyers fått lite luft under vingarna kan gå.

Nashville-Chicago 4-1, Nashville leder med 2-1 men ska ärligt talat inte klara av att skrälla.

Colorado-San Jose 1-2 Eft.förl. 2-2 det absolut jämnaste av alla möten. Colorado spelar långt över sin förmåga men jag ser det itne som någon omöjlighet att slå ut Sharks.

110-255

Hej.
Klockan är 07.04 och jag har redan kommit upp, ätit frulle och packat ner ltie grejer inför flytten. Mina ögon är illröda efter ednast 5 h sömn. men jag känner mgi pigg i kroppen... Tänkte sticka ut på en löprunda kring 08 hugget så man är rastad till att man ska tvätta kläder och fortsätta med packningen.

Igår kväll kom Hasse, Arthur och Jonasson på besök Chers! Det blev att kika på final match nummer 3 som HV vann på sudden death. Är så rogivande att kolla sm fnalerna när inte modo är med, jag bryr mig liksom inte vem fan som vinner.

Nattens NHL:

Boston-Buffalo 2-1 Skott: 29-33 Boston leder serien med 2-1

Montreal-Washington 1-5 Skott: 27-36 Washington leder med 2-1

Los Angeles-Vancouver 5-3 Skott: 23-28 LA leder med 2-1


109-256

Matte i morse...det var en riktig sänka fan vad kasst det gick.

Sen hem och gymma underkropp + löpning. Kände mig bakfull och kunde pga detta inte köra riktigt som jag hade velat. SUCK

Nu sitter jag hemma har sökt ett jobb och ska hoppa in i duschen innan jag beger mig till Sveaplan för lite inköp så dagens middag kan skapas.

Modo har värvat en back! en rightskytt fan vad kul!

Charlie Cook: Högerskytten Cook är född 22 oktober 1982 i Port Huron, Michigan, USA. 2003 och 2005 vann han collegemästerskapet med Cornell University.
2005-07 spelade han i AHL med Philadelphia Phantoms och Binghampton Senators innan han drog över Atlanten till Europa.



Stanley cup nyheter!

Detroit-Phoenix 2-4 skottstatistik: 31-33 Nu leder Phoenix med 2-1 i matcher

Ottawa-Pittsburg 2-4 Skottstatistik: 22-24 Pittsburg leder med 2-1

Philadelphia-New Jersey 3-2 skottstatistik: 34-19 Philadelphia leder med 2-1

Chicago-Nashville
2-0 Skottstatistik: 33-23 1-1 i matcher

Colorado-San Jose 1-0 Skottstatistik: 17-51 Colorado leder med 2-1 i matcher


sånt som händer








108-257

Fucking shit! Vad fan betyder det?

hmm Knulla skit eller nått tror jag?

Tja!

Söndagmorgon och idag ska jag vila och bara njuta. Har här på morgonkvisten, ätit gröt och kollat på ett gammalt avsnitt av Roomservice och dessutom betalat tre skit tråkiga räkningar....

Igår var det trevligt, Åkte till Örebro som planerat. Jag, Nyggan och Schöttis gled till oleary's, kikade hockey och åt god middag. Hv 71 vann på övertid med 4-3 Johan Davidsson avr bra och avgjorde. Sedan kom den förlorade sonen Jeppa. Vi mötte upp han sen gled vi till Pitcher ett annat skönt sporthak. Vi chillade och snackade skit vilket var mycket trevligt.

Jag styrde kosan hemmåt kring halv 01 hugget. Klippte en ful jävla äckel mus på vägen mellan örebro och Arboga, Victory!



107-258

Kickade igång lördagen den 17 April med en joggingrunda i Vilsta skogen. 5 Km's rundan måste vara den finaste vi har i mälardalen!.

Har nu duschat och ska ät lite sne blire styr mot Kunge. Spela på tipset. Sen åka vidare mot Öret och umgås med riktigt sköna gubbar!.

