222

Idag tryter motivationen rejält men ska iaf köra chinstrappa här hemma för att inte göra min ryggtavla besviken på vecka 31. Och så känns det extremt bra att man får ett eget larmnummer vid olycksfall :) jag ahr inte stött på några större bataljer ännu men det kan komma.



223

myckettungt pass idag då jag avverkade bröst och armar. Jag hoppar nog över den planerade löpningen idag då jag känner mig lite krasslig i halsen igen :S

224

Axlar och Mage sen blev det milen på skidor. Känns som en rätt hyffsad söndagsträning med tanke på att jag sov till kvart i 12!. Ne i morogn ska det bli ändring då blir det träna vid 9 med lille max på gymmet. Nästa vecka kommer jag vara träningsfri ons-sön kommer kännas extremt lustigt men får nog en hel del inspiration till vecka 32.

225

Första träningen med Team Mercurys konditionstränare. Och som det gick vi avverkade ca 2 km lätt löpning, 16 tunga ruscher i backe + Chins och maghäv, utfall på ungefär 50 minuter. Det känns bra så här i efterhand och gillar planerna som mr. löpning har på gång bland annat står träsklöpning på programmet. Det ska smaka grädde det!

nyrekrytering

Eftersom Jesper Hurtig rymmer landet till sydlgare delar så har vi gemensamt i teamet rekryterat en sjukvårdare Anton "Perre" Petersson. Det kommer mycket lägligt när vi börjar tagga till ordentligt inför lägret i höst.


228

ca 3 mil på skidorna idag det gav mig om inte bättre kondis så iaf blåsor i händerna. Sen blev det rygg träning på gymmet och sola torson hemma hos father. Så här i efterhand har jag fått en lätt rosa nyans på bröstet det kan bli bra men kan också bli svårt att sova inatt.


229

klev upp i bra tid idag tycker jag. Men mina ögon ville något helt annat haha. Trots det så tog jag 8 km på skidor och tränade armar på gymmet. Har även hunnit med att inhandla ett tält och en sovsäck till PIP nästa vecka. (www.putteiparken.se)

Kollade allsvensk match igår Örebro SK - BK Häcken 1-3

"Det är ovanligt att golfspelare kommer från London. Där finns ju så mycket annat att göra, som att äta hamburgare."
Golfkommentatorn Göran Zachrisson

 


230

Efter benpasset igår var det omöjligt att genomföra någon slags kardio idag. Så blev bara ett gympass för bröstkorgens räkning. Men i morgon blir det andra melodier :P 

Myntat nickname

Det finns många härliga smeknamn på folk. Dock har jag aldrig fått något som har varit helt utan liknelse till mitt verkliga namn. Men igår umgicks jag med Emil Rameau och han kallar mig för Casey som var ett namn jag hade under en tid på högstadiet, nice som fan haha bara han som kommer ihåg det typ. Men så idag under min skidtur mötte jag Bape (aka Dapes pappa Bengt)  och han drog till och kallde mig vasa! alltså hur kasst är inte det smeknamnet :) Tja Vasa kallas jag :P haha tack Bape för det.

231

Gjorde en mil på skidor idag det tog ca 40 min. Det får jag väl tycka är godkänt i läget som råder. Men självklart ska det bli bättre ska man klara 9 mil på 6 h måste jag ner en hel del. Avslutade med lite skön benpump på gymmet, körde djupa knäböj med 70 kilogram skönt för framsidan av låret haha.

232

skulle igentligen tvätta kläder nu om inte nummer 27 Lazy fucking cunt! hade tagit hem nyckeln på långtidslån. Men så har man världens snällaste mamma som erbjöd sig tvätta :D tack tack! Nu ska jag fira med en tur på skidorna.

233

Nu har jag kommit igång med rullskidorna, körde ett pass igår efter gymmet då jag betade av ryggen. Sen blev det även en sträcka idag också efter ett bra gympass. Idag var det axlar och mage som fick sig en dos av aktivering. jag har fått skavsår i händerna rtedan och har dragit slutsatsen att sommarträningen med skidorna kommer ge en hel del blod,svett och möjligtvis tårar också. Men det är rejält kul och man känner verkligen att man jobbar med hela kroppen.


