styrt kosan mot norr fast det blommar i södern



Trendbrott i stenbrottet där jag gör alla kulor.

Nya år väntar i lilla gemaket

Nu siktar jag in mig på ett toppen år med mycket jobb och lite fritid :D ne skämt å sido jag har redan lite saker att se fram emot som tex, Bloc Party 24 Feb , P&L nån gång i Juni. sen blir det ju Coldplay 22 Aug.

Lite nya grejer kommer dyka upp i boggen bland annat ska jag ha lite mer gästbloggare, gästbloggen som Johnskriker gjorde blev en läsarsucce och jag hoppas inte göra er besvikana i framtiden. Först bland gästblogarna blir Jocke "Mr. Sweet " Schön som kommer göra ett nyårs inlägg. Om Han kommer vara nykter när han skriver det kan jag inte garantera men det kommer iaf bli läsvärt :)

Tricky stuation for the hats skull

Ni sitter säker som på nålar och väntar på fortsättningen hur det gick emd hatt köpet för strängen? skälvklart gick köpet i lås som alla hans andra viljor men nu till det väsentliga vad fick han göra för att få köpa den då?

* Leda en autistisk barnkör på deras europa turne med stopp i bland annat prag och kiev.
* Simma en behaglig sträcka till Åland
* Rida barbacka på en kamel genom saharaöknen
*Gå med i valfri gerilla och delta i deras krig mot regeringen i ett halv år
*Putsa 2459 skor på regeringsgatan i Stockholm

sen är det bara å plocka hem denna ursköna huvudbonad.

Kantad skogsväg

Hej hej gott folk ni andra kan dra åt helvete! (milt menat)
Jag står vid ett vägskäl, alltså vad denan blogg ska ta för vändning efter nyår?
Skulle vilja ha svar på 2 frågor från er som kan kommentera och som vill göra någon skillnad :)

1. Vad tycker du om bloggen?
2. Vilket är ditt favoritinlägg om ett sådant finns.






Positiv feedback kommer bara göra bloggandet mer inspirerat

Förbands sträng inte samma sak som förhuds sträng.

Strängbom smyger runt bland alla dessa exotiska hattar som luktar Skottland och en konstig sorts bomull. Han vill inte visa att han är där utan vill gärna att hattköpet ska gå smidigt till och att det är en personlighet som han köper och inte nån jävla torkad skinnbit från den lokala oxen. 
Så plötsligt ligger den där! den gudomliga hatten som sprutar ut sinnen som människan bara trodde gammla fossiler besatt. Han ska bara ha den där hatten! om det så ska kosta han livet, han går med staplande steg fram emot den bersynneliga hatten och tar försiktigt i skärmen. OJ! den vek sig lite men det gör inget, han små ler och sparkar sig själv på hälen. Fan nu ska det liggas tänker han när han smyger fram emd den till kassan.

Kassörskan tittar länge och med tom blick på Strängen, ska du verkligen ha den där? Ja som fan det är klart vem kan vara bättre bärare än mig liksom. Han tar fram sin överfeta plånbok som bara vill transformera sig till en rått käft med fiskkropp och bita bort ett stycke axel på honom. Men iaf så kan han tygla fantasins makter och får upp ett x antal tusingar. Men Hon verkar inte vilja ta emot dessa pappers lappar.

Du förstår det där är ingen vanlig ahtt jag kan inte ta betlat för den. A klockers tänker strängen nu får jag baka degen utan att kasta degen. Hon menar att det är en personlighet som inte kan köpas för penagr man måste visa mod och kurrage för att få bära den. sagt som gjort Strängen gör några prov man måste göra för att få ta del av denna skönhet (jag kommer skriva mer om dessa prov i morgon).


rörande röra i rörläggarens röriga rörbox

Att dape skulle slå oss med häpan i den nya rör upplevelsen är väl inget nytt men att han skulle skapa en röra så oslagbar att alla skink ock räkröror i världen blir bleka som ost på gurkbädd trodde man inte.

dalmatin prick på daltande tantfansk!

I stunden sitter man ju så klart och väntar på Dapes kommande revolutionerande röra. Alltså den kommer slå hårt och hänsynslöst, alla kommer bli drabbade!

Citatet: "Korvlåda utan gurka är som kärlek utan grädde."

