Peace and love 08

Då var peace and love 08 avklarat vad ska man säga om det? ja att det var så jävla bra så klart, det var mycket folk hyggligt väder bra artister mer kan man inte begära. Jag och oskar bodde i Gruvstaden Falun vilket gav oss sköna förmiddagar :). Bäst då? Kristian Anttila om du frågar mig han bjöd på en riktig show alltså det var gitarrer som gick sönder det var speedade låtar och stagedive (bomben :P). Men klart The Hives gjorde mig absolut inte besviken och när Håkan bråkan framkallar salta droppar från mina ögon ja då är det kärlek!. sämst? Sex Pistols riktigt lågvattenmärke. Nu ska det bli skönt med sömn sen blir det jobb i morognbitti yes! hehe

Godnatt alla människor världen runt kom ihåg ni är vackra!

gone in 60 minutes

Om en timme så blir jag hämtad av en svensk familjevagn. Nu börjar man känna musiken strömma ;) kommer nog bli riktigt roligt. Allt är packat nu har jag bara lite dusch,disk och soppkastning kvar. Och jag måste så klart skriva att jag ska se inflames så jag kan ringa Schöttis och ge en stämmningsrapport, hehe jag hoppas det blir möjligt finns ju risk att det är mycket folk och jobbig ljudnivå men vad gör man itne för sina vänner :).

Jag såg nyss triss skrapet på nyhetsmorgon. Weeei weei weeeeeeey såger jag bara en barnfamilj drog fram 5 millar som om det vore en skottkärra med bomull! hehe och klockrena kommentaren när han har klart för sig vinsten "Faaan 5miljoner! haha faan tack som fan, shit asså shit shit" det är då den snygga programledaren skriker till folket bakom kulliserna "öj fram med skumpan nu ska det firas" Ja det gav mig verkligen en bra start på denna dag :D.

/Satan Said Dance 


P.S tack för en underbar kväll igår Cristina<3

Älska utmaningen!

alltså idag när jag kom hem efter en ganska skön löprunda, tänkte jag hmmm jag vill göra något crazy så när jag stod där så började jag sakta men säkert känna ett visst behov av toalett! sagt som gjort jag utmanade mig själv på att jag inte skulle klara av att montera mina nya högtalare (Emballage demolering ingick!) innan jag var tvungen att springa på toaletten. Jag började sakta men säkert, men när trycket började bli för stort ökade snabbt tempot. Herre gud tänkte jag för mig själv vad har jag gett mig in på! men jag fortsatte iaf att kämpa trots att jag vid ett flertal gånger höll på att ge upp. Jag liksom tänkte va fan det är inte värt det haha men nerå jag vann till slut vilket kändes underbart.

Jaja idag har jag varit hos kärleken och hängt, alltid mysigt i hennes sällskap ;) <3


/ The Peanuts reunion!

First impression of world



I dag så tittade Stina på School of rock när jag ringde henne, den avr den första filmen vi tittade på elelr det var det vi gjorde första "riktiga" gången vi träffades. <3

Ny Fet stil

Tjin tjing har nyss varit hos min grandmaa för hon fyller år så att säga, då blev det lite "Fita bulle" som lilla Kim skulle sagt haha. Jag gav hene en fin blomma. För övrigt har min dag avrit hel skön den ahr gått fort det har tidvis varit kanon väder för utomhus arbete.

I morse möttes jag av en underlig syn. En liten fågel har inte kollat upp vad det är för sort, hade flygit in i trapphuset och nu kunde den inte hitta ut. Den försökte ett flertal gånger ta sig ut genom glasrutan men jag förklarade lätt att det där kommer aldrig funka. När den sedan hade satt sig för att vila några sekunder hann jag öppna fönstret utan att behöva sy i nacken. Då försökte han igen och tro det eller ej nu kom han ut :) vilken underbar morgon!

Jag ska nog utarbeta ett monopol av Tuna park, tror det kommr bli en storsäljare och dyraste gatan? ingen tvekan där inte! det ska så klart bli den där konstiga affären direkt till vänster som man aldrig är i eller ens vet namnet på, eller föresten heter den inte "Arken" typ :)

/ Gorre Narre 3 days left

Nerver av paella!