Har studerat Stanley Cup slutspelet som dragit igång här i veckoslutet. Vilka jävla skrälar det har börjat med. Devils får stryk, Red Wings får pisk!, Penguins viker ner sig, Jan Jose palalr itne pressen och Caps tappade match mot Habs! Fy fan det kan bli roligt att följa detta drama. Vancouver höll ifrån och vann men man ska tänka på att Kings pressade till förlägning....

Ne nu ska jag börja rör på mig så det händer lite.


sånt som händer








Modo bygger!

Kula att se att Modo äntligen börjar tänka på nästa säsong och bygger truppen som ska ta oss tillbaka till festen och slutspelstider.

Nyförvärv så här långt:


Anton Hedman: fyller 24 år 15 maj, han mäter 191 cm och väger 102 kg. 2004 draftades han av Boston Bruins.
Anton Hedman är född och uppvuxen i Stockholm med Tranebergs IF som moderklubb.
Som pojk- och juniorspelare representerade han även Hammarby, Stocksund och Djurgården. 2005-07 gjorde han två säsonger i Nordamerika i OHL.

Jacob Blomqvist: mäter 184 cm och väger 85 kg. Förutom moderklubben Gävle GIK och Bofors har han även representerat Brynäs IF (står noterad för åtta elitseriematcher), Kiruna IF, IFK Kumla och Valbo HC.

Toumas Tarkki: är född (28 februari 1980) och uppvuxen i Rauma och inledde sin karriär i Lukko.
Sommaren 2001 lämnade han Finland och Lukko och flyttade till Nordamerika för spel i collegeligan NCAA. Det blev totalt fem säsonger i Nordamerika och förutom NCAA också spel i ECHL och AHL.

Robert Rosen: som fyller 23 år 25 juni har de senaste säsongerna varit nyckelspelare i Växjö Lakers som två år i rad spelat i kvalserien till Elitserien.
Under den nyss avslutade säsongen gjorde Rosén 57 poäng, varav 27 mål på 52 matcher i HockeyAllsvenskan. I kvalserien blev det ytterligare sju poäng.





Blomqvist

106-259

Vaknar slår upp ögonen, tittar ut genom takfönstret och avd fan får man se? Jo feta jävla äckliga snöflingor. De var stora nog att knocka en uggla som flyger mellan trädtopparna.

Ångestfyllt gick jag ändå upp år frulle sprang ner de 300trappstegen till bilen och for till Kungsör för mattelektion 07.22.

Matten gick bra inte bäst men bra. Sedan hämtade jag upp Staina som jag coachade under ett hyfsat träningspass, vi har haft bättre men jag är nöjd! :)

Efter att man kommit hem och andats en stund kom Hasse/Jonasson förbi. Vi chillade och snackade sånt som äldre män brukar tala om. Sedan var vi tvugna att göra något konstruktivt så vi tog ett golfset som det stod "Varsågoda på". Sedan stack vi till Eskisltuna Golfbana och klippte ut några sköna på grönbete...








sånt som händer








105-260

Tidigt morgon :) Jag ska aldeles strax ge mig ut på en löprunda. Sedan blir det överkroppspass på powergym. Idag ska jag försöka hinna med och räkna lite matte, fara till KAK och umgås och hem till mamma på fika. Sen ska jag även hinna med att kika på SM-Final 1 med Anki & co.

Idag får jag säga grattis till Olivia min vän på Ekerö.

Ni kan även ta och kika in på www.atminstonemusik.blogg.se där finns en hel del nytt matrial att ta del av.

Jag kanske slänger in ett inlägg ikväll!

sånt som händer








104-261

Tjoho!
Dag onsdag började med ett par telefonsamtal ett som gav pengar och ett som bara var informativt. Sedan begav jag mig till gymmet och pumpade ben/rygg och mage. Kalas fint pass som verkligen kommer kännas i morgon. På tal om morgon, hade tänkt kliva upp tidigt och trycka ett fint löppass innan det är dags för huggormarna att kräma järn.

I övrigt idag har jag varit på en givande mattelektion där jag ahr lät mig räkna ut nollställen och ta ut symmetrin i ett pronom. Sen stack jag ner till OKQ8 tvättade bilen och snackade bort en timme med våran hemkommna vän Hurtig!. Kalas fint att se dig igen ponken..

