Gästblogg #1

Det är alltså jag som styr här denna helg, jag misslyckades att skriva igår men ska göra bättre ifrån mig.
En presentation kanske? Ja, jag är då John som annars bloggar på John Skriker. 18år, gillar päronkräm och alla meningar som innehåller ord som: Vattenskalle, Pappa, Stövel och Keps. När jag har på dressing på hamburgaren lägger jag det i en cirkel medsols. Det är väl i princip allt ni behöver veta..

Kan kompensera fredagens inläggs-brist genom att summera gårdagen lite snabbt:

21.00 Ringer på i lägenheten där Robin öppnar och jag halvskriker i frustration: "OM du drar in Anneli i det här.. OM du gör det... så äre' DET SISTA du gör". Robin kollar lite konstigt på mig, skrattar till lite och släpper in mig.

23.00 Anländer till Black & White party, ser till min förtjusning att jag står uppskriven på gästlistan som "John Skriker".


00.20 Gör det klart för Adam att: "När jag säger 5 så menar jag 05 och INTE 17.00". Upprepar detta för alla jag möter inom ett tio minuters intervall.

03.00 Avfärd hemmåt. Fortfarande lyckligt ovetande om att jag skulle sova till 16.00 dagen därpå.

Med vänliga hälsningar
Din vän John

min son är vild, mina händer är kalla

Tjabba! jag tar ledigt den här helgen men har så klart fixat en gästbloggare :P, hoppas ni får glädje av dennes skrivande fingrar :)








Trave med skosulor?

Jean-Baptiste Anneliii sitter i sitt gammla pojkrum norr om Kista (galleria). Han har kopplat ihop sina exotiskt doftande tegelstenar till högtalare till ett kryptiskt klätternät för ekorrar. Han tar långa funderare innan han får en toppen ide'e! Idag ska HISTORIA skrivas, historia via ljudvågor från plastcirkel. Han tar ett stadigt bondgrepp om skrivbordskanten och kickar ut glaset ur fönstret, sedan skriker han ut "nu jävlar ska jag skapa dreamplatta" på england säger de listetta. Han börjar nu frenetiskt trycka egna skivor med sin dröm låtlista på. Helt enkelt en skiva som gud själv inte skulle kunna skapa!

Låtlistan bara för dig!
1. Hit That! - The Offsprings
2.Cobrastyle- Teddybears STHLM
3.Snow ((Hey Oh!))- RHCP
4.Uhn tiss uhn tiss uhn tiss- The Bloodhound Gang
5.Love Generation- Bob Sinclar
6.Sultans of swing- Dire straits
7.All summer long- Kid Rock
8.Sticky Situation- Danko Jones





Katt jokern! :

En katt åt glödlampa, blev lös i magen

En katt åt en stol, satte i halsen

En katt åt plastpåse, sket på sig

London calling, Spikklubba på sandstranden

I mitt mörker finns plats för fler... följ med en våning ner!

3 sympatiska samtal från världens ändar:

Hej hej det är Stafanidis! jag ligger med 2 sockor i rumpan! jag är så jävla outra backpacker cuntaaa! Åt en rå kyckling till lunch för att kunna flasha med sen när jag kommer hem från Indien. Alltså forskare här säger att det inte är någon fara ?


Hallå? hallå kan någon höra mig? Jag skulle ha svensexa men vaknade nyss upp på ett torg i Melbourne, och inte nog emd det jag sitter fast kedjad i en barncykel. Och nu står en arg unge och kastar fågelfrön på mig.

ding ding dong, hör du kustens vatten skyffel haha inte men va faan du måste lära dig lyyyysna. Nu förstår jag du är oceandöv, jaja det är så vanligt bland vanliga svensson själv är jag hälften delfin och hälften männska.

Låner blir Lawner

Ni som följer detta spektakel till skriftsamling vet att jag skrev om brukspojken Yvar. Idag skådade både mina ögon och öron en riktigt brukspojk! Han avr stöpt i de allra finaste formar, ren och skär gjutjärn var det. Han blev uppfostrad med jobb i gruvan och järnoxid till lunch. His name was Lawner! fruktat handledsskott som ingen belgisk målvakt i tidernas historia skulle kunna ta. Han avr helt enkelt av ett anat virke än oss vanliga dödliga.

flytt från Irak tilll Iran

Nu börjar jag bli frustrerat trött, Dessa sablans flyttgubbar! de har monterat ner vårat hederliga Ica i molekyler nu ska de montera upp det från molekyler på en anna plats en anna tid en anna luftfuktighet.

somnar 07 vaknar igen på natten! i morogn ska jag frigöra kroppsvätska till hett gungande Krunegård!


Manus från måns och till okänd måne

Sitter och jobbar på ett deckar manus, hade tänkt mig att det skulle utspela sig i Linköping våren 97'. Fru Karlsson blir skjuten med armborst på balkongen av sin hurtiga granne Stefanidis som älskar blodig biff och korvstroganoff. Men alltså mitt manus är bara en dimma måste pussla ihop alla bitarna.