235

Äntligen var man igång med tränigen igen. Började dagen med att köpa nya däck till bilen sen bar det av i spåret. Blev dock bara 2 km för jag blev för nödig om man säger så haha. sen Gjorde jag ett grymt bröst pass på gymmet, for hem käkade lunch stack ner och tränade armar. Så idag känne rjag mig grymt nöjd med träningen haha eller nee förutom löpningen. Men den ska jag ta igen i morgon det lovar jag.

hemkommen men lika bortkommen som innan

Ja jag kom hem idag från broadvillage via southampton. Var en mycket mysig och bra resa som vi säkerligen kommer göra igen. Det har varit lite hektiskt men jag har iaf hunnit med min träning. I morogn väntar dock lite hårdare tag med både morgonpromenad - Gym - mat och gym igen. Ses då!

241

Idag blev det trots hällregn löpning med hockeyn i Lockmora. Tror vi averkade ca 6 km på frilöpning. Efter det åkte jag hem bytte om från mina blöta trasor till lite torrare bommulsmaterial. Ner till gymmet där ryggen och vaderna fick sig en riktig omgång.

Igår kväll låg jag och planerade och donade, så från och med nästa vecka kommer jag och Nygren köra efter ett nytt program. Har valt att kalla den periodträning. Period 1 börjar redan mitten på vecka 29. Jag åker på semester i morgon blir borta tlls nån gång nästa vecka.


242

Började dagen med jobb som vanligt på onsdagar. Sedan fick man ta sig ner till vårdcentralen och gå in ambulansingången för att sedan göra ett test på svininfluensa. Tydligen nån kotte från New Tork som hade varit på peace and love och haft skiten. Det var inte trevligt test kan jag säga, hon körde upp en ståltrådsliknande pinne i näsan och riktigt långt också. Så jag började gråta i ena ögat ( vänster). Sen blev det iaf dags för dagens träning som bestod av axlar/Mage fick lite ont i ena axeln efter två övningar så blev inte riktigt 3 fullständiga axelövningar.

243

Kan man vara tröttare eller kan man vara svettigare än vad jag var på gymmet idag så ropa rövskalle genom köksfönstret. Körde tufft pass på Lockmora 7 km+ överkroppsfys. Stack direkt ner till gymmet och tränade armar. Känns gött å vara igång igen :)

Läste i kuriren i morse då de frågade Gustav 7 år om han avrit kär i någon kändis nån gång. Han svarade "Ja Måns Zelmerlöf han är snygg och sjunger bra" . Inget emot bögar men jag undrar om man redan vid 7års ålder känner att man är homosexuell.

244

Idag körde vi bröst på gymmet + att jag drog 2 varv på åsen för att känna på grejerna. Det gick riktigt bra och har till och med förhoppningar på en bra tid på 5:an i morgon. Nu är jag så där trött i kroppen som man ska vara efter ett träningspass, det känns verkligen att jag har rivstartat med träningen efter sjukdom och vilovecka.

Äckligt bra!


Inspirationskälla





246

BEDRÖVLIGT dålig uppdatering på bloggen. Jag ber så mycket om ursäkt för det, till er som är nyfikna hur utvecklingen går. Som sagt så var jag sjuk mån-tors vilket betydde icke träning. Mycket surt när man sett fram emot att dra igång igen efter viloveckan. Men i går gjorde jag iaf första träningspasset och det gick extremt bra Armar och mage blev utvalda kroppsdelar. Idag Blev det hjälpa axel med bilen sen avnjöt jag en hemlagad lasagne på Hamnen. Mätt och belåten ställde jag in siktet på gymmet och det blev mycket bra och givande Bröst/Rygg pass som varvades med en hel del hopprep. Stort tummen upp på dessa två träningspass. I morgon väntar ben och axlar och första passet emd Nygren på länge :)

My Body Is A Temple!


249

Hahah det är bara 249 days left och jaga har inte rört ett träningfinger på 9 dagar. Nu börjar pressen bli påtaglig. Min semester kommer bli hård och hänsynslös! jag ska bli hulken fast mindre stor och grön. Försök stoppa mig då, Jag har blivit bra mycket bättre när det gäller feber och halsont. Så i morgon ska jag nog smyga igång med 7 km löpning och kroppsträning.

Citius, Altius, Fortius

RSS 2.0