Kom precis hem från Stina vi såg kvartsfinalen mellan Spanien-Italien riktigt nervöst var det. Ledde ända till straffar där Spanien med Casillas i spetsen var lite vassare. tur var det :)

aaaa bad attention, Billy Talent är klart bästa träningsmusiken för den som ska ta en löprunda framöver.

* Mycket god kladdkaka hos Joakim idag. 5/5 plexiglas Dape var också med på fikat hehe "Life of Ryan" måste vara det nästa svarta?! eller vad säger du Dape ;)


Undrar på hur mycket sjögräs man ska äta för att utveckla konstig ph balans i magen???? dagens I-Lands fråga

The Hoosiers bra grejer. nu är det föresten bara 4 dagar kvar tills vi sticker till Korv/Färg/backstaden Falun!

Jag Älskar Crisitna! igår kväll var hon så jävla rolig :D har du glömt nycklarna i dörren? vi är dåliga på det faktist! Inte några mambo eller blåa skit! hahah jag tyckter det var riktigt mysigt <3

Sov gott se fram emot baksidan av vecka 26

god morgon herr horst

Hmmmmmmmm Ryssland spelade bländande fotboll mot Holland och avr mycket värda segern. Tycker att de spelade med fart och finess, det var helt enkelt roligt att kolla på.

Alltså har ni funderat på varför itne björnar får typ rasta aktig päls när dom liksom degar runt i skogen så jävla mycket, inget fettlösande där inte. Man tycker ju att håret borde bli lite trashigt?

Mycket cosy kväll hos schön idag fifa blev det :) nu ska jag äta vanilin glarre och kika fightclub genom ett stort sugrör. / Stina är bra <3

lille angus

Jag stod idag och såg den frodiga pappan med skönt skägg ta ut pengar, hans lille son Angus 11 år gammal hängde över hans axel och tittade på. Han råkade se sin pappas bankomat kod och såg även hur det kom ut pengar. När de sedan var hemma så tog angus kortet och sprang upp till bankomaten, tog ut 5 hundring efter 5 hundring och det slutade aldrig, när sen pappa med mysig skägg ser att hans konto är tomt blir han verkligen jätte ledsen och kan inte förstå att hans penagr är segel till alla barkbårtar som angus gjort och släppt ut i mälarens blå vatten. Han har helt enkelt tagit ut 69000 kronor och bjort segel till barkbptar med dom. / bakdel

Utkast: Då var ...



Då var det dags med midsommar igen. Den dagen på året då Systembolaget säljer som allra mest, eller igentligen var det igår men jag tycker liksom att den här helgen sitter ihop till en midsommar helg. Ikväll blir det grill/lek ute hos Macke HJ det blir nog nice om vädret håller i sig.

Alltså jag kan inte sluta tänka på en grundmålad indier som jag hörde en story om. Han hade tydligen stått nere på T-Centralen och delat ut furubitar med liten klick fruktsallad på! helt galet folk visste ju inte ut elelr in om dom skulle äta den eller om dom skulle spara den till prydnad typ.

Faan det vore ju sjukt nice om man fick klämma en finne på Markus ikväll! haha Hane är crazy det är bara att konstatera ;) /Have a s

Looost

Idag såg man första kvarten mellan tyskland och portugal dårå...Faan asså tyskarna ahr ju sjukt snygga dressar jag gillar det skarpt, sen är dom lite så där fult sexiga på något weird sätt. Jag hoppas tyskalnd hamnar i en final mot holland det vore ju drömfinal om något.

Har ni tänkt på hur många nyonanerande människor ni möter varje dag, det finns ju tex folk som onanerar på offentliga toaletter, smyg onanerar längst bak i bussen eller i provrummet. Det är bra roligt när man tänker på det hihi jag tänkte på det idag när jag mötte en man äldre 50. Jag fick liksom upp en bild hur hans kalsonger var fyldda med en mjukisballe som det lixom rinner lite sagg ifrån. alltså inte satt det är sprutat i kalingarna utan bara att det liksom har pressats ut en liten droppe som nu hänger ner över kanten.

Nu ska jag lyssna lite coldplay innan jag somnar / Viva la vida

Mothership!

Att lilla Sverige skulle rå på moderskepper Russia var helt klart en tanke jag hade, men ack så fel man fick Ryssarna spelade med touch av 80talets klapp klapp spel och sverige hade egentligen aldrig någon chans. Ryssland var överlägsna avd gällde fart, intensitet, vilja, styrka ja det mesta så man kan bara gratulera landet till det stora landet till öst. well done!