Brukspojken Yvar!

Yvar växte upp som de flesta bruksbarn med en stenhacka i ena handen och ett glas mjölk i den andra. Yvar slet på i gruvan som värsta artiststylisten på eftermiddagarna stickade han egendesignade vantar som sedan blev skysta presenter till jobbarpolarna. Men en dag hände det som inte fick hända hans far även kallad Stor Yrsel gick till oralt angrepp och skrek med kvinnlig klang i Yvars öra " ge fan i cottonsnöret din jävla hundunge!!!" Yvar förstod ingenting, När hans far vände sig för att gå ut mumlade han något för sig själv men Yvar ville veta vad han hade på hjärtat och frågade därför vad han sa, till svar fick han " Du är inte mitt barn om du håller på och stickar, fattar du? fattar du vad jag menar?" sen sprang han ut som värsta flickscouten.

Dagar blev veckor som i sin tur blev månader som i förlägningen blev år. Och Yvar rörde inte sina sticknålar, han ville ju trots allt ha kvar sin pappa. Nu hade yvar blivit 40 år gammal och hade sprat ihop till en liten resa till kenya. När han återvände till kyliga breddgrader igen hade han en sak med sig, En stor elefant. Yvar blev mottagen som värsta Jesus de slängde björklöv framför honom när han red in i centrum. Men det fanns en själ som hatade etta uppsåt till jävulskap. Ja precis Stor Yrsel så han var tvungen att tala sin nu fullvuxna son till rätta. " Yvar du är ju helt dum i huvet jag kommmer hälla vatten i din säng tills du gör dig av med Elefanten fattar du, fattar du???" Yvar förstod som vanligt inte. Men när han efer många blöta nätter förstod så var det försent. Räven hade varit framme :/ så kan det gå

fuck i fack


Alltså har sån jävla skrivkramp för å tala klarspråk, men istälet för å skriva något jävla piss inlägg kommer jag bara avakta tills rätt inspiration kommer. Ni får ha tålamod för jag kommer försöka tackla er med svår komplicerad skrivstil.




Paranoida hjärnceller

Skymtade just i detta regn och rusk skalle-pers rock! ni vet den gråa ulliga sak han bär när det blir snö och vinter i Ronja land. Det var självklart inte skalle-per själv som bar den för han är ju död. Nej det var en lite äldre tant medelrund kroppsform och pottfrisyr.

helvete stanken har gjort färgsläpp oundvikligt


LÄPPPEN SPRICKER!

Vaknar upp klockan står på 03.04 nånting, tittar men kan inte se åt sidorna av något tjockt kartong täcke. Försöker torka bort den gula sörjan som bildats i ögonen men det är fan omöjligt så jag får lägga mig som en spartansk tapetserare och hälla vatten på ögonen. mmmm det blev bättre men det är ändå nånting som är knasigt* jag trippar runt i lägenheten slår i det mesta med mina ögon som verkar ha svullit upp under natten. Efter en tids kämpande ger jag efter och lägger mig i soffan. Efter ett par timmar när det blivit "riktigt morgon" uptäcker jag problemet jag har ju för fan limmat fast två smarties rör runt ögonen (förhoppningsvis i sömnen) annars ska jag demens testas i ett laboritorium i Riga.

Jag kommer befinna mig på anna ort i kväll!

Terror i badrummet!

Citatet: "Get down, get down!!!" en tokig skipper på hajbåt i Sydafrika
































ormens väsande tänder eldar i moskva

alltså min kära vän Dape har en sån genomslagskraft! :) heheh såg att han ahde nämt denna blogg i sin och bara minuter efter jag har sett det så har statistiken höjts med 4 pers. Imponerande! självklart ska jag göra detsamma för han :) Dapus.blogg.se Där skriver han om sin vardag och om lite medialt nytt som man bör känna till , vass skrivstil med sköna ord.

galenskaparna är galna galler

alltså obekvämt stod jag frontade en frysdisk på konsum, en man i stor grön fleece cape gled upp i bakgrunden frågade viskande " är du från avgunden?"....lång stillsam tystnad emd kyllukt spetsad av räkor svar" neeedu hehe". Vad hans syfte var eller vad han ville få ut av mig kan jag inte veta han tog upp en näve is ur kyldisken och smög iväg utan att lyfta en fot. mycket imponerad står jag kvar ser stjärnorn falla från taket men vad nu då? jaha det är en i personal styrkan som faller från obegripligt hög trappstege, han höll på att montera upp julstjärnor i taket.

Snappade upp en nyhet på expressen, den handlade om att en pojk (tysk modell) hade hittat sina syskon döda i frysen. Grabben skulle då hämta pizza i frysen då han hittade sina tre systrar döda i frysen. Men hallå hur rik var denna familj igentligen. Jag är absolut ingen expert men man bör ha en ganska stor frys om man ska få in 3 människor i den (även fast de kan vara styckade) visst är det en hemsk händelse men jag skulle iaf vilja se denna frysanläggning. gozz natt från ostarnas fiat punto


Pjåkiga pjuks


Jag har nu inte bara sett en utan säkert hundra bönder/bondis (betäckning på bondtjej) som bär dessa dyngfula jävla skit kängor. Alltså de har en ganska kort plös och så är det som resår på sidorna och alltid ska de vara i en obeskrivlig brun nyans som sen klädes i lera, och det är obegripligt hur i helvete de kan gå runt med torkad lera på dojjorna utan att få nervösa sammanbrott.

