159

Idag var jag och hämtade overallerna det blev riktigt nice faktiskt. Jag lovar att bilder kommer innan den här veckan är över.

Annars har jag mest farit runt idag, skrivit ett träningsprogram och gjort lite matte.

Blev ingen träning idag heller, men i morogn ska jag vara fit for fight i hope!

Peter Jöback kommer hem till jul! hallå? vadå hem? har han åkt bort över sommaren? Isf kan han väl stanna där för han ahr ju aldrig varit hygglig liksom inte ens kommit upp i 23 procent på 100skalan över vad som är bra och dåligt.... 


160

Vaknade idag med halsont och förkyld! rätt kuuul!! inte. Men men inte mycket mer att göra än att vila ut och friska till. I morgon blir det eventuellt ett träningspass, visar sig i morgon bitti.

Idag har jag lagat kanon god kinesisk fläskgryta och räknat matematik (y)

Pappa kom på besök så vi har chillat tv och så hjälpte han mig att räkna lite.

Varför finns det så jävla många fuckade människor i Kungsör? är det något med vattnet? eller vill bara konstigt folk med trasig DNA Stege leva här i denna pärla i innersta mälaren?

look at the king! what king? FUCKING!

161

I dag var det måndag igen. Och jag och Kalle höll på att jobba över, klockna var 10 över 16 och Kalle kommer fram till mig " Vad fan gör vi?! " jag svarar " vad menar du? " sen fick jag reda på att klockan var lite för mycket.

Kom hem öppnade lite brev, bland annat från Runes i Skinnskatteberg där jag fick rea reklam på allt alpint. Så på lördag smäller det då ska skidorna med tillbehör inköpas bilder ska komma det lovar jag.

I träningsväg denna dag till ära blev det bröst och några varv på åsen. Det känndes bra med ensidiga bänkpressen, nästa vecka blir det 25an på!

facit från igår: Alle Man Ut! = 8 rätt = IG

163

Idag var det dax för första långrundan på asfalt. Kändes relativt bra med tanke på att jag inte gick en enda gång och inte hade några större besvär med värk osv. Det som slet mest var så klart vaderna men även armbågslederna och ryggen.

När jag var ute och sprang och fix you (Live) spelades upp i öronsnäckorna var det något som hände. Tårkanalerna öppnades och allt kom ut jag tömde systemet kan man säga. Efteråt kände jag mig tom som en ny sida i ett kollegieblock. Riktigt skönt!

Ikväll ser det ut som det blir avskedsfest för Hurre och Axel dock i liten och gammal hederlig stil. Alltså kommer vi bara vara de närmsta grabbarna :) mysigt

Hur många kan det vara på en auktion i Valskogtrakterna? idag när jag sprang så for jag förbi en auktion och det var fan mer bilar än på hockeymatchen igår kväll. Vad köper folk där? gammal skit? fast vem vet det kansek bodde en miljardär där som nu sålde guldtackor efter sin plågsamma död i Norrtälje förra helgen.


164

Igår blev det första trippen till Södertälje för att beskåda elitseriehockey. Linköping HC kom på besök och det blev en riktigt jämn match med hemmavinst 2-1.

Men vi struntade inte i träningen för det utan körde ett riktigt givande ryggpass innan vi begav oss österut. Marklyften var mycket bra!

Idag har jag haft vilodag men mest stressat runt känns det som, vart nere i slussen och kollat när Maria,Elin och Cissan lirade akustiskt. Mycket mysigt. Sen blev det en tur ner till ishallen och kika sista perioden av Kungsör-Köping 2-2 slutade det mötet... Nu ska jag ladda upp inför 4 milaren i morgon utvärdering kommer då!  

166

Idag blev det axlar och mage. och jag tyckte att Hane såg lite lätt plågad ut på sista magövningen :D härligt var det iaf hahah. I morgon ska vi köra ett rappt ryggpass innna avfärd mot Södertälje och Axa Sports Center väntar. Elitserie premiären mellan SSK-LHC ska ses.

