129

Jag skrev ju igår att det inte blev nån träning. Jag ändrade på det och stack ut sent igår kväll på en rejäl löpning i höstmörkret. Det var riktigt skönt att springa runt och rensa skallen lite.

I morse klev jag upp i bra tid stack ner till gymmet för ett pass armar och en tur på motionscykeln. Det var så sjukt länge sen jag trampade lite. Det kändes bra efteråt och nu känner jag mig laddad inför löpning i morgon :)





130

Äntligen fredag, skönaste jobb dagen. Den flyter liksom på lite lättare än alla andra dagar speciellt tisdag. Jag hatar tisdagar nå fruktansvärt.

Idag blev lillgrabben 21 barre också. Det firades ute i skogen med lite stekt potatis och pannbiff. Och Lingon så klart! faan äta pannbiff utan lingon är som att skita utan att torka sig.

Ingen träning idag... det hanns inte med helt enkelt, kom hem skulle hinna städa och diska innan min familj kom på besök. Mamma flyttade ju tiden så passande från 18 till 19. För hon är ju ledig. Jaaahaaa men jag blir ju inte ledig för det eller hur? hahah :)

I morgon väntar både löpning och gym, Armarna ska lära sig hur man arbetar :)





131

Har denna veckan kolllat på middagstipset på nyhetsmorgon. Vet inte om ni brukar glutta på det, men iaf den här veckan var det från Bangladesh där en svensk kock var och lagade mat. Då var et en liten men ack så viktig detalj som fick mig att hata den här killen. Jag ville liksom spruta citronsaft i ögonen på han och skrika att jag var ett antastat barn. Han sa CashewNUTS! hela tiden hallå? brandkåren var tog det svenska ordet för nuts vägen??? Han skulle fräsa lite ananas och cashewnuts... en normal människa hade ju i det läget sagt cashewnötter men inte den där självgoda vidriga jäveln. Jag ska inte se middagstipset en enda dag nästa vecka...





132

Idag avr det löpning på schemat, blev 5 varv på åsen. Idag kändes det riktigt bra förutom höger foten som fortfarande krånglar :S. Men sista varvet gick så lätt att jag undrade om det var mitt snabbaste i karriären (tog ingen tid). Jag såg en vit fläck skymta en 200 meter framför mig och djuret inom mig kom fram, jag skulle om den där personen. När jag tagit in en 150 meter såg jag att de tvar en man. Score! en utmaning tänkte jag. Men jag drog om ganska omgående och nere vid kärleksböjjen i åsen hade jag ett behagligt avstånd på 300 meter som bara växte och växte. 

Annars har min dag bestått av jobb och en del ärenden så som däcktjänst och Rolles för diverse konsumtioner.

Nu ska jag räkna lite matte (prov om 6 dagar) och kolla arga snickaren.



ett makalöst roligt klipp :) "Hur är läget?" "det är lunch!" hahah


133



Skotten i Belgrad fick också folk attt känna ångest. Precis som jag kände idag när jag helt plötsligt kom på att jag tappat bort min jobb-telefon. Men va fan det är materiella ting, det går över jag ska inte börja lipa jag lovar. Annars idag har jag besiktat bilen och införskaffat diverse saker till lördag.

Kleopatra var så duktig på besiktningen att hon fick sig en tur i biltvätten på OKQ8. Jaa nya namnet på nya bilen är Kleopatra efter att en månads funderingar har gett resultat.

Ryggpass + mållöst löpande i mörka Kungsör. Sprang förbi ett nazze gäng fick någon konstig kännsla av att springa rakt emot dem och sätta in en axeltackling på den största killen...


134

Körde gympass deluxe idag. Ben/Bröst med tunga intervaller på ca 20 sekunders vila. Kändes riktigt bra när jag lämnade den insvettade källarlokalen.

