NHL Update!

Chicago-Philadelphia 6-5 Första finalen slutade i hemmaseger till svarthökarna.


151-214

Tjing! idag hade vi sommaravlutning på KP. Sweet med klarat nationellt prov! Matte B you are beaten.

sen blev det häng jemma hos Stina vi räknade matte bland annat haha. Sen fik jag se deras nya "hund" ser mer ut som en gnagare. Inte alls fin :) men jag är säkert ensam om att tycka det haha :)

Bra gympass med brorsan. Nu kör vi igång! sen efteår blev det bra barmarkspass med Kik ligan! Så jävla härlig geist i gänget bara vi håller i det här så ska nog tempot komma :)

150-215

Jaha, igår var jag och oskar i Örebro. Vi grillade och umgicks med Nygren. Var på festival i stadsparken och kollade på folk och lyssnade på lite musik. Sedan blev det att göra stan och kolla balfolk. Det blev BK allergichock och tidigt uppvakanande med solen i ögonen.

Ingen träning denna helg pga halsont/benhinne hora. jag ska börja gymma på allvar med Lillebror i morgon (Y)


148-217

Hahah vad kass jag har varit på att uppdatera denna vecka då.

Igår hände inte speciellt mycket jag tvättade större delen av kvällen och under dagen umgicks jag med lite folk och tränade en smula.

Idag klev jag upp i en respektabel tid och läste tidningen åt frukost och myste runt. Sedan begav jag mig till Kunskapsporten och gjorde nationellt prov i matte B....Fan vad rörigt hoppas jag kniper minst 13 pinanr så man får godkänt åtminstone.

Nu ska jag snart iväg till Ulvesund och sparka boll. Sen blir det en vända till ArbogaN och fira Råttan som fyllde år förra helgen. :)


145-220

Tja!
Sparkade igång 25:e Maj med att söka lite jobb, springa 11 km med Ralle man. Sedan gick jag till affären och inhandlade diverse bra ha saker (basilika). Lagade ihop en måltid bestående av spagetti/köttfärssås. Åt och umgicks med Stina.

Sedan var det dags att bege sig till Thor Modeen teatern och kolla på syrran när hon spelade musikal. Hon var duktig :)

Har kollat djävulsrallyt idag. Carl-Jan och Peter Wahlbeck så jävla klockrena (Y) kul detalj aty Lulu Carter bar likadana brillor som jag själv har i min ägo ;) Modelejonet Kim King Kong Persson hits again!

Nu blire lite Fifa och mys i min gigantiska utbäddade soffa :)


Stanleycup update!

Philadelphia-Montreal 4-2 Philadephia avgjorde inatt serien emd 4-1 i matcher. Nu har vi ett sensationslag mot en lågoddsare i finalen.

Chicago-Philadephia vilket tungt jävla möte, detta kan bli awsome!


144-221

Jaha å var den sköna helgen över. ja den är faktiskt skön trots att man är arbetslös och går hemma. På helgen slipper man känna trycker över sig när man ska söka jobb.

jag har föröskt nå ett par stycken nu på morgonen utan resultat....Så ska leta reda på lite nummer som jag kan ringa i morgon.

Igår var en bra dag. Jag vaknade stack ut och sprang i det då fina vädret. efter 4 km bröt helvetet ut och min brama kropp piskade av "Hail mixed rain". Det kom inte rakt uppifrån heller utan rakt framifrån så man fick skydda ansiktet för att inte bli blind där på slätten. Men det avtog och jag kunde genomföra 9.5 km.

Sen kom Perre över han avr hungrig och jag med så vi lagade hamburgare och kollade på hockeyn. Axel kom också över men han hade ätit köttgryta så vi fick äta ensamma. Grattis Tjeckien till guldet. Ni var såå mycket mer värda det är äckel russia!

Nepp nu ska jag äta lite sen sticka på matte lektion. Och ikväll är det hockey fys. Hoppas alla kilalr kommer för man behöver ltie konkurrens om man ska utvecklas.


Stanleycup update!

