Citatmaskinen

"Jag onanerade i tvättsugan, ingen kom, bara jag..."  hört i media

312

Yes! idag hade jag mindre huvudvärk och var på gymmet och tränade bröst/mage skönt skönt!. I morogn blir det terränglöpning AB!

Fuskade ltie idag med kladdkaka och grädde till hockeyn men det var det fan värt :)

Sverige-USA 6-5 sd <3

313

Alltså jag har heft konstant huvudvärk sedan 11.00 igår förmiddag. Och inte blir det bättre av att man inte kan sova heller, vaknade 04.00 av att jag skakade,svettades och hade tok ont i huvet! . Blev inge träna igår och kommer således inte bli idag heller :/. ska försöka bli frisk så jag kan göra ett ryck i helgen och få ur mig lite spring i benen.

315

Idag skulle man då göra ett tids test på åsen. Det gick inte bra! jag mådde inge bra i magen och det hämmade mig direkt, kändes absolut inte som jag kunde gå för fullt och det visades ig även då man fick den ruttna tiden 17.25 :/

Så jag ska göra ett nytt test om ca 2 veckor hoppas på bättre utgång då :)

318

Tuuungt tuungt, idag höll jag helt seriöst på att spy nere i gymmet. Körde med riktigt bra disciplin och fart. Blev ett pass inriktat på bröst och mage :P Hoppas det nya gymmet kommer igång snart... börjar tappa lusten nere på sportic.

Vem är han? vad stor han är?

319

idag var inte motivationen topp tusen, men jag drog mig ändå ner till gymmet och körde ur Triceps (bak sidan av arm) och avslutade med en halvsnabb löpning ca 5 km. siktar på att köra en riktigt tuff löpning i morgon :D Åsen 17.00 

Vet att Oskar är lite små intresserad av vad jag äter på vardagarna hehe och kan berätta att i går gjorde jag en ruskigt god Chili con Carne. Och idag mäktade jag med en fin fin wook på thailändskt vis.

Hur man begär en berömd på beröm

Hur blir man en stenrik författare med obegränsade soltimmar?

Man gör likt Liza Marklund, Jan Guillo, Håkan Nesser, Stieg Larsson osv. Man skriver helt enkelt böcker i serieform. Hur svårt kan det vara egentligen? alltså okey första bokjävel är nog ganska svår att klämma ut men sen borde det ju bara vara som rena rälsen att fortsätta skriva om samma person. Så se till nu alla sköna skrivare att skriva bokserier!


320

Idag har man stressat som bara den, började med att springa och handla matnyttigt. Sedan begav det sig ner till gymmet där jag avverkade ett pass Biceps/Ben. Efteråt slängde jag ihop en grymt fin chili con carne på rena Björn Skifs man'er ,sedan blev det tungt terrängpass i skog och mark.

sökes en person som vill matcha 2 varv på åsen på söndag klockan 12.00?

321

Idag kändes det verkligen bra att komma igång igen efter helgens slappa levnadsstandard. Drog igång direkt med ett tungt ryggpass på gymmet som sedan avslutade med fotboll. Hade ingen lust att springa idag därför passade fotbollen perfekt in, då får man springa utan att man tänker på att man just springer :).

Väntar på första träningspasset med min personlige träningscoach :)


322

Helgen har rent träningsmässigt varit kass, kommer därför att lägga på ett krut den här veckan och köra stenhårt ända in i kaklet!

annars har helgen bjudit på festligheter med mina kära vänner. Tack för helgen boys.

Vem är den skyldiga till skyldighetens vara?

Jag har gårr runt hela veckan och funderat vem det är som filmar de där inslagen man ser på nyheterna, tex när de pratar om att man ska börja med försittning och avstägning i skolan då är det alltid en liten film som rullar under inslaget. I dessa filmer brukar de tex filma någon som läser en bok ,en dator eller så gör de klassikern och kikar fram runt ett hörn. Alltså någon måste ju vilja ha betlat för att göra dessa små onödiga filmer. vem ?

PS. Det är även sjukt vanligt att de filmar ben och händer , aldrig ansiktet måste man ändå säga :)

324

I går blev det extremt jobbigt magpass+spinning :O, så idag tar jag vilodag och glider till arboga med mina goa vänner för lite utgång.

Låt som ger mig sjukt mycket inspiration!


326

Jahaa eftersom min nike+ klocka inte fungerar som den ska längre så kan jag inte se hur långt jag springer. Det är ganska irriterande men får gå på tiden helt enkelt. Idag blev det träna armar på gymmet sen en löprunda på ca 5 km.

Challe blev den nya medlemmen i mitt Team Mercury! han kommer fungera som (träningscoach) Kommer alltså se till så jag inte lökar och lever för ohälsosamt.