Hej jag är Kalle 14 år jag ska flytta till ett annat land, Eftersom jag ahtar att anpassa mig så ska jag börja attackera och förstöra saker kring mig. Några dåd jag har tänkt ut så här i skrivande stund :

* Dra fram ett par hyrsläp sedan tända eld på dem
* Kasta lite för tunga stenar för mitt eget bästa på polisen
* Slå sönder bilar / Skyltfönster
* Tända eld på "onödiga" byggander
* sen ska jag till slut skratta åt eländet och gå min väg.

Oskar Påldräng vaknade upp mitt i den dimmiga tyska slänt skogen. Alltså det var inte så att han var född elelr uppvuxen där utan ahn hade helt enkelt och sonika valt att somna bakom rodret. Vart Rodret förde hans lättvindiga kropp fick liksom i slutänden visa sig, nu blev det i en jeans ficka i Ruhr området.



Take care of copy rätten

* Förklaring lägnst ner.

Jag umgås i en krets som itne är som vanliga kretsar. Nej vi alla (nästan alla) bär runt på fiktiva varumärken som vi ska göra vårt bästa för att föra upp i toppen eller iaf rätt långt upp. Jag tänker ranka några varunamn vi ska vara jävligt vaksamma över! :)

"Pilo" - Elf är upphovsman och ägnar sig åt mycket tekniska grejer han är duktig på sånt :) skulle kunna göra något med tekniskt utrustade pilotglasögon-

"Dape" - Mannen,Myten många gånger skulle absolut behöva göra sig ett namn inom "rör*" branschen

"Schöttis" - Alltså han är ju våran tv-.guru, och skulle om han kunde. Göra en genomgöring genom tv:n. Han skulle skapa skal till tv-apparater. I olika färger och formar. Fatta att ha en tv som är formad som lucky luke:s häst?

"Hane" - Film har blivit hans kall då han har blivit inaktiv på arbetet. Han ska helt enkelt skapa The Hane Production, skapa fräcka sportfilmer så som mighty ducks filmerna.

"Mage" - Han har inga gränser! och man vet aldrig vad han ska göra härnäst :). Han ska helt klart göra något som ingen förväntar sig av honom = Stickade grytlappar!

"Perre" -  Alkoholens fader. Vi ser han som en genuin ledare och en fadersfigur, det är han som styr upp aktiviteter på aktiviterna. Jag vill att han skapar ett piller som får dig i partymood på nolltid.

"Oregano" - Han lyssnar på musik om han inte gör det så är han på ett ställe utan speakers. En baskarriär är ju enda alternativet :) "och på bas har vi Oregano...kryddigt värre va?" vilken jävla presentation.

"Hurre" - Mannen som går i Idee under vintermånaderna. Han tycker om att arbeta och arbeta mycket :D så han ska ju helt klart bara sälja sig själv som den arbetsnarkomanen han är. 

"Direktören" - Charlie har en tendens att gilla att hålla i pengar. Det är inga fel på det :) han gör det väldigt bra också. Så han borde  göra något han tjänar stora kovor på. Varför inte köpa KBK och bygga ett storlag likt Atletico Bilbao.




* Rör - Tex Räkröra, skagenröra och så vidare

To Daj i dajmtårtan

Tomten drog upp gylfen lite för fort så förhuden fastnade i det vassa jävla gylfhelvetet. Sen gav han sig upp på renryggen som var extra sträv efter alla glögg turer med nissarna. Alltså jaa tomten rider på en ren han har inte råd med flera. Nu började han så närma sig hus nummer 1 av alla i hela världen, det var ett blått med smutsiga fönster och postlådan på snedd. "happ skit i den där jävla skolådan" skrek tomten och styrde vidare till hus nummer 2. Det var ett rött med vita knutar och en massa julpynt, "men va faan NEJ! inte ett deko hus!" Gormade tomten och styrde mot hus nummer 3. Det var ett murat slott med noll levande kids i, endast en gammal förlosningstant med permobile bodde där. "AAAA äntligen en kåk med lite rymd, landa omedelbart!" Tomten avr nöjd och alla fick en trevlig jul.

Rubricera inte mina rubriker

Gudrun skotte är tydligen inte skotte hon heter bara så.

Alltså vad är grejen med finanskrisen? fan lägg ner skiten nu och börja på ny kula

Holländarna drar sina husvagnar för egen maskin alltså de har inte hyrt eller så utan de har endast egen ägda grejer.

det finns bra låtar och det finns bra låtar sen finns det låtar som beskriver saker som finns på riktigt.

en musmatta studsade nyss förbi och tanken slog mig att jag skulle plocka upp den och använda den. Men jag tog mig inte modet. Den rörde sig oregelbundet och var smutsig.