Chicago-San Jose 4-2 Matchen spelades i fredags natt men jag har varit lite seg på att uppdatera. Chicago vidare med 4-0 i matcher. Och nu ser jag dem som största favoriterna till lord stanleys pokal.

142-223

Pingstafton!

Och?

Va?

vad är det?

Tja! det är lördag idag. min första vilodag på en vecka. Känns kanon skönt att få låta stockarna chilla. Har idag bakat pizza med Perre och Oskar. Det blev två masterpieces som vi inte har slutfört ännu... men vi har tid på oss. Vi fick för ett tag sen se Sverige skickas ut ur Vm av vidriga jävla äckel Tjeckien. Nu lirar Ryssland-Tyskland just nu leder Germanerna med 1-0.

I morgon ska jag ut och springa.

Stanleycup update!

Chicago-San Jose 3-2 Eft.förl. Nu har Blackhawks grepp om final biljetten. 3-0 i matcher!


Stanleycup update!

Montreal-Philadelphia 5-1 Lyfter montreal igen? nu är det 2-1 i matcher till philla


140-225

Tjoho!
Idag är det ingen vanlig dag för i dag ahr Carola namnsdag! nää jag bara skojjade idag fyller min Stina 19 år :)

Jag hade verkligen svårt att hitta något till henne men tillslut blev det en klänning som jag hoppas hon kan ha till något :)

Min dag har inte varit så exklusiv, kickade igång dagen med en massa städning och fix. Sen blev det en tur upp på åsen och träna.

Jag stör mig så mycket på en gubbe som cyklar runt emd sin hund i tid och otid. Alltså hunden är skit duktig och trevlig på alla sätt. Men alltså gubben hur fan kan han cykla runt med den... det är ju skit krångligt och bara jobbigt när man kan gå eller springa? haha jag kanske är den enda i världen som tycker så men vad fan det ser bara jobbigt ut :D



<3

Superprinsen del 4-6!






139-226

Maj har namnsdag idag. Det är maj månad haha vilket sammanträffande

idag ahr jag varit ganska duktig. Klev upp i bra tid, började tvätta kläder och stack ut på en löprunda (15km). Sen blev det hem och göra diverse små saker som disk och tvätta mer. innan jag pallarade mig iväg till matten.

Sen kom stina över och lånade internet och pluggade. Medans hon gjorde det så vek jag tvätt, lagade mat och läste lite litteratur. och lirade lite fifa.

Idag körde vi ett hockeyfys pass också. Blev bra pump tycker jag.

I morgon ska jag städa här hemma och baka en liten tårta åt ett födelsebarn! tänkte även klämma in och söka lite jobb :) det måste hända något snart

Stanleycup update!

Philadelphia - Montreal 3-0 Philadephia har 2-0 i matcher

San jose - Chicago 2-4
Chicago har 2-0 i matcher



138-227

Hej!
Idag klev jag upp i bra tid för att ringa runt på lite jobbjakt. Fick inget konkret men lite hopp och det lever jag ett tag på. Kändes som att de inte är omöjliga längre.

Sen servade jag och pappa min bil. Hoppas den mår bra av det :)

just nu är min ekonomi väldigt sargad och jag ahr en extrem budget den kommande veckan. Därför gillar jag att göra saker som inte kostar något. Därför bokade jag ett tvätttid idag, för tvättmedel har jag och då kostar det ju inget. Sen så tränar jag för det kostar inget. Och jag ska försöka spela lite tv spel för det kostar inget...

Jag är nyligen hemkommen från Anton. Vi kollade när Sverige enkelt manövrerade ut Schweiz med 5-0. Nu ska jag läsa lite bok och sen sova gott... jag borstade så hårt att det rann blod ur munnen för en stund sedan OSKÖNT!


Stanleycup update!

Första matchen i western conference finalen mellan

Chicago-San Jose  2-1


137-228

Hej hej vecka 20, 17 maj, Norges nationaldag och såå. grattis Rebecka som har namnsdag idag också.

Igår var det en mycket mysig dag. jag började med att springa en sväng sedan var det inhandlade av råvaror med axel och anton som gällde. Vi klarade oss under 400 kronor haha vilken lättnad.

