Hockeytokig hallandsfläder

Reflektion: Linköping HC är ett bra lag men filmar så otroligt mycket att de borde få stora roller i hollywood! fan de lägger sig för minsta lilla knuff, man blir sjukt trött på det.

Dagens önskning: Att Rådbjär förvandlas till det ensamma rådjur som han igentligen är, och sedan ska jag bara hoppas att vargen finner han :)

Årets hittils fräckaste jacka! (se bild nedan)




cocktail i din feta ficka

Jag och oskar sitter i dimman och filosoferar om musikgenern i allmänhet orre:
Kvinnligt/manligt, vad är manligt och vad är kvinnligt. Vi har funderat på våra popparstilar och kommit fram till att det är ganska kvinnligt. Säg såhär, hur manligt är det att bära snortighta jeans och ha v-ring??
     Grejjen är denhär, dagens manlighetsideal är ju att man ska vara hård och lyssna på Adam Tenstad eller Iron Maiden. Båda jag och kim bär "mindre manliga kläder" och lyssnar på anna terheim och lite djupare musik. Det vi är så trötta på är den hysterin som råder inom musikbranchen och då framförallt synen på det manliga idealet. Vem sätter egentligen ideal? Jo, det är MVT, ZTV och diverse magasin. Nä tacka vettja bögpop och tights, fats vi är inte bögar men vi lever ut våran stil what ever comes around. Länge leve parken!!
Orre and kimpan in the dimma!!

Fredags anka!

En liten film om Kalle Anka ;) riktigt nice se och njut folks!






Chearbjagg in tha stomach!

I ärlighetens namn vet ni vad dagens verkliga i-landsproblem är?. inte? nemen då ska jag såklart berätta det. Det ligger till på detta sätt att en viss Mr.Bruksgård inte vill att sina arbetare ska köra traktor,grävmaskin osv utan skor,  han vill att det ska vara rent och snyggt i hytten så man kan köra med strumpor. Nu är det ju så att ingen tar det på allvar utan kör ändå med skor. Vad är problemet då? jo det är på det viset att de ändå ska klaga så jävla mycket över det att man får lust att plocka ner sina öron och lägga in en turkos ask istället för att ha dem på huvet. Hur fan orkar man gnälla över något som ändå inte är något problem? hahah dagens i-lands problem ligger alltså långt bortom våran verklighet ;)

mat-tävling i ärlighetens namn

Det finns ju en mängd olika tävlingar i matlagning, den kändaste på svensk mark är väl "årets kock". Jag kom att tänka på en mattävling som verkligen skulle lyfta smaklökarna till nästa nivå the gourmetica level! . Istället för glassiga jävla upplägg och softa lokaler ska man ha en tävling som heter "årets matlåda". Där får alltså kockarna slita med maten som ska ätas dagen efter i en matlåda. Det sätter mer press på kockarna i och med att det inte går att göra några snygga upplägg och få extra poäng på det sättet. Här gäller det att få till en perfekt smakupplevelse! inge bull-shit as they says in the stats. sen får man ju tänka på att rätten skall stå emot en nedfrysning och sedan bli micrad i 2 min :) underbar tävling som jag skulle digga hårdare än hårdast hahah


gaffelattack på färgglatt klädd djurplågare!

Idag slog jag upp eskilstuna ( ja jag bokstavligt slog upp tidningen, så där som gammla herrar kan göra ) Och min blick fastande på en artikel som i stora drag handlade om en 6 årig grabb som hade dödat sex tjurar på en tjurfäktning! alltså jag blir så jävla förbannad så fort jag läser eller ser något om tjurfäktning. Det är rena jävla djurplågare som håller på med den satans "leken" . Och inte nog emd det så skulle de skicka en film till guiness rekord bok för den jävla ungen var så ung! hallå? han har dödat djur? han är en känslokall mördare? .

Ne jag ska få tag i det där jävla aset sen ska jag sticka gafflar i ryggen på han!

tillstånds kris o.s.c kristillstånd

Tillståndet kallas skrivkramp. tack för att ni läser min blogg. ni 3 som gör det :)




kickback start react

Varför måste jag alltid spriinga efter den jävla stereon? det är inte ens modernt med cd!!!

sluta uggla och börja handla, fan ditt arsle gör mig sjukt trött!!!

Tapetsera om eller tapet remsa av?  !!!!

Orka den här drultorkarbloggen!!!

Lördags mys i mustig malmbrytargrotta


Drick inte för mycket, rök inte för mycket, använd kondom! Jag såg ett livs levade ekollon idag och såg hur snett det gick för han redan klockan 11.24 


A wise man sad just walk your way to the gallow around the bucket. en sång jag hörde på ljust 70 eller 60 tal jag var nog inte i mina sinesfulla bruk men jävlar vilken låga den hade!




Its facking art!