På tal om premiär så ska ju mitt kära Modo ta emot Frölunda hemma i banken och mönstrar med följande mannskap:

Målvakter: #45 Roman Malek, #1 Niklas Svedberg

Första Femman: #44 Daniel Sondell , #7 Mattias Timander, #10 Per-Åge Skröder, #26 Kristian Forsberg e.v #24 Nicklas Sundström, #36 Mats Zuccarello Aasen

Andra Femman: #18 Per Hållberg, #48 Hannu Pikkarainen, #27 Josh Green, #20 oscar Steen, #15 Andreas Salomonsson

Tredje Femman: #5 Hans Jonsson, #47 Alexander Bonsaksen, #21 Peter Forsberg, #39 Per Svartvadet, #6 Magnus Häggström

Fjärde Femman: #2 Jens Westin, #4 Tomas Mojzis, #13 Marco Toukko, #29 Andreas Molinder, #11 Thomas Enström

Jag tycker personligen att laget ser helt okey ut, kanske inget guldlag men man ska aldrig räkna bort oss :D
  
                        

Clittan


167

Idag var man på jobbet som vanligt och Jonathan fyller 31 år idag, Grattis! så det blev fika vid 11 drygt.

Ni kanske kommer ihåg att jag slog upp mitt lillfinger igår. Ja hur som helst så ahde en liten skinflik läkt ihop och jag kände mig hoppfull inför framtiden men så klockan 10 i fyra så slog jag upp såret med hjälp av en handklinga hahah, otur? svar positivt...

Sen for man in till arboga och gjorde bilaffär det känns rätt bra att vara Renault ägare haha än så länge iaf :D
 
Träning blev det med. Jag hade magknip men klarade av vårat tuffa armpass :P avrundade med dryga varvet på åsen.


168

Måndag morgon och självklart ska jag klämma mitt lillfinger mellan två tegelpannor en i lite för hög fart och en med vassa kanter. Aj på det blodvite på det, ja tack!

Kom hem efter jobbet stack in till Arboga och kollade bil. Blir att hämta hem min nya kärra i morgon efter jobbet.
(bild kommer då)

Jag och Hane pumpade bröst idag och det gick bra vi öste på som fan och kändes bra! i morgon väntar b
Biceps/Triceps och löpning om vädret tillåter oss :)


169

Har precis "gjort" Lockmora det blev 2 varv på 5an sluttiden blev 44.45 faan jag är inte nöjd asså!

Jag märkte en läskig men ganska rolig sak i ag i spåret. Så fort jag får någon framför mig så blixtrar min reptil hjärna igång och jag blir som en hungrig varg som till vilket pris som helst ska om det jävla aset. Fick en 3-4 stycken såna blixtrar idag haha men tyvärr var det inget att bita i de flesta gick vilket gör det till en mumsbit för en hungrig varg.

Idag hade jag tänkt kolla bio (flickan som lekte med elden) den har fått dåliga recensioner men jag ska trotsa och se vad jag tycker hehehe. Ne dusch nu sen hem till pappa en sväng.


170

Hej hej, sitter jsut nu och följer tipslördag. Det går ju inte enligt planerna direkt hahah 7 rätt just nu. Annars har jag varit på biljakt idag blev inget köp men fortsätter leta.

Sen när man kom hem efter en trip till Örebro/Eskilstuna så blev det käka på maistro och ett ryggpass med Hane. Ikväll väntar ännu en lugn kväll. Hoppas man kollar nån mer bil i morgon.

171

Sen kväll sitter och lirar NHL 10 som damp ner i brevinkastet idag, det är ett än så länge helt okey spel jaga hde hoppats mer på spelkänslan. Men de nya spellägena som nya GM kan nog bli riktigt trevligt att lira. Fick även hem min bunt med säsongsbiljetter till SSK's hemma matcher, första är på torsdag då kringlorna tar emot LHC.

I morgon väntar en hektisk dag med mycket små övningar mer om det kommer så småningom...




Komedi slagsmålsklubben

Igår morse var Real Group på nyhetsmorgon med sin nya skiva. Alltså jag lyssnar hellre på en slagborr en det äckliga vidriga jävla läte som den gruppen talangfria människor för fram!

Men just nu sitter jag och ser premiären av 3ans program Comedy Fight Club och det är jävligt bra faktiskt :) min favorit Peter Wahlbeck är med yes!


Måltid från veckan






172

I morgon kommer jag ha svårigheter att föra mig som folk. Det beror på att jag och Hane krämade ur våra ben idag på gymmet. Det var ett så kallat grispass som man gärna tar en torsdageftermiddag. blev både djupa knäböj och bulgarisk split.

Annars har det blivit ett samtal till intersport och ett besök på banken idag. Overallerna trycks i morgon, och penagrna rullade in idag så i helgen kan det mycket väl bli ett bilköp -  Den som lever får se.

173

Min dag i korthet:
Vakna
jobba
frukost
jobba
lunch
jobba
handla mat
träna
äta
matte
hockey
dusch
just nu...

jaaaa en ganska hektiskt dag har inte hunnit med så mycket nöje hehe. I morgon ska jag till banken och fixa cash sen får vi se vad som händer. Annars hade jag nog tänkt att försöka räkna lite matematik i morgon. Vill ju bli klar med B kursen nån gång.