Sen grillade vi och lagade ett knyte med allt i. jag, Stina, Perre och Axel kämpade verkligen för våran middag. Hurtig gled in och grillade några korvar med ruttet bröd. han ville int eha det så krångligt var hans förklaring. Blev vårna middag värt allt besvår då? Hell yeah!

sen glutta vi hockey,atchen mellan Sverige-Kanada 3-1 sweet sweden!!!

Idag var det då dags för matte lektion igen. Nu börjar det så fint dra ihop sig till ett nationellt prov. Nämligen nästa fredag.... Efter det provet hoppas jaga tt jag kan få ett betyg i matte B.

Ikväll har vi premiär för fysträningen med boysen. jag och Robin K som ska hålla i det och förhoppningsvis kommer det lite fler än förra året. Nu har vi lagt oss på dagar då fotbollen ej tränar.

nu ska jag nog ut och springa av mig lite frustration av att inte få tag i något jobb....


Egentillverkade drickunderlägg

Min far hjälpte mig att plasta in mina drickunderlägg. Så nu kan ni komma hem till mig på en drink eller två.


The beer contest

Hur går det då i tävlingen om världens godaste öl... jag springer för team Grolsch och jag känner att det inte riktigt är jämt skägg mellan lage i antal tävlande men skam den som ger sig. Resultatet just nu efter 2 veckor är som följande:

1. Samuel Adams Boston Ale
- 4.167.04 km
2. Tuborg Pilsner - 2.718.72 km
3. Fuller's London Pride - 1.565.9 km
4. 1698 - 1.369.84 km
5. Staropramen - 1.353.45 km
6. Anchor Liberty Ale - 1.263.89 km
7. Guinness - 1.232.86 km
8. Sierra Nevada Celebration - 1.056.41 km
9. Heineken - 1.044.64 km
10. Grolsch - 789.21 km

sen är det ca 50 märken till som inte platsar bland topp 10 :)

135-230

Tjo!

Igår var man då först på inflyttnigsfest hos Oskar och Jenny. trevligt vare, de har fått till det mysigt också (Y). Sedan begav vi oss vidare till Raw bar för Anttila konsert. Det bjöds på blandat gammalt som nytt. Härligt!

idag har jag inte gjort så hemskt mycket chillat med HJ och Perre hemma hos mig innan Hurre kom farande på sin brandgula fara. Då  begav vi oss ut på byn för att inta slänten och solgassa ett tag.

i skrivande stund sitter jag och väntar in tiden lite. Ikväll ska det bli Södertälje och Club Molto för att beskåda herrarna i SMK. Kommer med största sannolikhet bli dansant och röjjigt.










Stanleycup update!

Boston-Philadelphia 3-4 Philla är vidare med en mirakelvändning från underläge 3-1 till att nu vinna serien med 4-3.



Nu är det dags för conference finaler. De kommer spelas som följande:


Eastern

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers

Western

Chicago Blackhawks - San Jose Sharks

134-231

Hej Halvard du har namnsdag! va? finns det ingen som heter så? synd

idag vaknade jag med ett knä som fortfarande bara duger att bygga lego med. Kände igår kväll att det blev varmt och började svälla. Så blev ingen löpartur med Kryddan som planerat.

Jag och lillebror for istället in till Mekonomen hämtade ett luftfilter till Kleopatra sen blev det ett grispass på PG. Helvete vad vi slet som två oxar framför plogen.

nu är jag nyligen hemkommen och sitter å pumpar Anttila för ikväll smäller det! jag ska bjuda på lite klassiska bilder från tidigare konserter. Ikväll lär det bli nya fina bilder :) VÄRLDENS SNUSKIGASTE MAN!
















133-232

Kristihimmelsfärd idag då.

Dagen har bjudit på riktigt jävla kuk väder! Men jag och Tim trotsade regent och tog några varv på Åsen. Kändes heelt okey lite sinkad av vädret och att magen kändes tom :O

Efter löpturen bar det av hemmot för byte till torra kläder och lite föda. Sen ner till Sportic Gym och träna Ben/Mage och Rygg.

