Pojken med hundmun ska ha munkavel!

kan inte släppa ett citat jag hörde efter sveriges match mot portugal. Det var självaste Lars Lagerbäck som sa "vi kunde inte gjort en bättre match" hallå är du dum i huvet?! när försvann vinster i fotboll?. Hade man gjort en bra match hade man vunnit, det är oväsentligt om man vinner med 1-0 eller 6-2. Man ska iaf vinna om man ska vara rejält nöjd som det svenska jävla task laget verkade vara.

Funderar allvarligt på om man kan adoptera bort ett fotbollslag.


Ska de va citrus eller sötmedel?

Idag hände något inte alls vanligt eller alls konstigt. Jag och Hane skulle utföra ett colatest, även Oregano slöt upp. Testet gick ut på att vi skulle inhandla 7 olika sorters cola. Sedan skulle då testmännen urskilja vilken sort som var vilken. Man kan rent ut sagt säga att det var ett blindtest. Det började lite trevande då vi inte kunde hitta en återförsäljare på Dr.Pepper. Men Premier cola tog den sista platsen i stratfältet som utgjordes av:

*  Ubuntu Cola
* Coca Cola
* Pepsi Max
* Premier cola
* Jolt cola
* Nygårda cola
* Cuba cola

Dock tog letandet efter den sista colan ca 45 min. Men när de väl börjat  dricka tog testet ca 10 min sen föll domen. Och Oskar hade lite svårt med de mer ovanliga sorterna och fick endast ihop 2/7 rätt men jag gav han godkänt eftersom han var så färsk i gemet. Hane som är erkänt duktig när det gäller kolsyrad dryck tog testet på högsta möjliga allvar, och sa att om han skulle få sämre än 2 rätt så skulle han avstå cola under 2 veckor. Han smakade och smakade varvade med vatten för att få en klarare smakupplevelse på varje sort. Och visst gjorde han ingen besviken med 7/7 rätt!

enligt blindtestet fick herrarna avgöra vilken som var godast och vilken som var äckligast

Hanes bästa: Coca Cola sämsta: Ubuntu cola

Oreganos bästa: Pepsi Max sämsta: Nygårda cola


Hunting for some witches

Några av mina största idoler kommer här i en bildremsa!








 




















Lets go for foxhunt

Örnen går ner för att stjäla kadavret av mr.fox



Räven ger det ett seriöst försök att försöka bita fågeln i halsen.



Men kommer att tänka på sin söta rävtjej och sitt skysta gryt, så bestämmer sig för att rymma.



Men då var det försent Örne hade redan bestämt sig för att förgöra vår kära lille mr.Fox som ger ett ångestbetonat ansiktsuttryck.


Play me in the stereo!

Blev ingen fredagsfilm, jag skyller på finanskrisen som alla andra :)

Men här kommer en nyare version av klassiker:

Glammfilten och studenten gör en lyxig dans accompanjerat av Cut Copys - Lights and music




50 cent

50 öringen ska om drygt ett år tas bort, det är lite delade meningar om det. Visst är det skönt med mindre mynt men samtidigt kommer det bli mindre mynt i min myntsamlarburk! och kommer även bli radikalt mycket mindre mynt i ronalds Mc'Dnalds, små penga hus. Så visst har det sina gåsnacksdelar.

Dansa i lådan vettja!

Vilket är sveriges bästa dansband? och nej! jag menar så klart inte något gammalt träligt skit som lasse stefanz eller vikingarna. självklart är det disco kungarna Melody club! som är nummero uno, fan det spritter i mina ben så fort jag hör lite fån melodi klubben. Frenetiskt dans sug!.

Ögat i natten som hemskt gärna skulle vilja ha älskog me en oljeavskiljare i danskt natur reservat.