Mannen,Myten Anttila!

Kristian Anttilas julsång är den bästa jag hört, den gjorde verkligen min morgon

Pessimistens badbyxor går ofta i grå-ton

Mandarinens sega shelf tycktes för en millisekund ge vika för det spetsiga föremålet, men icke sa Nicke det är alldeles för kallt för att det ska gå att penetrera.


Petting kommer ursprungligen från det tyska ordet Pettinger som betyder "han som bär bud längs lång drulig dyngväg".

something sweet and something strong = En förkalkad jätte sköldpadda

neongröna byxor är = med avslagen öl

Alltså mitt norra öga skådade en man i övre puberteten igår som bar neongröna arbetsbyxor! alltså såna har man bara om man jobbar man har dem fan inte påm sig bland folk, det är bara tattare med epatraktor som anväder dessa byxor som något original plagg. det gör mig så jävla förbannad det är så jävla fult och så ur billigt att man ser automatiskt ner på den jäveln. Sen bar han en björnfitta på huvet bara som grädde på moset

Jordan rättsläkare eller ska det vara läkaren är man?

Stod framför det porslingjorda handfattet skvätte lite vatten bakom örat och tittade snabbt åt höger sne åt vänster för att se om håret hängde med, min splitvison fäste blicken på något blått som jag tyckte såg ut som ett stycke manlighet! och tro det eler ej men jag ahde absolut inte fel där det var en tandborste av märket JORDAN alltså helvete man är fan ingen man föränn man skaffat en sån den ska liksom bvara tjock och bastant så den inte rymmer i näven på små plyren. Jag känner at tjga ännu inte kommit upp i den kalibern att jag skulle kuna hand ha en sådan doning i mitt pittoreska badrum.




Det perfekta självmordet? hmmm hmm ja det kan mycket väl vara hopp från bro skott i pannan, hägning eller vad som helst men jag har tänkt out side the box och kommit på det roligaste iaf. Man tar helt enkelt en tub PL400 hantverkare där ute vet vad jag talar om det är iaf ett sjukt bra lim som man tom kan fästa upp tyngere saker direkt på vägg med. Nu tänkte jag att själva blodstopparn skulle vara att man trycker in en hel jävla tub i rumpan, sedan kommer detta härda tar ca 25 min innan det är helt jävla stenat. Och vid det här laget lär man inte kunna bajsa eller göra något alls pga att det kommer nog svida lite och sen blir det nog jobbigt att vara bajsnödig helt enkelt. För att göra det ännu lite roligare kan man dra på några remsor på skinkorna och hoppa upp på en stadig vägg och sätta sig, förstå minen när nån person du förhoppningsvis käner kommer och ska se till dig hahaha , elelr gå till doktorn med ditt problem doktorn: jaha vad har vi här då? joo du förstår jag kan inte bajsa förstår ingenting??? Doktorn: hmm vi får ta och röntga det. det är ju självklart intget som säger att man m¨ste dö av detta spratt men jag utsänder ändå en avrning att inte testa det.


haru sett! vilken jävla ram va! aaa faan den är ståtligt värre

Kråksången är ju att det är obehindrat med material istället för hjärngymnastik, alltså jag orkar inte rubba alla onödiga tankar när  man i själva verket bara ska lyfta skrot? tycker inte hjortronsylten borde ståp i frysen och förkyla sig. Mariestad är den kunglig hovleverantör? när ryckte du i ett cykelstyre senast?....

Citatet: "Jävla lillmutta!" Jonis när han ser en "liten" tjej kanske i 14 års åldern gå länmgs vägkanten, vilket var livsfarligt i denna situation.

titta en duvhök fylld med död rock!!!


Titatr ni på handboll för alla mål? tittar ni på handboll för alla tidsdödande passningar i sidledsuniversum? tittar ni på handboll för att sverige spelar? eller tittar ni på handboll för att det inte finns någe annat på televisionen. Jag tittar på handboll ibland men inte av någon av dessa anledningar, ne jag tittar enbart för att se dessa standard målgesterna som norksan nästan genomför exemplariskt. Det ska vara båda händerna i luften som att du ska lyfta två stora hinkar med vatten med händerna under dessa hinkar, sedan ska du springa lite för fort för att kameran ska kunna få en normal bild av dig och sen det absolut viktigaste som denna norska dam inte klarar. Du ska titta lite snett uppåt som att du ser en stor fågel i taket!!! otroligt viktigt ska du någonsin ta plats bland handbollsspelade människor måste du kunna agera målgets!!!! A och O

Vart ska vi koka knäck?