Äntligen hemma sen så duschade jag och blev människa igen. kokade ihop en sån förjävligt stark köttfärsröra, till det serverade jag fullkornspasta och ett glas mjölk.

Inom en framtid dyker Stina upp vi ska nog bar ata det lugnt idag, jag har även lite skral ekonomi för att göra massa utsvävningar 2k som ska räcka resten av månaden....


Modo Bygger!

Dax för ännu ett nyförvärv och en som stannar. Den som förlånger sitt kontrakt med Modo är back klippan Per Hållberg. Riktigt kul och han kommer tillföra mycket.

Sen till nyförvärvet. En till Norrman in i norsk kollonin! Nu får vi en defensiv back i Ole-Kristian Tollefsen.

Ole-Kristian Tollefsen är född i Oslo 6 juni 1984. Redan som 18-åring lämnade han Norge och Lillehammer för spel i Nordamerika.
Först spelade han i WHL med Brandon Wheat Kings innan det blev spel i AHL och ECHL med Syracuse Crunch respektive Dayton Bombers.

23 november 2005 debuterade han i NHL med Columbus Blue Jackets. Totalt gjorde Ole-Kristian 145 matcher för Columbus innan han inför den här säsongen hamnade i Philadelphia Flyers.

I NHL har det blivit totalt 163 matcher, fyra mål och tolv poäng, samt 296 utvisningsminuter.
(Modohockey.se)




Stanleycup update!

Pittsburg-Montreal 2-5 Skrällen fulländad när Habs knep match 7 och har nu slagit ut fjolårsmästarna Penguins. Det här är mina favoriter och det kan skrälla igen.

Philadelphia-Boston 2-1 Flyers flyger på och tvingar fram en 7:e avgörande mot Boston.



Night Train

Tja!

nyss hemkommen från Eskilstuna och Speedwaymatch mellan Smederna - Stjärnorna 66-30 stor seger :). matchens gigant Daniel Henderson drog in 15 poäng och dominerade totalt.

Sned även ihop en till bild på min Antilla vägg ovanför sängen.

Håller just i skrivande stund på att lyssna på ännu en ny skiva. Keane - Night Train jag ska föröska skriva en recension på den ikväll eller möjligtvis i morgonbitti.

Idag fick jag äntligen hem mitt yrkesbevis! Fan vilken lättnad som jag ringt och tjatat om det där kortet...

För penagarna jag tjänade ihop idag har jag handlat grejer till Kleopatra. En massa olika filter....





132-233

Onsdag = Matte lektion. Dock inte idag pga sjuk lärare....

jag har varit nere på bygatan hela förmiddagen och snidit ihop ett altan tak. Sen var jag och pappa och letade delar till min service på bilen. Hittade inte vad vi sökte så blir en sväng till Mekonomen om en stund efter jag räknat några tal.

jag och Stina ska ju på speedway ikväll så då passar mekonomen bra. I morogn är det röd dag och jag har väl inte tänkt så himla mycket på det eftersom alla dagar just nu är röda...

Måste ringa lönekontoret och tjata för nu börjar a-kassan grina på mig igen...





81 Kilogram tung..... fan inte lätt att springa nu

Stanleycup update!

Vancouver-Chicago 1-5 Respass för Canucks 4-2 i matcher till Black Hawks. Dejavu?


131-234

300 kilometers. Okay, we admit: we’re impressed. Not that we have to tell you, but you’re a total champ. You distance demon you.

den textraden stod på mitt nike + konto när jag loggade in idag. Hur nice är det inte med uppskattning och beröm? Fan om man fick det varje dag :)

Har nyss sprungit 11 km med mina nya skor. Fy faan vad sköna vilket köp vilka dojjor. jag kände av hälen första kilometern men sen gick det som smort. Visst det märktes att jag inte sprungit på över en vecka men kändes iaf bra efter omständigheterna.

Idag klev jag upp tidigt för jag ville verkligne ha svar från jobbsöken jag gjort. Blev dock inge gladare efter dessa samtal. men ska göra två till här efter 10 hoppas på något då.



Stanleycup update!