Ruttet ägg eller potatissallad till förmiddag

En dansk, en norsk och en svensk blev fångatagna av en kannibal på en ö. Istället för att bli uppkäkade frågade norsken ifall det var någonting som de kunde göra för att bli fria. Kannibalen svarar; Gå in i djungeln och hämta hundra frukter av samma sort. Så de beger sig in i djungeln. Efter en timme kommer svensken tillbaka med hundra vindruvor. Då säger kannibalen; Om du undviker att göra ett ljud under tiden jag stoppar in dessa druvor i rövhålet på dig så är du en fri man, annars äter vi upp dig! Så sätter kannibalen igång. 1, 2,3...47,48... 69... 96,97,98,99.. Då brister svensken ut i skratt. Kannibalen frågar förbånad; varför skrattar du när du bara har en vindruva kvar? Då svarar svensken; Danskjäveln kommer med kokosnötter



Tack för de peppande kommentarerna! i morgon kommer ett avslöjande om det senaste tillskottet i Team Mercury!

327 dagar kvar

Nu fick jag min anmälan bekräftad. Startar i led 10 med startnummer 10680. Känns som en ganska bra startplacering.

I dag var jag orolig i magen sen helgens bravader. Blev dock en terräng löpning i fredags förmiddag. Så i dag blev det ett kort men intensivt bröstpass sen hård löprunda i ca 6 km.  

frityrgranityr

Vem blir inte ful i 60 watts ljus?

fan jaga hr grym skrivkramp, just nu har jag absolut ingen fantasi så mina inlägg blir pga detta korta och i mångt och mycket jävligt dåliga med. såå nu ska jag söka inspirations källa.

Kan mycket väl bli så att detta kommer fungera som min träningsdagbok också :P

Jakten på Wasa!

Mission Wasaloppet 10 är i full gång. just nu är det barmarksträning som gäller vilket ger mig viss smak av blod och lunchrester.



Här ska jag presentera mitt serviceteam "Team Mercury" , Det finns i skrivande stund en plats ledig i teamet, känner du att du har något att tillföra hör av dig så ska vi se om vi vill ha dina tjänster :)

Oskar (Kost / energi rådgivare) Kommer se till så att jag inte äter förgiftade svampar. Kommer även ansvara för den hemgjorda blåbärssoppan!



Hane (Matreal / Statistik rådgivare) Kommer ha koll så grejerna håller ihop och allt är som det ska. Har även en stor uppgift i att ge tips och hålla kolla på tiden.



Hurtig (allt-i-allo) Orehört viktig! Har det totala ansvaret för att humöret är på topp i gruppen och även ha kontakt med pressen. Han har en konstig fetisch om vallan också :)


Spring rain på opaketerad flaska

Idag kunde man se den feta "Broadway" sopa kungarikets gator rent från smågrus och döda sparvar. På eftermiddagen kom så årets första vårregn och man kunde för första gången 09 känna doften av blöt asfalt mmmm det doftade mumma det. Vi drog i oss tunga andetag som rörde om i näshålan. Det var nästintill omöjligt att se rakt efter den omgången. Nu så där 4 timmar senare har jag hämtat andan och kan nu se klart i denna tjocka dimma.

Jens?

En pojke sprang längs rälsen, han kunde inte höra vartenda ord vi sa. Han kunde inte se en enda mening av vad vi skrev. Han kunde inte känna något över huvudet. Kunde han heta Jens?

la märke till hur töntig man kan se ut om man åker runt i en liten kommunal-gatsopar-traktor  och väger över 3 siffrigt.

Våren är nog här, iaf om man frågar alla miljontals fåglar som ska flytta in innaför gränserna.


grus i maskineriet på rederiet

Med trevande steg trampade jag snett men det träffade ändå så rätt.

Hur många gånger ska jag behöva säga åt dig att dammsuga hela undervåningen uten munstycke?

Trappvänligare boende situation finns knappt i hela västvärlden.

Åtminstonemusik.blogg.se

Hej nu har våran musik blogg kommit igång på riktigt besök mer än gärna!

www.atminstonemusik.blogg.se

Älga efter älg bättre än laxa efter laxask

Stundande morgonstund, jag sitter i min feta Mercedes-Benz åker på den krokiga grusväg som en gång avr kalld " Sveriges första riktiga väg" blicken flackar mellan dike och vägmitt. Plötsligt när jag passerar en hög med timmer fångar min split vision upp någonting stort brunt och ohyggligt mer skräckinjagande än jag i svart bomullströja. En stor ståtlig älgko! så jag slänger mig på bromsen och kastar mig ut för att plåta henne. Hon posar snyggt intill timmerväggen och fotot blir dagens höjdpunkt. Jag hoppar sedan in i bilen och backar de 13 meterna som skiljer oss åt och möter hennes blick vi är nu ca 4 meter ifrån varann när hon helt plötsligt vänder och går in i skogen igen.



Lykke Li är cool!


annons

Hej hej jag har vunnit 2 säsongskort för säsongen 09/10 för valfritt svenskt ishockeylag. Tänkte sälja dem nu är du intresserad så hör av dig på 073-999 000 1 efter 16 .00



RSS 2.0