Viktig Viking i vikt väktar form

Fredags film, En man som mest kan likna en korsning av birka och redwood. Dansar frenetisk rave på stans gator. OBS! vilken respekt han får av alla runt omkring som tex ger han vatten.



betong buk och balkong duk

Sprang på en ica handlare. Frågetecknen slog mig så jag blev vindögd. Vad skulle han köpa? hur mycket? varför då? när skullle han förbruka produkten?. I extas slängde jag ur mig alla frågor jag hade på mitt just då tunga bröst. Vad får man för svar? jo han svarade lågmält "ett paket juice" rätt kul såger jag! :)

Festivals vals

Jag blev mäkta ifluerad och imponerad av dapes festival jobb :). Därför tänker jag härmed skapa min egna festival med lite blandade band och 3 låtar som är obligatoriska i playlisten.



Dag 1:

Carla Bruni
Hon kör med sina sköna franska igång festivalen på ett trevligt sätt.
Quelqu'un M'A Dit
Le Plus Beau du Quartier
L'Excessive

Death Cab for Cutie
DCfC kör en feting spelning som är helt magisk för att vara klockan 18.00
I will follow you into the dark
Crooked teeth
No Sunlight

Eagles of death metal
Nu blir det betydligt tungare riff och en ruggigt fräck spelning med mycket impro.
Flames go higher
Stuck in the metal
Miss Alissa

Franz Ferdinand
Herrarna som tog brittpop till en helt ny nivå 04. Gör det svårt att stå still !
Come on home
I'm your villain
The fallen


The Hives
Sveriges bästa live band avslutar dag 1 med flaggan i topp.
Walk idiot walk
Love in plaster
Try it again

Dag 2:

Hoffmaestro & Chraa
Dagen blir till kväll i karateboogie toner. Det är nu man dansar ur sig bakfyllan.
Highwayman
Chraa Indian
Seize the day

I are Droid
Nykomlingen som med grymt tung bas får en att glömma andas.
Before the fall
Bring your machines
Time on time

Ceasars
Det blir en fulkomligt underbar spelning på stora scenen. 20 000 skriker i takt till GUTS!
Boo boo goo goo
It's not the fall that hurts
Spill your guts


Arctic Monkeys
Det är ungt, det är snabbt, det är old yellow bricks!
Fluorescent Adolescent
Old Yellow bricks
Brainstorm

Broder Daniel
En återförening och en magisk stund som får tårkanalerna att öppna 24/7
No time for us
Shoreline
Dump for broken dreams


Falu röd flaskrask

Oregano var på ort och fiskade fisk. Han kom hem överlycklig med 3 FETA rödingar. Vi blev ju sådär barnsligt upphetsade av fiskens storhet så vi doppade dessa i rödfärg, band fast ett rep i stjärten på dem. Sen stog vi på bron över arboga ån och fick upp tillräckligt emd fart på firrarna så vi kunde nudda brons underrede. Nu är heöa brons undersida täckt av röda fiskar :) underbart ska vara konstigt 






pissa i pisa

Jag har länge letat efter ännu en celebritet då det idag dök upp vad jag letat efter. Mr.Nordman och ingen annan. Han körde lite för fort mot cafe hamnen i en gul skåpbil. Jag vet inte vilket ärende han hade men det var nog brådskande för han såg sammanbiten ut och lite hungrig.
 

Killen har hållit på i över 2 veckor med sin skapelse, sen så kommer Guinnes rekord reportern och river skiten.


Ljudbarriärerna är för barriga

Jag spände upp mitt öga till ett vitt klot och titade en ögonblink på svt 2  klockan 21.56, och till min stora förvåning jag såg en världsberömd saxofonist! det ni, han jonglerade med saxar och kallade alla mr,saxon av en mystisk men lika härlig anledning.

krisdrama i dramatisk sluttning


Hektogram i häktet!

Jag moonwalkade in på det stora köpcentrat, slog två friv¨ålter så ett par flingpaket rasade otrevligt ner från hyllorna. Jag köpte gammal ost, lite renkött och smörgåsgurka som planerat. Sen kom jag in i det kalla och grönsprängda grönsaksrummet, Jag hörde en röst en skör och skrikande röst som ropade att jag skulle krossa monopolet! krossa monolpolet! Efter vissa tankegånagr förstod jag vad rösten ville att jag skulle köpa potatis så klart. Så jag tog tag i gallersleven och började ösa i påse efter påse, rösten gav inte upp med sitt skrikande föränn den var nöjd, vilket visade sig bli många påsar potatis väldigt många påsar. Jag checkade ut i kassorna med potatis värd en halv förmögenhet. Tack Willys för fan!

americana plana flana dana pananaaa

Såg härom timmarna en amerikans tävlingsshow som i stora drag gick ut på att man skulle vara smartare än ett gäng 5:e klassare som alla såg ut att ha för lite fritid. Det som var sjukt jobbigt och som fick mig att hata den tävlande var att han frenetiskt jämt typ hela tiden vad som än hände klappa händerna som att han applåderade sig själv, sjukt pinsam kille och inte nog med det så var han itne så smart heller, såå vad säger vi då? Fuck ya! biatch!