Boston-Philadelphia 0-4 Philla reducerade till 3-2 i match serien

Montreal-Pittsburg 4-3 Skrällgänget Montreal tvingade fram en 7:e avgörande




Stanleycup update!

Chicago-Vancouver 1-4 Vancouver ger sig inte så lätt och har nu reducerat till 3-2 i matcher.



130-235




Strybjörn har namnsdag....stackars barn

Idag har soo far sökt lite jobb med viss framgång. Ska om en halvtimme befinna mig i bilen på väg mot gymmet. jag väntar som bekant ett svar från GK Bygg i Eskilstuna. Har även försökt nå LJ hela dagen utan framgång. men jag hoppas det blir ett bra gympass och eventuellt ett löparpass så vi i Grolsh hänger på i toppstriden. jag ska uppdatera ställning i den tävligen ikväll.

Finns inte så mycket att säga just nu, utan uppdaterar mer ikväll.

129-236

hej!

Vaknade ganska nyligen. Blev ganska sent igår. Var ju som sagt i Stokholm och såg Kashmir med Stina och Sara. Det var en kanon härlig spelning och man glömde bort alla bekymmer när man stog där i en mörklagd lokal och lyssnade. Live musik är fan bland det bästa som finns!

Idag väntar lite träning om Stina hinner vakna vill säga hehe. Annars ska jag under dagen konsulta ett jobb och bygga tarpp åt Leif. ikväll ryktas det om hockey, jag är rätt insatt i VM haha ne men det är Norge-Sverige 20.15 ikväll. Ingen jätte match men alltid kul att kolla hockey.

I morgon får jag svar på en jobbansökan. Mina tummar hålls så jävla hårt, jag vill verkligen att detta ska gå i hamn.


Stanleycup update!

ojvoj! jag har varit lika dålig på att uppdatera som Fredrik Reinfeldt är på att drar ett skämt.

nattens matcher:

Pittsburg-Montreal 2-1
Pittsburg har läge att avgöra nästa då de nu har 3-2 i matcher.

San Jose-Detroit 2-1
San Jose slog ut fjolårsfinalisterna med 4-1 i matcher.



127-238

En till dag i mitt liv som sysslolös.

Stack in och tränade vid 10 tiden. Efter det så stack jag ner på stan, fixade klart bredbandsförlägningen och var på stadium. Mitt försök att byta mina löparskor mot en stolek större gick ju inte igenom. Så nu blev det skyst rabatt på 20% och expertis hjälp kring mina fötter. Så det blev ett par skor till men som skogudarna säger, du kan fan aldrig få för många skor.

Försökte få tag i Wallon's motor angående 15 tusen mila service på Kleopatra men de var på konferens i Dubai. Det går bra?

man börjar bli jävligt less på att inte tjäna lite penagr och kunna leva ut lite. men jag väntar svar från LJ idag och på måndag kommer en dom från Gerry. Hope for the best!


126-239

Rita har namnsdag! och?

Tja!

Fan idag har det varit en bra dag, en riktigt händig och behaglig dag. Började med att ringa lite samtal och göra klart att jag ska köra vidare på 3:s bredband. Det funkar betydligt mycket bättre än tele 2 och sen vill jag ha kvar min kanon dongel :)

Efter frukost och tidningsläsning bar det av upp till Ica, där panatde jag ihop 31.50 kronor. Sen gick jag till AF och begärde förflyttning från e-tuna till Kungsör. min nya kontaktperson heter Robert Orr....inget mer på det?

Hem bytte om till lättklädsel. Städade igenom hela lyan och sprang sedan raka vägen ut i trädgården för ett hopprepspass. Hur awsome som helst! In duscha. Sen kikade mormor och Leif förbi de hade nybakta kanelisar och en spegel med sig. Vi fikade monterade upp spegeln i hallen. Nu ska jag snart bege mig hem till Stina hon vet inte om att jag kommer dyka upp :)

Ska även hinna med att kila förbi mamma så hon kan surfa från soffan.




Cheeze-news!







Stanleycup update!

Philadelphia-Boston 1-4 Boston har tagit strypgrepp om Flyers och kommer med Rask i kassen gå vidare. 3-0 i matcher

Vancouver-Chicago 2-5 Grinigt när Chicago tog ledning och har nu 2-1 i matcher.