Huvudbonad ett måste för huvudstadsbor

Jag befann mig på en större plats en svunnen tid. Och blev grymt avundsjuk på att deras livsmedelsbutiker erbjuder MUSLI på lösvikt! alltså det är ju så klockrent så jag spricker. Fan jag vill också kunna kombinera olika fröer till min favorit musli :(



lämna tillbaka lånetyget från lexbutiken

Jag funderar stakt på en kometkarriär som levande reklampelare. Det skulle ge mig den ekonomiska tryggheten som jag behöver och sen skulle jag bara behöva åka runt och vara mig själv. Jag ahde tänkt att företag skulle kontakta mig så får jag helt enkelt tatuera in deras logga på valfri plats på kroppen. Givetvis kommer det kosta mer om de ska ha den på ryggen än på lillfingret. Sen tar jag ut en snärtig kostnad varje år för att jag gör reklam för deras företag :)

Bissarhet i bistra mått mätt

Läste en bissar nyhet om en man som skrapat fram 4 millisar på Trisslott. Han tog då ut sin vinst for ner till Thailand för att leva livet. Men Kronofogden gick in och tömde alla hans konton efter att han av misstag fått skatteböter. Det menar iaf mannens mamma. Hur som helst så ska detta nu utredas om allt gått till som det ska. Men man måste hur som helst tycka lite synd om grabben fan nu tänkte han väl köpa sig en fru, glasa in balkongen kanske byta bil och äta kryddstark mat. Vad fick han = ett tråkigt brev från skattemyndigheten att han var pank som en skolelev med teleabbonemang.


Rävsäd sätter spår i naturlig storlek

Blå gester tackas helst bakifrån. VSK vann bandy finalen vilket var sjukt härligt då jag inte gillar Edsbyn riktigt. Hoppas de kan bygga ett stabilt lag nu och förbli ett topplag i bandy sverige.

Stort tack till myrans i Svedmyra!

Kungsörs IK p-95 vann Köpings -95 cup !!! Härligt Grabbar

fox sixten spelade saxofon ovanligt sexigt

Ett par gympaskor kan betyda så mycket mer än bara vara ett par utslitna skor. Jag såg "stock per" på gymmet idag och han bär sina klassiska "adidas superstar svarta med vita ränder" med vördnad och respekt nåde den jäveln som skulle stampa på dessa tår. Jag ser nästan det scenariot framför mig när någon illbatting lerar ner skorna med flit och hur Per sedan riktar en vänlig men ändå bestämd spark i ryggslutet på dem. Underbart!

Kim och Joakim

Kom som en chock, som en blixt från ovan, jag har namnsdag idag :D


Fredagsfilm - en otroligt lätt rulle som man inte skrattar så hemskt mycket åt den är mer dråplig :)


Leksande övning på balkansk sandtrapp

Leksands IF har nu kickat sina 2 tränare, efter att de förlorat sina första 3 matcher i kvalserien. Nu är dalkarlarna piskade att vinna resten av matcherna för att ha en chans på elitseriekontrakt 09/10. Dör laget så dör orten så är det bara.

helt rätt beslut

you die when your young?

The Ark kör låten one of us is gona die young på faddergalan. Kan det bli mer komiskt, undrar vad de tänkte på? hmm vi ska lira på nån jävla gala igen så vi kör en låt som alla kan  sjunga med i. Det brukar ju vara så att artister brukar skita i skolan men lite måste man ju lärt sig, som ungefär att den text raden inte riktigt går hem på en sån tillställning :) men arrangörerna var säkert grymt nöjda :D


Öster om germanska gränser göms kattens avföring i skatttkistan

Josef Fritzl står nu inför rätta, och han har väl inte så mycket anat att gör aän att erkänna. En rolig sak kring rättegången är att intill rättsalen finns en liten pittoresk restaurang som just nu erbjuder den exotiska och lika turistdragande rätten "FritzlSchnitsel" . Det låter ju ärligt talat inte speciellt exotiskt med tanke att det med stor säkerhet är en vanlig wienerschnitsel.

beskt sa fluglarven om buttricks ansiktsfärg

Jag studerade Beck film igår kväll. Jag la märke till att de väldigt ofta säger frasen " de håller på att kolla upp det" vilka är alla dessa människor som kollar upp allt. Jag kan inte tänka mig att det är vanliga uniformsklädda poliser, de känns för korkade för att klara av att kolla upp svåra saker som självaste Martin Beck vill ha reda på. Om ni läsare sitter på info om detta, lämna gärna en kommentar så jag kan sova lugnt i natt. 