Hem och laga mat och stressplugga matte. Nu har jag lugnat ner mig, ska nadas ut lite och snart sätta mig med matten men nu lite lugnare tempo :)

Idag fixade min kära pappa min bil :). Nya bromsbackar bak och vinterhjulen på! känns kanoners! tack som fan



Hatobjekt definierat

Världens äckligaste, vidrigaste människa Dr.Quinns så kallde toy boy. Han vill vara indian men ser mer ut som sångare i Nickelback... Och han  säger ord på sånt sätt att man bara vill såga åt han " du är inte riktigt såå tuff som du vill tro att du är "



135

Velade hit och dit angående min träning idag men beslöt mig tillslut att göra ett försök på milen. Kändes myckdet bra i kroppen tills första löpsteget då allt gick åt helvete och min höger fotled gav upp allt hopp om bra löpning med flyt i. Blev hämmad från start till stopp men vile itne göra mig själv besviken så jag höll ut ända in i mål. Tiden blev väl inget man skyltar med direkt, 44:56.8 (1) 09:10.8 (2) 08:59.6 (3) 08:46.3 (4) 08:59.5 (5) 08:58.6

Idag för övrigt ska jag föröska dra mig ner till Sporthallen och kolla när min syster Fanny lirar innebandy. 

Idag saknade jag verkligen lill Jeppa (Jonasson) Hurtig när jag skuttade över byn och i korsningen Sportbaren/Rolles såg Kebab´mannen bli skjutsad i en liten röd fiesta av äldre modell. Han såg lika vilsen ut som dexter när han är inne på byn i transporten. Bara Hurtig som uppskattar såna grejer :D  

137

Idag fullbordade vi taket Rydström. Vi var klara vid 9 men gjorde garaget också bara som en ltien bonus. och de andra snickarna är inte klara så vi kan utsee oss till segrare (Y). Blom och hans kompanjoner hade inte ens läktat klart idag när vi slutade och vi slutade 20 över 12. Och de andra nissarna höll på med sina ränndalar som jag itne alls tyckte höll proffs mått. Blom btw är ruskigt lik våran kära 91:an Karlsson...


Igår hände en underlig sak på sadelgatan. Mitt emot vårt tak bor Kran Ove med sin käresta, och igår laddade Ove bössan och åkte för att skjuta en älg ( jag såg bössan). Kvar var frugan och vad hon gjorde vet nog bara hon själv och alla hon dealade till (!) Folk kom och gick med stora papperspåser från hennes hus. Jag vet att hon ahr något fuffens för sig vad är det i alla dessa kassar?


Kom nyss hem från gymmet idag blev det ett riktigt stärkande axelpass som jag kryddade med mage. Hoppas träningsvärken infinner sig till i morgon.

138

Idag blir det vilodag. Jävligt ovanligt om man ser till en normal torsdag som brukar innehålla både ena och det andra men oftast som oftast ett tajt ryggpass. Varför det blir så idag är dels för att jag har ont i benet och tvätttid. Sen att jag ska ge mig på det sista i matten i kapitel 2.

 
På jobbet har en hel del nya smeknamn uppfunnits, de flesta har Kalle fått så som "Kalle Banan" och "Lilla Gubben". Men idag fick jag äran att få en hel del smekisar bland annat "Kim Wilde", "Blixten" och "Fartjonny" hahah. Det var Ove som vanligt som diktade och mina kom för att jag avr så jävla snabb på teglet, jag avr ju ensam på min sida medans han och kalle la på andra.

Just nu sitter jag och väntar på att första maskinerna ska bli klara nere i tvätttstugan...det är fan inte kul att tvätta kläder!


Inspiration


139

Byggstriden tätnar på sadelgatan i Köping. I dag upptäckte jag pch Kalle att en till byggare håller på och byter ett tak lite längre bort på gatan + att en farstukvist håller på att ta form precis i korsningen in till Sadelgatan. Idag när vi höll på att bysta tegel så kom mr.Blom  (blomman som vi kallar han) han frågade om vi hade nån rundbandad spik, det var bara jag som visste om att vi hade en hel kartong i bilen men höll tyst. Ove,Roger och Kalle bara vände ryggen till och låtsades som att de inte hörde hahah, vi ska banne mig ta dem....


fick hem min Dallas Tröööja idag !





Sen ahr jag vart på gymmet idag och tränat armar, det var halinspirerat inte lika kul utan Hanse :). Sen blev det hem och laga biff stroganoff jag bjöd över min blivande combo Oregano på lite biff och grabbumgänge. Nu blir det ladda om inför morggondagen då tvätt och matte står på schemat...