125-240

Hahaha jag vaknade 05-27 trodde jag drömde eller så trodde jag att klockan var på eftermiddagen.

Hur som helst så gick jag upp år frukost och diskade rent allt som samlats sedan gårdagen. Så fort alla telefonkundtjänster drar igång ska jag lösa mitt dilemma med bredband. Ska jag köra vidare med tre som jag tycker har funkat bra eller ska jag byta till tele2. Idag ska jag avgöra detta.

Sedan i eftermiddag blir det att skjutsa syster Fanny till Vilsta för lite upptakt inför gymnasiet. Under tiden tänkte jag slita ett pass på gymmet och eventuellt basta.

jag skriver ett inlägg ikväll hur alla mina uppdrag gått.

Stanleycup update!

Montreal-Pittsburg 0-2 Pittsburg har ledning med 2-0 nu.

Detroit-San Jose 3-4 eft.förl. San Jose har verkligen fått Detroit i brygga. 3-0 ska de inte kunna ta igen på Sharks.



sånt som händer








Stanleycup update!

Boston-Philadelphia 3-2 Boston tuggar på uppe i 2-0 i matcher nu.

Chicago-Vancouver 4-2 Reducering 1-1 i matcher. Kan gå hur som helst men en sak är säker, om inte Sedinarna producerar då går det aldrig.

Modo bygger! del 4

Ny tränare klar, det blev inte Janne Karlsson det blev inte Hannu Aravirta, det blev Challe Fucking Berglund. Jaa att vi plockat han från Timrå kittlar nog lite. Men jag hoppas han kan göra vad han har gjort med Timrå och ta de till tre raka slutspel med en skillnad. Gå hela vägen! Vi behöver fart i skeppet när vi väl har farten upe kommer vi bli grymt svårstoppade, Challe kan vara den kaxige tjurskallen vi saknat de senaste tre åren.

Stanleycup update!

Pittsburg-Montreal 1-3 Montreal utjämnade till 1-1 i matcher

San Jose-Detroit 4-3 San Jose verkar ha kopplat grepp om denna runda 2-0 i matcher.


122-243

Idag har man varit seg så in i helvete!, Men jag och Anton aktiverade oss iaf och for till tuna park. Vi smög runt som ett gay par på plantagen och köpte blomster. Sen blev det in på parken där Anton handlade outfit och parfym. Jag nöjde mig med ett par laxkötts färgade chinos.

Sen blev det lunch på stan med mannen från Ekholmen. Efter föda drog vi igång och planterade våra nyinförskaffade blomster. Blev en skyst hylla på balkongen.

Just nu sitter jag och kollar amerikansk komedi, Good Luck Chuck.

Nästa vecka har jag inga direkta planer ska söka lite jobb och ha en bra och givande träningsvecka.

Siobhan Parekh


Stanleycup update!

Chicago-Vancouver 1-5 Vancouver kopplade grepp och vann första matchen

Pittsburg-Montreal 1-1 (pågår just nu) Matchen är i skrivande stund i andra perioden.

121-244

Första maj 2010.

Igår var det valborgsfirande och jag tycker det är grymt kul att Hurtig annordnar och fixar så vi kan samlas alla på samma ställe. Fantastiskt initativ. Kvällen var trevlig med mycket kända ansikten som man inte sett på länge och några man sett mycket av men som ändå är kul att umgås med.

Idag är jag absolut inte bakfull, mycket tack vara att jag höll mig på behagligt avstånd från alkoholen. Så jag ska fira min första maj med en skön löprunda. Best beer in the world competition startar idag. Jag ska följa upp ställningen här på bloggen. Jag springer för team Grolsh, jag tror på oss hehe tjeckisk god ljus öl!

Det är tyngdlyftings EM i Köping med start idag. Får se om jag åker in en sväng och gluttar :)


Stanleycup update!

Pittsburg-Montreal 6-3 Skrällgänget var utspelat Penguins tog tag i taktpinnen och leder nu med 1-0 i matcher

RSS 2.0