Varning!

Hej såg en väldigt väldigt skitnödig hund i morse, men grejen är att hunden kunde inte bajsa! För det var en sån här smal ranglig historia och han var säkert som ett stycke berg i magen. Och som alla vet så kan såna där hundar bara bajsa lösbajs för annars går saker sönder, mycket sorglig syn stackarn hade ju fan 3 kilo att pressa ut. Men jag tänkte han/hon får säkert tag i något som kan lösa upp det i magen :)

Citatet: "Faan om det är någon ****jävel som vi kan slå på!" Jonathan när vi hör att det låter som någn är i våra bilar och röjjer.

Personligheter bygger oftast på drömmar och visioner. Men inte mannen i rödfleece som skottar snö året runt, samlar på gamla båtbilder, använder endast mobiltelefonen när han behöver ringa ut. Hans liv är väldigt tomt och fylls med saker som gör han lycklig för stunden, inga vänner ingen familj. Bara en jävla massa hård musik som påminner om iron maiden på heroin.

Väldigt mysig dag idag med Scöttis på Willy:s fick en del köpt iaf. Notan hamnade på 339kr mitt tips innan shoppen låg på 320 ;) måste bara skriva det fan vad nöjd man kan vara. difa på 19 svenska lix.

/puss i harald

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0