Ska det behöva ta fler kilometers än miles på en mil

Varför kom inte dessa smakevolutioner tidigare? tex plopp med saltlakris, Saltlakris är inte direkt någon ny smak och man tycker att folk på cloetta borde tänkt att man kunde utveckla en produkt som plopp lite tidigare. Jag vet inte så här i huvet hur gammalt cloetta är men det är iaf bra gammalt, varför kommer alla nya "häftiga" smaker just nu?. Hade jag haft Ahlgrens bilar hade jag säkert kommit på skyltar,däck och chokladöverdragna bilar redan 95. Använder man sin fantasi och vill älja mer så klart man kommer på nya produkter. Det kan ju inte vara så att de har tagit 10 år att utveckla en ny smak. Iof så kanske de beror på att de int esålde lika mycket godis förut, och att de nu har råd att ta fram nya godisar :)

brun köttig köttmössa

Såg precis för 34 minuter sen familjen varseljacka klättra balans gång bland plankstekarna på Ica. De skulle handla saft,jordnötter,balsam och en kopp ketchup.

Timrå IK go go go, go for the cup!

Råttskaft i råtthål va!

Hello mr fatman! ne men jag blir bara så jävla trött på alla diet tips som ska fylla våran vardag. Det senaste är ISO-dieten som i enkel version går ut på att man ska käka GI-diet fast tallriksmodellen ska ha lika stora delar? men va faaan är det frågan om. Det finns en enkel grej som heter motion? när försvann det, när var man tvungen att äta speciella dieter för att gå ner i vikt. Om man minskar potionerna och ökar sin motion så ska man se att vikten minskar.


Fredagsfilmen, ett skit mysigt syskon par på en markand i norra sverige


Ekarna kan alltid höra dig viska

Min gode vän Jesper Hurtig har styrt upp en festival liknande festlighet på sitt hem Ekholmen, 5-6 Juni. Nu vill vi alla så klart att det kommer så mycket folk som möjligt och tar del av festligheterna och delar stämmningen som kommer infinna sig. Det här riktar sig till alla åldrar! :) vi vill ha det blandat alltså allt mellan 18-100

Besök för mer info och anmäl dig!:         http://www.oakisland.myhood.se/



Gotländska steppen förvarade lampskärmar för invasionen

Gott i Påsen ett stabilt kungsörs företag som har en allt i ett verksamhet som går bra. Nu har en stark konkurrent kommit upp på marknaden, nämligen Goth in Påååse där köper man helt enkelt gothrockare i påse. Jag var där för ett tag sen beställde en liten gothis han heter hampus och är 24 år gammal lyssnar gärna på my chemical romance.

Nicke nyfiken nystar upp nyckelknutar



Nicke tipsar om reagge låtar:

Pablo Gad - Hard times

 

Black Uhuru - Fit you haffa fit



Peter Tosh - Igziebeher


Disken diskas aldrig av diskvänliga diskhandskar

Nu har jag upptäckt en diskriminerad liten folkgrupp. Ni undrar säkert vad det är för liten skara människor. Jo det är alla dessa män i tv4 programmet "Bygglov", Varför får aldrig karln i huset sy gardiner! fan man blir ju tokig när man tittar. Jag vill se att nån gång så tar mannen i hushållet tag i denna syssla och sätter sig med Mija och syr gardiner. Det ska väl inte vara så svårt att fixa? eller tvingar Tv4 alla kvinnor att sy? I senaste programmet så verkade inte hon direkt övertjust i att sy. Då kan man ju undra varför inte program producenten frågar vem som kan tänka sig att sy.


Tilltyg eller tyg till matsalsgardiner

Kocken Marcus Samuelsson visste ni att han är 2 personer i en. Han delar kropp med fotbollsspelaren Henok Goitom som för närvarande spelar i den spanska klubben Valadolid. Och NEJ jag är inte rasist som tycker att de är likadana för att de är mörkhyade. Hur detta samarbete fungerar rent praktiskt kan jag inte svara på. Jag tror att Marcus bor i New York men det känns väldigt jobbigt om han ska pendla till spanien så fort det nalkas fotboll.



Släpp inte handen från ledstången

Såg precis Beck-Den svaga länken. Våldtäktsmän är den svagaste jävla sort som finns. Man borde ta alla, och limma fast deras händer i könsorganet. Så de inte kan förgripa sig på någon annan förutom sin egen smutsiga hand.



ZZZzzz don't wake the sleeping devil

Internationella jätte moduler som McD och BK kan säkert skapa leksaker av färska spenatblad. Det skulle gynna försäljningen av spenat samtidigt som kidsen får i sig viktiga vitaminer :P

Kyle Martin! vilken hjälte i det kvalspelande Viking HC



Rädskan ombeds omfamna mig med tunga kassar av folie

Under ett besök på ett mentalsjukhus frågade jag psykiatridirektören hur man kan avgöra huruvida en patient borde institutionaliseras eller inte.

