280

Idag ahr fokus legat på benträning i styrkelokalen. Det blev ett mycket bra resultat, lite för att bror var med som sällskap :) jag gjorde även en ny ren skidstyrke övning som utförs i cablecross. Nu har jag mellanlandat i hemmets trygga vrå ska om en timme och 40 min spela volly med grabbhalvorna.

tipsa mig om ni hittar billiga rullskidor!

stupid americanas

Slog på tv:n i hopp om mysig morgon stund i soffan. Mne vad visar tv3? Jo det absurt vidirga programmet " Are you smarter then a fifht grader" Det luktar så vidrigt om det programmet så man får slänga de fräscha bannanerna i skafferiet rakt ner i soporna. Alltså att amerikanare är korkade är ju ett faktum men att de inte ens vet vilken världsdel Spanien ligger i eller att fåglar lägger ägg gör ju att man funderar på hur de kan vara världens mäktigaste land? vi skulle ju för fan kunna överta landet via kanot attack.

Why put the pedistal at the pire

Varför sitter det små irriterande klisterlappar på alla äpplen! alla! alla! hallå jag behöver väl inte bli påmind om att jag köpt äpplet på ica? det är ju för fan redan betalt. Och vad gör man med alla dessa små klisterlappar? de är för små för att man ska kunna lägga dem på bordet och "ta reda på dem sedan" och de är för klistriga för att man ska kunna lägga den i fickan. Det är helt enkelt ett i-lands problem som jag har svårt att acceptera!


283

Idag blev det löpning utan någon styrketräning, Tog en mil i löparspåret, kändes mycket bra förut att jag fortfarande känner av mitt lår som krånglar :S

284

Biceps poch mage på gymmet. Mina lår känns fortfarande inte 100 % får se hur det går på löpningen i morgon. Dagens bästa på träningsfronten var min spontanattack på magen vilket gjorde fruktansvärt ont ( träningsont) och hoppas det väckte lite muskler där.

På matsedeln igår stod egengjorda färsbiffar med färskpotatis och broccoli. Idag är det Lasagne med fräsch sallad.

285

Igår blev det ett otroligt tungt bröst pass =0 har en fruktansvärd träningsvärk idag. Men som vanligt på tisdagar så är det fyspass med hockeyn och det blev det. vi Körde backträning idag mycket givande men fruktansvärt jobbigt för mina ben. Kan ha att göra med att jag sprang terräng igår...

287

Igår befann jag mig i värmländska skogarna nämligen i Karlskoga på lite jobb. Därav blev det ingen träning. Idag ahr jag försökt slappna av och vilat men klarade inte av det utan har varit ute och sprungit en dryg mil nu. Funderar på mat och vila framför tv. I morgon ska jag dra med mig Nygen till gymmet :)

Musche! viktigt!?

I dag var Köpingsprofilen Dan Sederowsky på nyhetsmorgon, eller ja han var på direktlänk från Anchorage där Mustach VM avgörs. Men hallå finns det något mindre betydelsefullt än en jävla tävling i äcklig ansiktsbehåring?! . Han lät ju som värsta superstar där han blev intervjuad. Nää stoppa sån skit från svensk televison, låt tyskar och österikkare hålla på de har ju ändå ingen vidare fantasi.


289

igår blev det mycket spring i benen då jag hade fys med hockeyn. Klockan stod på 11.00 när vi körde igång med cooper test och jag kan väl inte säga att jag var i toppform efter att ha vaknat en kvart tidigare och ätit två knäckemackor. Men jag kom iaf 3.3 km under de 12 minuterna som vi stretade på runt den grusiga 400metersbanan.  Sedan körde vi intervall och stafett. Jag avrundade min träninsdag med lite mage och Triceps på gymmet.  

292

Hmm my shoulder hurts! Idag vaknade jag med värk i axeln. Det känns ju mindre kul då man har långhelg och mycket skön träning framför sig :) Men trots detta så gjorde jag 20.02 min på 5 km, får vara nöjd trots allt, det är ju faktiskt Lockmora man springer i och den sista backen tar på leggen.

Kan bara säga att greger med den fina uppstoppade rattmuffen har helt rätt då han gissar att jag är träningsnarkoman.

293

Idag var jag på gymmet och tränade bröst/biceps. Det som var annorlunda idag mot alla andra dagar var att det var smockfullt alltså jag har aldrig sett så många människor nere i sporthallens källare förut.

I morgon ska jag köra extra hård löpning för att det inte blev något idag :)


294

igår var jag med om att ha träningsvärk samma dag som jag tränat. En mycket häftig och konstig känsla.

Idag har min träning bestått av Ben främst knäböj och vadpress vilket visade sig vara alldeles lagom en söndag som denna. I morgon väntar en ny vecka med nya äventyr.