140

Nu har det blivit konkurrens i köpings motsvarighet till beverly hills. Vi är ju stabila på gatan och folk har börjat hålsa på oss nu. Men nu har snickare (förut volvo) Blom slagit upp sitt team på ett tak två hus bort. Det märks att de är färska i branschen, de sliter så man börjar ju undra om det är deras sista projekt i livet. Och det går undan det ska man inte sticka under stolen med, men vi är säkra och har rutinen. Jag är alldeles säker på att vi kommer vinna detta slaget för så fort de har läktat så kommer de få vänta på plåtis och taktegelt såvida de inte gör ränndalen själva och bystar tegel för hand. Men vi har planeringen klar det blir tegel bystning med Roger Rydh i morgon em. Och plåt janne har vi haft hos oss idag och han kommer slutföra sina uppgifter i morogn bitti med pannlampa ( det har han iaf lovat) .

Kom hem ltie tidigare idag så blev att ta en skidtur. Det kändes väldit bra med tanke på att min högra fotled inte mår jätte bra. Funderingarna kring en zon-gel period ligger i framkant. Sen blev det ett rygg pass på gymmet och dagens bästa var utan tvekan marklyften!

 

141

Jag la ut ett ica klipp igår. Och bara för att de är så himla roliga så kommer här alla tre delar som finns just nu.




Idag har man pumpat bröst och sprungit 5 km tempo. Mamma Pappa Schön sprang jag förbi ute på södersgärde.
Har även hunnit laga mat (Pasta sallad med fetaost och grillad kyckling) och räknat matte.

142

Ojojoj vilken hektisk och icke vanlig lördag. Jag klev upp och räknade matte, tippade med Hane. Sen blev det tufft back träningspass på åsen 10 stenhårda ruscher gånger 4 olika backar med olika terräng och olika lutning osv. Härligt sug i lårens framsida.

Sen stack jag hem lirade lite nhl10 för att tagga till inför elitseriematchen. Hane dök upp vi kollade första halvlek av AIK-Gefle innna Oskar skulle komma och hämta oss.

Tillslut dök fiskarn upp och vi styrde skutan mot Axa Sports Center och Matchen SSK-SAIK 3-2 sd. Jävligt rolig match att kolla på tycker jag, Yared Hagos kasse i första var matchens godbit enligt mig. Jag studerade han väl på värmningen och såg att han var vass på överstegen från högerkanten med det snärtiga handledsskottet som dödligt avslut.

Efter matchen tänkte vi att vi skulle ta en tur till Järna för att hälsa på Anna (med hjärna) och fröken Dahlen. Så blev det också efter en liten omväg runt Nykvarn. Väl framme så visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på så det slutade med att damerna drack vin, pojkarna öl och jag drack energi dryck. Sen lekte vi charader och diverse gissningslekar samtidigt som vi kollade in rullen cocktail med Tom Cruise!.

Eftersom Oskar var Chaufför så blev det bestämt pga ölkonsumeringen + trötthet att viskulle ligga över i Johannas lilla nätta lya på 39kvm. Oskar hade bestämt sig för att ligga med Felicia (filt från Ikea) i soffan. Hane skulle bli kliad på ryggen i masterbedden, så lillgrabben fick ta den stora luftmadrassen på golvet tillsammans med Doris och Eskil. Det var absolut inte den bästa natten jag upplevt. Eskil lekte rövare hela jävla natten och så tappade madrassen luft då jag vaknade till vid 05.00 tiden av att jag låg med höften på det hårda parkettgolvet. bara att pumpa upp den igen och försöka på några förlösande timmars sömn igen.

helgens citat: "Så då kan vi fortsätta" sagt av johanna angående ryggklieriet. Det lät väldigt kul när jag och oskar låg en bit bort i mörkret och lyssnade hahah



144

Klev upp åt frulle åkte in till Köping och var beredd på att spika läkt i hög fuktighet. Men där hade vi frukost möte och bestämmde för att åka hem (y). Så jag och Kalle åkte hem och fixade klart fika/omklädningsrummet. Sen blev det ner till däcktjänst där pappa och jag kollade vad det skulle vara för sorts bromsbackar till skutan.