Efter shit chattet stack jag hemmot (Eskilstuna). Svängde in på det relativt nya Willy's och handlade things. Åkte raka vägen hem och började skala potatis. Middagen var klar ca 40 minuter senare och det blev kokt potatis med fiskpinnar :D

Den 24 ska jag förhoppningsvis börja flytta och kommer nog vara helt inflyttad till den 26.

The Swedish all star first five!

Jag tänke så här med nhl säsongen 2009/2010 i färsk minne. Plocka ut mina favorit svenskar under den gågna säsongen. Och nu tar jag inte med stanley cup slutspelet men det kan jag ta sen när det är avgjort.

Målvakt: Henrik Lundkvist, Sin 5:e säsong på Manhattan och han verkar stormtrivas. Hans spel utvecklas varje år och han bär Rangers på sina axlar. Mitt tips är att han önskar om draft till nästa säsong han vill nog ändå vinna den där trofen. Rangers känns inte som ett Stanley cup lag tyvärr :/

Back: Tobias Enström, Given landslagsback. Han gjorde flest poäng av alla svenska försvarare och det i ett lag som mest försvarar (Atlanta Trashers).

Back: Erik Karlsson, Började nhl säsongen motigt med sparsamt med speltid. Men i andra halvan av säsongen började Frölunda sonen producera och som han gjorde det!

Forward: Henrik Sedin, Helt klart utan större tvivel årets svensk i världens bästa hockeyliga. Hela 112 poäng som genereade i Sveriges andra Art Ross-Trophy genom tiderna.

Forward: Niklas Bäckström, Har vuxit till att bli en tvätt äkta superstar i Caps. Samspelet med de Ryska jättarna Ovechkin och Semin har funkat utmärkt. Att Capitals inte ska vara med och slåss om Lord Stanleys pokal känns mil borta nu.

Forward: Tomas Holmström, Fortfarande i världseliten. Han verkar fortfarande ha potential till att bli en bättre ishockeyspelare. Några av hans patenterade styrningar i år har varit rena konstverken.

Superprinsen del 1-3








102-263

Måndag vecka 15 och man rivstartade veckan med lite matte mellan 10.00-11.00. Sedan åkte man hem mot E-tuna för att köra ett gympass. På vägen såg jag en gul lök och en överkörd grävling. På gymmet körde jag premiär för ett nytt träningsupplägg som ska få mig i trim till juni,juli. Med facit i hand känns det grymt bra, ska se till att hålla i den här trenden nu och skapa en ny träningsvilja och en glädje i träningen.

Grattis Henrik Sedin till Art Ross-Trophy! Fan självklart ska det krävas en Modoit IGEN för att vinna NHL's poängliga. Henke stannade på 112 pinnar och det är riktigt fint facit på 82 matcher.

Igår följde man såklart kvalhockeydramat och fick se AIK säkra elitseriekontraktet. Kul för Stockholms hockeyn.

Nu ska jag ut och springa några kilometer....

100-265

Året fyller 100 dagar idag!

Fan avd fort det har gått...Och min panik,ångest mild depp känns så jävla påtaglig....

Hur fan ska man få någon ordning på den här skutan! Jag ville så gärna göra högskoleprovet men var för sent ute och hann inte anmäla mig :( såå jävla ruttet

Hoppas denna dag och morgon dag kan ge mig kraft att kött söka jobb nästa vecka (Y)

Hoffmeistro & Chraa var nice. Bra drag och sjuukt mycket folk. Golvet sviktade och svetten sprutade. Jag är nöjd över mitt beslut att inte klämma in mig vid kravall staketet.


Giftemål

Tänk om....

Glenn Hysen och Glenn Close gifter sig....

eller om

Joni Pitkänen och Joni Mitchell....

eller om

Stefan Liv och Liv Ullman

Det vore ju fantastiskt.....

sånt som händer








98-267

Tjoo!