295

Idag vaknade jag 05.44 som i vanlig ordning under veckodagarna. Men idag var det lördag haha och gymmet stod och väntade. Efter att jag ätit lite frulle begav jag mig ner för att träna rygg/mage och det slutade i ett riktigt bra pass. Sedan tänkte jag avrunda med löpning på kära åsen. Men lite magproblem gjorde att jag avr tvungen att kasta handduken efter ett halvt varv :/ . I morgon hoppas jag på bra löpning från min sida.

297

idag har min träning mest handalt om löpning. då jag som vanligt på torsdagar har fysträning med KIK p-95.
övriga veckan:
tis- Fys träning
ons- Gym biceps/triceps
 sen har jag även planerat helgens träning som kommer bestå av rygg/mage på Lördag, sen blir det långpromenad+benpass på söndag.


300

Dag 300! hallå jag borde du allvarligt börja bli lite nervös heheh. Nerå men jag ska nog se filmen 300 iaf och kanske fundera lite över när jag ska inhandla diverse prylar så jag inte blir bankrutt i oktober.

Dagens träning bestod av bröst på gymmet och sedan blev det 5 km med benen i vädret.  Simma lugnt det kommer mera!

301

Idag har jag gått ca 7 km med min mamma, vi tog tipspromenaden alle man ut + lite omvägar dit och hem. Fick 9/12 rätt jag får vara nöjd med det trots domkyrkemissen :P ska snart ner och träna min lilla kulmage och köra lite stärkande marklyft.

idag spelar De tre kronorna om bronspengen mot amerikat.  Sändningen drar igång 15.45 på Tv6 och glöm inte jätte finalen ikväll 20.00 mellan Ryssland-Kanada

302

I dag har jag vilodag, känns frustrerande att inte träna något när man ahr så sjukt mycket tid. Men har planerat att köra ett pass imorgon bitti så det ska nog ordna upp sig.

I måndags fick jag höra Caesars - Jerk it out på rock klassiker alltså då blev jag happy happy :) och idag under en David Beckham intervju körde de Franz Ferdinands Take me out! kan det bli bättre .

303

gymmet var igenbommat idag. Så jag använde ett dörrblad och jordens dragningskraft för att ge ryggen ett riktigt bra pass för att vara en kvart långt.

Alex Ferguson är mördaren i Wallanderfilmen "Fotografen"

305

Passade på att köra ett tungt armpass och ännu tyngre terränglöpning när man slutade en timme tidigare ;).

På min löprunda uptäckte jag två bisarra saker, det första var två fotbollar av märket adidas som låg mitt i ödemarken?  sedan sprang jag helt plötsligt förbi en skylt med texten "Sagoskogen" hallå? vem sätter upp såna skyltar där det inte ens finns någon stig att vandra på. Hur som helst så blev min löpning lite roligare när jag kunde springa och fundera på vem som gjort just den här skogen till sagoskogen. Sedan hängde det en tummvante i ett träd men det satte sig inte så mycket på minnet, jag drog mest slutsatsen att någon bortkommen unge gått vilse och använt de ovärdeliga vilse kunskaperna som man samlade på sig i lekis.

306

Idag var det storhandlande på Willys som gällde. Så jag kom hem ca 16.02 sprang ner till gymmet och toktränade bröst/ben. sen var det bara hem och duscha för att bege sig till stormarknaden och springa bland hyllor (yes! gratis träning)

När jag låg och körde bänkpress såg jag zebran från Madagaskar filmerna i taket! weird :)

giftfri giftorm jagad av mexikansk skallra

Har varit nykter sen 25/4-09  känns riktigt bra och det är lite som en kille på gymmet sa "Alkohol är överskattat" Man kan ha ruskigt kul utan det och man blir även mer meveten om vad man sysslar med. Sen är det ju ett plus att jag kan köra ett stenhårt träningspass efter en hård utekväll :)

Tack för allt stöd grabbar! känns inspirerande att bli accepterad


307

Jag har hockeyfeber!  blir det kvart på ons eller tors? det är frågan. Är Shane Doan en ung Per Morberg?

Tack Catharina för tipset!

Idag har jag endast utövat den gamla motionsformen kallad löpning. Och mitt i spåret springer jag om ett par i gråa träningsoveraller. Och personen med mest testosteron säger citat: "Här kommer en från fel håll" Hallå! nej det är inte fel håll det är andra hållet? jag hade fan lust att påpeka att han inte hade knytit skorna men istället fortsatte jag springa och hoppades att han skulle snubbla och få nån konstig skada som gör att man måste äta ost med fötterna.

309

Fan Helg :) sköönt!, Igår hann jag med att träna armar och löpa en sväng. Idag blev det vila men i morgon väntas terräng och rygg :P. Hjälp mig att hitta retroplagg till loppet :) gärna i 80-tals färger typ turkos,rosa,bearnaise gul, mintgrön, svalblå osv.

doftande doft av ekkärl eller är det mysk?

Simon doftar MAN! ta me fan!

RSS 2.0