Sen kom man hem där man nästan höll på att skita på sig av rädsla när en söt  tjej plingade på klockan :P blev lite massage och mys.

P.S Familjen Sverin har en underlig bil! ja det är sanr den är blå av japans modell men mycket underlig, den ger ifrån sig ett sken av oskuld men är ändå så erfaren att den klarar av att manövrera ut många tunga svenska vägar/ Tjing tjing

Kuk Åmål

Jag och Stimpan ;) såg Fucking Åmål idag hehe , jag älskar den filmen! Tycker den är så skruvad på ett bra sätt. Den filmen förändrade mitt liv (Kim 11år), jag var i min egna värld ett bra tag där och min hjärna började tänka på mycket stora saker så som livet i allmänhet.

I morgon klockan 09.00 röstar regeringen om FAR! Det måste bli ett nej. annars kommer Sverige bli en jävla kapitalist stat. Ingen kommer vilja ha något med sverige att göra. Jag kan tyvärr inte vara med och demonstrera i morgon (jobb 7-16) men jag håller tummarna för att det blir ett fett nej. / Whip it good!

We look so good! yeah look so good! we look so good togheter!



Har ni någonsin vaknat upp brevid en person och tänkt  att denne måste vara det absolut bästa du vet? det har jag flera gånger om, varje stund med min älskade är fantastisk. Jag har vuxit så mycket som människa, hon har fått mig att göra saker jag aldrig vågat förr :) jag är så rik! jag har något som så många många där ute vill ha! jag är KÄR!!!!!!!!!!. Ingen kan någonsin ta bort henne från mitt hjärta. Hon kommer alltid ha en plats där.

Cristina jag älskar dig mer än något annat! <3 Du är underbar och i mina ögon det vackraste (F)

Ni kan kalla mig smutser!

Kristian Anttila på nyhetsmorgon! hur man man missa det? jo man jobbar som så många andra... fan jag som ville seeee!!! men jag får väl helt enkelt vänta tills peace and love :) 26juni drar vi till Borlänge! det kommer bli så jävla stenhårt ös, längtar ruggigt mycket. Där ska jag även se The Hives för andra gången det kommer bli äckligt bra också.

Vad skulle ni välja.. antingen alltid lukta pungsvett eller att klippa bort ena örat?

Sing the song without lyrics

Veckans måltid



Blev en pastasalald med korvslantar i tisdags. blev riktigt bra med liten klick fransk dressing ;)

Food earth

Jag och Nicke brukar använda ett språk under arbetstid som jag bara tror vi förstår oss på. Det är inte speciellt svårt om man lär sig det. Till ett exempel skulle vi skiljas åt men senare ses nere på båtvarvet då säger Nicke "men du vi ses nere på the lap då" alltså lap är ju varv i bilsport men vi gör om det till varv som i båtvarv. annars brukar vi kunna hitta på mer konstiga konstilationer som utalas annorlunda men stavas som på svenska / Okey välkommen tillbaka till min blogg :)


Em:s hetaste match?

Att det spelas fotbolls em i alpland just nu har väl inte undgått någon? Och jag ska väl inte sticka under stolen att jag ahr sett 90% av alla matcher så här långt. Men idag hade jag planerat att titta på Turkiet-Tjeckien men det kom saker emmelan (I Robot) och lite mys med min Darl <3. När jag så slog över till matchen så stod det 1-0 till Tjeckien men detta resultat förvandlades snabbt till en Turkisk folkfest och 3 snabba mycket fina mål gjorde slutresultatet 3-2 mycket välförtjänt, eftersom jag tycker tjeckerna var alldeles för defensiva i andra halvlek men undrar om det hade spelat någon roll eftersom Turkiet spelade fantastisk propaganda fotboll i sista kvarten.

Har ni hört om den där rikstönten i Australien som blev biten i skrevet när han kissade? hahah hela storyn är ett skämt, antinengen är killen bög eller så har han fel på prostatan lix man sitter itne ner på huk och kissar i Australiens vildmark? Han måste ju seriöst vara tappad från en stor vagn med tälttak, sånt där stort som cowboysarna hade i vilda västern. / Sov på vänster sidan


RSS 2.0