Sen for jag hem och stack ner till gymmet där det blev lite armar och skitsnack på kalendern. Avrundade lök-freddan med löptur på åsen. Mitt blixtinfall av alzheimers gör att jag ahr glömt hur många varv jag sprang...


145

Dagen började med jobb i Köping, Kim och Kalle exploderade och brädade igen och pappade södra sidan. Sen blev det hem och kolla upp lite grejer om bromsbackssats.

Träning + Matlagning, Jag är absolut inte nöjd med dagens träning. I morgon blir det bra mycket tuffare :D

146

Idag blev jag och Kalle uthyrda till Hedströms bygg. Det är inte för inte som man kände sig som en proffs spelare i valfri idrott som kom till en ny klubb. Liksom här kommer stjärnorna som är tänkta att slutföra den svåra uppgiften. Nu var det råspont och papp som stod på tapeten och vi är ju rätt hajja på tak så det gick fort och blev great!. Jag var lite som en brutal powerforward som går in och checkar och köttar. Medans Kalle är mer finliraren som spelar fram och gör det snygga avslutet.


Träningsmässigt blev det Ryggen som fick smaka, sen körde jag lite skidgång i åsens kraftledningsbacke. Det kändes helt okey när man kom in i rytmen, hopaps jag kan göra ett skidpass på lördag var ett tag sen sist.

Sverker i kvällens program av Arga snickaren avr ju bara för härlig :)

146

Idag blev jag och Kalle uthyrda till Hedströms bygg. Det är inte för inte som man kände sig som en proffs spelare i valfri idrott som kom till en ny klubb. Liksom här kommer stjärnorna som är tänkta att slutföra den svåra uppgiften. Nu var det råspont och papp som stod på tapeten och vi är ju rätt hajja på tak så det gick fort och blev great!. Jag var lite som en brutal powerforward som går in och checkar och köttar. Medans Kalle är mer finliraren som spelar fram och gör det snygga avslutet.


Träningsmässigt blev det Ryggen som fick smaka, sen körde jag lite skidgång i åsens kraftledningsbacke. Det kändes helt okey när man kom in i rytmen, hopaps jag kan göra ett skidpass på lördag var ett tag sen sist.

Sverker i kvällens program av Arga snickaren avr ju bara för härlig :)

147

Tjohoo fick hem bilen idag blev fint med lite mörkare toning på rutorna. Sen bar det av till bilprovningen och domen, blev 2 stycken 2or som ska åtgärdas.

Gjorde det tyngsta och skönaste axelpasset sedan 06 och känner mig grymt motiverad träningsmässigt inför resten av veckan. Men ska försöka mecka bil i helgen också + en hel del matte då jag har bokat prov till tisdag vecka 45.

Oskar bjöd på middag idag också :) riktigt fin middag blev det. Enchiladas bjöds det på i det lilla hushållet.


149

Kom hem från örebro ca 13.30 och stack ner till gymmet för armpass vilket var jävligt tyngt och kände mig inte super inspirerad. Men s´å fort 27,5 kg hantlarna kom med i bilden blev jag taggad..

Sen blev det ett gänmg varv på åsen men var tvungen att avbryta ett varv tidigare än tänkt pga att jag började frysa så jävla mycket om huvudet. Det gjorde grymt ont och kunde verkligne inte koncentrera mig på löpningen.

Händelser/Upplevelser/Upptäckter/Intag/Uttag på Åsen:

* Jag såg en man som gav hela hjulbenta släktet ett ansikte. Han skulle utan tvekan kunna slänga en fullpumpad basketboll mellan benen utan att gå isär med fötterna.

* Jag kom springande och rätt som det var så kände jag ett litet knott som flög i i mitt öga. Han satte sig tillrätta på den där lilla rosa fläcken i ögoat som alltid är lite blöt i japanska manga serier. Men det underliga var att jag inte stördes av den lilla krabaten han varken irriterade eller gjorde ont. Så jag tänkte att han får väl sitta där, det kan ju vara kul för han liksom. Men man ska inte lita påp små insekter för efter ett tag kände jag att det inte var första gången han styrt runt i ögat på folk. Han började sakta men säkert ta överhand och styra mig i spåret. Jag kunde inte själv bestämma om jag skulle gå höger elelr vänster om jag skulle öka eller sänka tempot, allt styrdes från ögat. Läskigt! Men det gick bra jag är hemma och helskinand just nu.