Stod och lutade mig åt vänster i en lång korridor gjord av spånskivor klass A. Alla såg lite hängiga ut och såg ut att behöva friska fläktar från oceaner långt utanför sveriges kuster. 1 2 3 blixtrar går sick sack mellan korridor väggarna och där kommer han happy salomon! denna man som igentligen klär sig som lax han har ett leende och hårt knytna kängor som får folk att bli lättsamma och sociala som en djurisk drog. Nu började plötsligt alla mysa runt i korridoren och stämmningen var plötsligt på tipp topp. Mys Stanley ser en liten flicka komma gående han sätter sig på knä släpper fram sin stora näve och säger Hej lille vän hur har din dag varit så här långt? alltså mysigare kille får man fani mej leta efter.

Såg killen med det fastlimmande leendet på stan idag alltså jag har en teori om hur han kan ha detta leeende, jag tror att han sitter hemma på sin skärgårdsö i ett dåligt vitt målat hus och producerar kostymer av mjölkpakets flikar och i detta skapande så små leer han åt sina egna påhitt. Sedan ahr helt enkelt detta pretto leendet fastnat på hans nuna.

En ung Mona Sahlin spelade piano till luciatåget i dag.

survive and win the gum!

Hur fan ska du få denna blogg på fötter igen! spott i nävarna och grymt mycket silvertejp!

Alltså vet inte om nån mer lagt märke till att Loke kåkfarare säljer diskmaskiner utan vett. Alltså du kan fan inte sälja 45 diskmaskiner i lilla åsby på en dag! jorå Loke kan om han vill. Det är därför ala älskar honom speciellt i den lokala spelbutiken där han är kung bladn hästoddsarna eller som de i folkmun kallas horse porsy munny sunni... nu ska Loke börja äta disktrasor offentligt för att tjäna deg inte bulle utan deg!

Skogens konung skogar runt i skog och mark.

Forcerade ett par björkkvidor idag, då det slog mig att trädens förmåga att känna smärta kan vara lika som våran. Jag vet ju inte om de kan det, för de har ju inte funnit ett sätt att komunicera.

Hmmm den här ser ju absolut respektabel ut, men frågan är ju är den representativ för hur alla andra är?.

klockan slår kvar i 2 nu gäller det spring till kiosken och säg "nu får det fan i mig vara slut på erat koisk snaskeri!" svar troligtvis va? då ska du slå till med döds stöten och kasta in använda tuggummin genom den lilla glasöppningen. Vad som sker efter detta vansinnesdåd står skrivet i stjärnorna. Men ett tips är ju att akta dig för knivarna som kan komma att fara kring dig.

SPRS Invite på Lör 6! ni som vet ni vet (hane,hurtig,perre synd att ni är i huvudstaden)




Tilltugg som avstamp?

En nål är aldrig större än sin skalle.

Sitter och rundrar tankar kring saker som kan flyga och saker som inte kan det. Alltså pälshandlare skulle tammefan ha livstids pungryck vilka jävla horiga och exteremt vidriga människor!!! tänker länka en bild på drygt 6 minuter terror!

http://www.youtube.com/user/convincedsilence  se på egen risk det är sjukt läskigt och jag fick iaf tårar i ögonen

Kalle stampade av sig snön i farstun inte för att bli torr om skorna utanför att smutsa ner i hallen!

Fritz-Göran spottade inte ut snusen för att han avr trött på den utan för att kaninen skulle få smuts i pälsen!

Hjalmar kastade inte sin laptop i backen av ilska utan för att komunalarna skulle ha något att städa under de sista minuterna av arbetsdagen!

Urban söp inte för att känna berusning utan för att visa att man kan dricka 8 liter öl!

Greger satte sig inte i busskuren för att vänta in bussen utan för att den äldre mannen skulle få stå upp!

Eagleshieldbay

En helg i Örnsköldsvik kunde bara bli bra haha, vi denna samling män kräver inte mycket emr än lite pilser och blöt martin ek för att roa oss :).

Helgens citat: "Man måste vara lite hårdhänt med en slapp ost" Hane under sena timmar med lite pilsner i kroppen

Indiska män har hög koncentrations förmåga!

are you frank? ;)






RSS 2.0