Citatet: "Är det gothrockare! ne det är invandrare!" anomyn

Fredrik Reinfeldt A.k.a Alfons pappa



Creations, solutions

Börjar med ett citat

Citatet: "Hur fan ska man få tag i den där jävla hövdingen!" haha Nicke när Broms och däck Stefan inte svarade i telefonen.


Life in a aquarium

såg två häpnadsväckande scener idag, oche tre om man ska vara helt ärlig och uppriktigt :)

1. Jag såg K-G Bergström stå i kön till bankomaten på väg att tqa ut pengar hans klädsel dagen till ära = En lång windsafety föreningsjacka  och darriga glasögon, han såg ut att5 ta ut en större summa och fördjupa sig i de ekonomiska förhållande som kungsörarna har.

2. såg killen med billiga glasögon världens största jacka, alltså den ajckan kan man fan skapa liv i och till och med bosätta sig om man har viljan. slut vers "the biggest jacket in the fucking world"

3. Såg en ung eller ja typ 25-30 års ålder tjej, hon var ute och promenerade längs södersgärde. Hon hade axlarna sjukt högt upp alltså så högt så hon nästan tappar balansen åt höger när hon lyfter på vänsterbenet. jag gick och tänkte vad detta kunde bero på, och kom fram tlll att hon har så för att värma sin hals som hade väldigt tunt skinn. Och nu undrar ni säkert hur håller hon balansen? jo hon svänger med armarna likt en väderkvarn på crack det gör att hon i armhävningen kan korritera underliga balansproblem.

Whiz Whaz

Idag åkte jag runt i firmabilen och kände ett sug, ett sug efter att göra något "gangsta" men jag kunde inte komma på något tufft att göra. Så när jag åkte över bron mot torpa mötte jag en bil. Jag fylldes med panik, kände mig tvungen att göra något. Så närögonblicket kom när våra bilar möttes slängde jag upp en wordsign-combo i vindrutan, den innehöll fuckyou tecknet följt av fuck you are tecknet (alltså två fuckyou fingrar korsade) och slutade med det dödande spegeltecknet. Den lätt gråhåriga mannen med runda kinder mjukt skägg och stora glasögon gissningsvis från sena 70-talet, tittade ut genom sidorutan och låtsades som att han inte förstod mitt angrepp. Till en början kände jag mig lättad att jag fick ut min tunga börda haha men sen kom samvetskvalet. Nu ska jag kanske skriva ihop ett vänligt brev och sätta det innanför dörrpanelen på hans bil.

citatet: " Feströker du? ser det ut som en fest eller? svar: Det kan bli" haha himla roligt inslag i fredag hela veckan

Valen ska välja vilja eller vanfödda fiskar.

Idag väljer jättelandet i väst ny Ledare. Det står i stora drag mellan en vit man som liknar massmördare och en mörkj man som alla vill ha till makten just för hans hudfärg. Alltså jag är inte så insatt men ska nog föröska följa valet lite grann.

Jag är kroniskt trött i benen, måste börja springa mina rundor igen så jag inte stannar i växten som knatten tintin.

Såg en man idag som gick äver samhället. Han har nog varit med om en olycka eller dylikt, är iaf vanbildad i ansiktet. Men han går med sitt barn i barnvagnen med sån jävla pondus och sån stolthet så jag blir alldeles gråtfärdig. Alla titatr säkert på han och tänker "rätt snygg" men han struntar i det han vet vad han är och vad han vill med sitt liv, han vet att han inte är världens vackraste människa men i mina ögon är han så jävla bra fan om alla kunde vara lika avslappande i detta utseendefixerade samhälle. Ne jag älskar hans stil och hoppas jag blir en lika bra far som han verkar vara.

Love it all

Fest igår blev rätt skoj tycker jag med visa undantag men sånt man inte kan förutbestämma, Tack för alla fina presenter och allt skoj :D Blev rätt sent pga ett segt Chicago Blackhawkes i stor form, ellr vad säger du Larssa hehe. Jag vaknade iaf upp med en inneboende Jansson hade belägrat sig i soffan och tyckte det var en gemytlig plats att göra natten på.

Citatet: " Snow is only frozen water" Oneal's tag på en tröja buren av däck Stefan

jag ahr skrivkramp kommer nog att ta ett uppehåll tills på måndag iaf med nästa inlägg.

Citatet: "fan vad härligt det är med underställströja, jag tycker liksom det är toppskönt ute fast det är iskallt. Eller toppskönt kanske är å överdriva lite." -Nicke sa detta igår på jobbet när han stod utan jacka i det friska vädret :)

RSS 2.0