finsk åkomma på ungas hyperaktiva hy

Okey det finns finnar och det finns finnar sen finns det stora slagskepp likt santamaria (Columbus ena skuta) som liksom attackerar huden som värsta rymdsonden. Jag fick idag denna helvetiska åkomma, den har placerat sig på min vänstra sida av halsen och den plågar mig likt en fransk vindruvs bonde som sett ett skotskt par äta från deras vingård.


hejande hejarklack föreståndare för hejarramsor i hejande huliganklack

Den smått överviktiga Gunnel väntade febrilt på den hemlöse snickaren utan armar, det stod klart sedan länge att det fann atrraction 2000! Men nu skulle han dock bara ställa in höjden på köksbänkarna så inge ligga här inte. Nu hade dock Gunnel hoppats på mer så hon hade så klart pyntat hela lägenheter med mexicanska skynken. Så när den hemlöse snickaren utan armar skulle börja arbeta blev han mycket om inte väldigt mycket störd av alla jävla mattor som hängde i hans åsyn. Han kommenterade flertalet gånger att det försvårade hans arbete ohyggligt där han satt på golvet med trekvarts byxor och skruvmejseln mellan tårna. Men Gunnel sa så där sexigt som bara hon kan " det är ju så fint ;)" det gick flera timmar inna snickarn vågade öppna sin mun igen och då var han påtagligt förbannad, "Alltså ta ner dessa jävla trasmattor nu! jag blir fan inte klok på eländet!" Men Gunnel envisades med att det är ju sååå extra ordinärt fint emd massa mexicanska hängseltyger hängandes i rummet, Så snickaren gjorde det enda rätta och la sig på golvet och började krafsa ner mattorna med fötterna. Sen slutförde han sitt jobb och stapplade iväg. Gunnel blev helt chockad över vad hon nyss hade fått se så hon kunde inte annat än blunda hårt och drömma att dne hemlöse snickaren var naken och tvungen att duscha.

Gott nytt(igt) år!

Japp this is a gästblogg nere från ån.


Tänkte här på denna eminenta blogg klargöra att 2009 kommer att bli det nyttigaste året i Joakims liv - ever! Från och med nästa vecka så är det slut på soffliggandet som pågått i ett halvår. Jag har tamefan inte utfört något som kan liknas vid träning sedan augusti förra året och har nog aldrig haft så dålig kondis som nu. Jag bor en trappa upp och denna ynkliga trappa känns vissa dagar som mitt alldeles egna Mount Everest - jag kommer besegra det dock, var så säker.


Även kosten kommer få sig en makeover. Mikrovågsvärmda köttbullar och makaroner som har varit stöttepelaren och basen i mina matlådor 2-3ggr i veckan sedan april kommer att bytas ut mot real food, vad nu detta innebär. Strips kommer att bytas ut mot ris och världens bästa minibaby carrots. Chips kommer förvandlas till vindruvor. Allt kommer vändas helt upp och ner.


Och nej, även om det inte är bra för min hälsoresa så behålls ölen kvar som en hörnsten i dieten när det vankas festligheter. En viktig uppmaning dock - om jag någon gång i dimman skulle få för mig att vi ska köra kebabmaraton eller french hotdog-VM. Dra mig i örat riktigt hårt och nyp mig på bukfettet - jag lovar att komma tillbaka till verkligheten då.





Over and out! /Jocke


I väntans tider finns ingen brådska



att vänta på gästbloggen från schön är som det var att vänta på chinese democrasy Guns and Roses senaste skiva, den tog ju ca 10 år att framställa. Jag tror att Schön kommer klara av detta under den senaste månaden hehe :D

Årets mynta-man 2008



Jag såg på när han kallblodigt bet av huvudet på den hala mörten, helvete skall ropen från den närliggande barnfamiljsbåten. Hur skulle han parrera alla kniv hug från svärdfiskarna på andra sidan floden. Han skrattade upphetsat åt den gamla damen på piren, men egentligen hade han ingen aning om vad han skulle gå för öde till mötes. Det var oundskrivligt en ond bråd död som väntade han men i den skrattretande stunden fanns ingen tillstymelse till rädsla eller skräck. Endast ren skär glädje fanns i luften han andades. Årets mynta man 2008

sockelag i bästa laget

Har studerat humana flockar i staen med fetaste huvudet. Vad slår en, att det kryllar av females med feta pälsar avrt man än vänder kosan. Och det är i alla olika former och färger det finns vita,bruna,svarta,röda blandfärger mm den är de långa,korta,tjocka,tunna,breda smala you name it.


Det har ju spekulerats en del om vem som skulle bli årets "mynta man" och jag har ju tänkt som attan. Men det är otroligt svårt jag tänkte därför lägga ut ett inlägg snart om vem som blir det ;) för ni vill ju så klart ha en celeber person medans kjag igentligen nöjer mig med en man som har förändrat min livsbild med minimala mått men ändå lite. så jag skulle vilja säga Rolnad Karlsson (a.k.a Rolle eller som jag och krille sa Rolando Bianchi)


RSS 2.0