- Jo, sade direktören, vi fyller ett badkar med vatten. Sedan erbjuder vi åt patienten en tesked, en tekopp och en hink. Han / hon ombeds att tömma badkaret.

- Jag förstår, sade jag, en normal person skulle använda hinken för att det är större än teskeden och koppen!

- Nej, svarade direktören, en normal person skulle dra ut proppen - önskar du en sängplats närmast fönstret?

Tänker du skicka detta vidare, eller vill du ha sängen bredvid min?


Fredags rulle, Beck  i en rätt hyfsad dubbning :)



Taste the flavour of violence

Jag stötte på ett gäng smaker och dofter i gårdagen som fick mina välvuxna ögonbryn att göra cirkus entre. Jag tänker ta upp 3 stycken som har fått mig att tänka i konstiga banor första exemplet är en chokladpralin i en paradis ask den heter höstnougat? hallå hur smakar en nougat på hösten är det någon skillnad mot sommar nougaten? underligt är förnamnet sen så var jag tvungen att köpa duschtvål och mitt val föll till slut på en som doftade "spring rain"  alltås hur fångar man in doften av vårregn. Det verkar som ett tufft jobb iaf, jobba sisådär 2 veckor om året för det är ungefär så ofta det regnar på våren. Sen såg jag att min mamma hade en handtvål som doftade fjällbäck/blåbär för det första måste det vara otroligt svårt att fånga in fjällbäcks doften på det ska du korsa den med blåbärs doft. De måste vara väldigt utbildade på såna där ställen där fantasidofter blir verklighet.

Ljudvågor i klass med ljudslavarnas ljudsvärd

Hörde "on the radio" om en kille som slog nordiskt rekord på löpband. Han avverkade 291,3 Km på 48 timmar. Han tittade de sista timmarna på vasaloppet. Om någon nu ville veta det, tycker det var en jävla bedrift iaf. Fan jag klagar efter en halvtimme på löpbandet. För helt seriöst finns det tråkigare skit att hålla på med? att stå och stampa på samma jävla ställe är ju det sämsta som finns för fan. ( ursäkta svordommarna) 

The Sounds klara för P&L !

Rufus stork plockar pinnbär från pinnparksbuske

Året igentligen häftigaste idrottshändelse (om man bortser OS, div.VM och andra gåshuds insattser) så är det ju Slutspelet i Ishockey. Jag är så jävla ledsen över att Modo har missat denna fest för första gången sedan 96! Jag är bestört och förbannad. Nu Hejjar jag på alla lag utom Färjestad, hoppas allt går som jag hoppas så tar Luleå hem det :)

Färjestad-Brynäs = klart Tyskarna från värmland väljer svagaste kortet. Nu hoppas jag att de underskatatr och gör bort sig rejält i Gävle. Men tyvärr blir det 4-1 i matcher  "Kaffekampen!"

Linköping-Skellefteå = Tajt tajt tajt, Linköping har köpta spelare som producerar. Skellefteå har ochså köpta spelare som producerar + att de har mycket hjärta som pumpar i föreningen jag ser linköping mer som ett svenskt real madrid alltså ett lag av pengar. serien slutar 4-2 i matcher "utlandsklass"

Frölunda-Luleå = Oviss serie då Göteborgarna har höjt sig många pinnar sen i höst. Men det har bevisat svårt för Luleå och inte vunnit en match mot dem i år. 3-4 i matcher "Kamp + Omark/Harju = recept"

Hv71-Timrå = Timrå laget slutade 8:a ingen ville möta det oberäkneliga laget från medelpad. Hv71 får ta sig an uppgiften det kommer absolut inte bli någon promenad, det kommer bli blodigt och den sktigaste serien av alla kvartar. 4-3 i matcher  "Blod,svett och tårar"



Rubricera det som vårdslöshet i vardagen

Idag var det då slutet av rättegången mot 51 åringen som hade ihjäl den där tjejen ( Carolin Stenvall). Alltså man undrar ju hur frisk man är om man först skjuter en människa i ryggen sen avrättar med ett skott i huvet, sedan han ju slagit henne i huvet med en hammare. Lagt henne i bakluckan på sin bil kört ut i skogen och eldat upp henne. Det är fullt normalt? Hmm njaa lite si och så me det va.

Henric Dorsin gör Wall Enberg fenomenalt!


RSS 2.0