Ännu en arbetsfattig dag i mitt 21 åriga liv. Klev upp käkade fibergröt, ringde lite däckfirmor. Sedan avr det dra påsig det gamla gummit och ut och käka kilometer. Osäker hur långt det var har inte orkat engagera mig i shapelink. Kanske tar tag i det när jag flytatt och fått ordning.

Blev en tur ner på stan idag också. Gick och kollade läget. blev alldeles svettig i ansiktet när man gick in i på tok för varma affärer. Ute temperarturen var chill (Y) men nu är det dags att stänga av värmen inne!

97-268

God afton!

Denna onsdag har man varit på intervju på Transcom. Hur det blir med det vet jag inte, och om jag hoppas på ett ja vet jag ärligt talat inte. Sedan blev det pasta lunch med Stina och ett besök på gymmet. Idag körde vi ben/triceps och medans jag sprang en 20:a så ryckte Staina lite lastdrag och sittups.

I övrigt i dag har man gått på grillpremiären och kolat ishockey. SM semi mellan Djurgården-Linköping och matchen slutade 2-1 sd. Även HV71 vann med sudden puck över SAIK. Så jag tror att nu är det spikat, det blir Jerusalem mot Venedig. Jönköping mot Stockholm. HV71 mot Djurgården. SM final 2010.


sånt som händer








96-269

Now i can't stand here anymoore.....because I'm Luke Skywalker!!!

Japp sitter och lyssnar BD klockan 02.25 denna tisdagsmorgon. Jag ahr inte varit så duktig på att blogga de två senaste dygnen hehe. Sorry för det men jag har haft lite annat att stå i.

Idag är en ganska hektisk dag med mina mått mätt. Jag ska föröska reda ut härvan med mina sommardäck, om man ska behöva köka två nya eller om gummit håller en sommar till.

Sen ska jag om en halvtimme befinna mig nere på Proffice kontor för informationsträff. Man gör det bästa av situationen.

Måste även få tag i Siw för komplettering till A-kassan. Suck! Det känns ju rätt kul att åka tvärs över hela mellansverige för att fixa ett papaer som sedan ska skickas till Solna. För att i sin tur ge mig ett svar som ajg lika gärna kunde fått för 4 veckor sen....



sånt som händer





93-272

Påskafton. Kickade igång dagen md frulle och snick snack med Stina.

Har gjort ett besök på bolaget. Kört ett lätt träningspass och duschat. Ätit mat. Lyssnat på bra musik.

Nu ska jag vänta in tiden tills man ska styra mot Kungsan och påskmiddag at Mom's. Sedan blir det Arbogan och Robin's. Det väntas kylda drycker och outgoing...

Glad Påsk folks!

sånt som händer





Men satan i gatan!

Jag glömde ju att berätta om min heroiska träning förra dygnet. Jag började med att satsa ordenligt och löpte över 10 km och kom in i den berömda lättflåset! Underbart. Sedan slet jag likt en plogoxe. Rygg och axlar på programmet och helvete vad bra det gick. Idag har man en fruktsam träningsvärk i axlarna (Y)



91-274

Jag har fått ett hemskt besked. Jag har under två år varit fadder åt en underlat i Kuwait. Och det hemska är att någon har kidnappat honom ja det är en hane och han heter Turdie. Hur han ska återfinans är ingen jävel som vet. Och vart alla mina fadder pengar nu ska ta vägen är det bara en kille i Bromölla som vet.... tunga besked kommer sällan ensmma. Har även tappat förmågan att drömma om overkliga saker hmmm

Vilken hektisk dag!. Började med matte lektion i 2h sedan blev det snabba sig hemmåt och börja tvätta. Hade en hel del att washaaaa. Nu sitter jag iaf färdigtvättad och hoppfull om en behaglig Skärtorsdag.

Igårkväll hände något mycket läskigt och tankedrivet. Var hemma hos Stina då hennes pappa började må dåligt. Då trodde vi att det var hjärtat men nu en dag senare verkar det vara lungorna som spökar :/ hmm Krya på dig Georges.



RSS 2.0