* Jag såg några klassiska mopperingar! Stjärna i boken på det.

I går kväll/Natt låg jag och Hane/Schön och kiakde på Conan The Barbarian en mycket underlig men lika underhållande film. Det roligatse i filmen är lätt när Conan (Arnold) och den lilla mongolen glider ner från en stentrapp efter att ha stulit massvis av grejer. Då garvar de hånfullt mot en ensam lama och går sedan direkt över till höger och sänker en Kamel med ett vällriktat knytnävsslag. Sök på Conan The Barbarian part5 på youtube och dra fram till 4.50 i klippet så får ni se guldkornet. :)

150

Ojojoj vad fort veckan gick. Igår blev det lite bröst på gymmet dock ingen löpning, det hanns inte med. Jag och Hane packade resväskan och for till Örebro för att tillbringa helgen med Nygge/Schön. Så just nu sitter jag och tittar på Nygren och Hane som ligger och sover.

Ikväll är det Sverige-Danmark.

Jag ska impulsköpa majblommor nu.


152

Idag gjorde jag comeback efter sjukuppehållet. Och vilken comeback! helvete vad jag köttade ben och mage på gymmet, sen blev det åsen och en himla mycket löpning. Körde först lite seglöpning sen backe och avslutade med intervall.


annars har det varit en soft arbetsdag om man bortser från blåsten som jag tycker är extremt äcklig och ett element jag inte skulle sakna om det försvann.

Lämnade in clittan på framhjulsinställning idag åkte därifrån 680 svenska fattigare....

153

Idag kändes det bättre med förkylningen så i morgon drar träningen igång som planerat :). Idag ahr jag bjudit syster på middag och sen fikade vi lite för mamma och bror kom på besök.

154

Jaa på tal om lagbild så kommer vi nog spara den tills första snön kommer :P . Annars så är det en ny vecka och nya möjligheter, jag ska börja träna efter förkylningen på onsdag är det tänkt :) Då kommer det bli ett grymt skönt ben pass + backe och varv på åsen.

Idag håller man i skrivande stund på att tvätta kläder och ska försöka räkna lite matte är det tänkt.

156

Idag klev jag upp 07.16 åt havregrynsgröt och spelade en match på NHL 10. Sen kom mamma 08.00 som bestämt och vi begav oss mot Skinnskatteberg och Runes Sport för skid köp. Vi fick experthjälp av en kille som kommit tia i vasaloppet för ett antal år sen men fortfarande i toppform trots två barn och ett jobb som tog mycket tid. Kalaset slutade på den nätta summan 4859.00 Skr. Men som vi sa i kör när vi åkte förbi det stora polispådraget utanför konsum i Skinnskatteberg, Smakar det så kostar det!


Cross-Country strumpor.



Valla + Verktyg



Mina icke nyköpta Salomon pjäxor



Madshus classic




Norrmännen brukar vara bra på längd



Hypersonic high speed



Salomon Pilot-bindningar



Madshus stavar




147.5 cm min ultimata stavlängd




Underbart grepp i kork





157

Idag är det fredag och brukar vara träningsfri dag, vilket det också är idag men inte för att jag har tränat hela veckan som gått utan för att man är förkyld.

befinner mig hos fader farfara lagat dinner och ska kika televison osv. blir tidigt säng idag ska ju upp i ottan i morgon och införskaffa skiis...

158

Jag blir bara mer och mer sjuk. Tror jag håller på att gå in i den så kallade höstförkylningen...

Ingen träning idag heller, har endast försökt mig på lite mer matte men fan vad jag har kört fast på linjära paralleller :S

Ica's egna matolja kan dra åt helvete, den luktar skit äckligt och förpestar all mat som vidrör dess äckliga blandning.

skickar upp en bild på våra team overaller, förhoppningsvis kommer en lagbild i helgen.


RSS 2.0