174

Ja idag var det planerat att vi i Team Mercury - Challe skulle träffa Jimmy på Intersport för lite overall snack. Och nu är det i stort sett fixat det blir förhoppningsvis tryckt i morgon.

Sedan körde jag och Hane slut på armarna nere på sportic. Våran avslutande bicepscurl gjorde susen! I morgon väntar axlar+kardio på åsen.

Annars har min dag inte bestått av så mycket anant än jobb och mat. Nu ska jag lyssna igenom Muse's senaste, recension kommer finnas tillgänglig på www.atminstonemusik.blogg.se

175

Ny dag ny vecka det känns rätt bra. Jag brukar uppskatta måndagar faktiskt, minst omtyckta dagen är tisdagar så i morgon kommer jag inte vara super sugen på att vakna. Blev iaf en hel del gratis träning på jobbet idag när vi bubbade tegel och sprang på 45 + gradigt tak.

Men efter en låångt vilovecka såg jag fram emot ett gympass med Hanse. Bröst och mage på programmet och bortsett från mitt underliga sendrag i ryggen så kommer vi garanterat ha träningsvärk i morgon. Jag avrundade med några varv på åsen. Jag tycker om dig åsen <3

I morgon ska vi ta fram typsnitt och kolla storlekar till Team Mercu

176

Idag vaknade jag och hade sista dagen av viloveckan framför mig men jag kunde liksom inte slappna av. Så det blev en sväng in till Arboga och teknikbacken där jag sprang lite backe och körde intervaller. Känns bra att få ur sig lite spring i benen. I morgon blir det gymmet igen och ett riktigt roligt bröstpass :D.

Annars har helgen varit skoj med utgång både fre och lör träffade lite nytt roligt folk och dansade en hel del. Men jag kan fortfarande inte förstå vart alla mina penagar tar vägen, Jag dricker ju inte så det är ju inte på sprit iaf och inträde betalar man ju bara en gång. Igår spelade jag inte så mycket heller men men man lever bara en gång. Därför ska jag se till att göra något kul av alla penagar

kolla Bilddagboken.se alias Riksost för bildspel på Monstret Marco Burger

177

Igår blev det O'learys med mat och trevligt sällskap. 66% av sällskapet fortsatte sin kväll på Harry's. Det var en bra kväll med ganska roligt dansgolv.

Idag har jag vaknat med hane på golvet och vi ahr gjort ett besök på Systembolaget och Rolle J's/Konsum. Nu sitter vi och kollar Tv-Pucken Stockholm-Västerbotten.

178

Jaa så här i viloveckans sista dagar känner jag mig grymt motiverad inför träning nästa vecka :P blir nog att jag fuskar och kör igång redan på söndag med lite backträning.

Annars har jag mest jobbat och slöat denna vecka blev lite matte med Conny igår, skönt att komma förbi det stycket man var på då.

Ikväll blir det middag med Hane och Hurre på O'learys GOTT!. Nästa vecka kommer mina årskort till SSK riktigt fint ska det bli. Ringde en tjej där på kansliet idag och bestämde platser blir på långsidan typ rad 8. Jag fick ju lite beslutsångest när jag fick välja vad jag ville heheh

181

Ja som ni vet är man mitt i viloveckan nu och jag känner mig extremt slö :P hehe men ikväll ska jag iaf in och träna boysen i hockey iaf. Annars har det inte hänt så mycket, igår och idag mest jobb :)

Kalle hittade två fladdrmöss på taket igår det var ganska skoj :) och så kliptpe jag mig haha blev ltie kortare än vanligt så nu ska jag bara färga det sen är det bra för ett tag iaf.




183

Ja idag känner jag verkligen att jag fått ut något av dagen. Vaknade klockan ca 08,45 av att Linus "Tjommen" Larsson plingade på och var redo att städa min bil efter en liten accident igår natt :) vilken kille! Sen efter att ha käkat gröt frukost så tog jag på mig skidorna och åkte en sväng.

Kom hem drog igång tvätten, kollade tipset, pantade, handlade och började laga mat så småningom. Nu har jag precis avnjutit en riktigt klassiker bestående av makaroner och köttbullar. Tänkte räkna lite matte sen blir det att sticka ner till pappa och bror vi ska laga mat och så. Nästa vecka tänker jag ta vilo vecka inför en tuff period 5 som börjar vecka 38 :P

Igår kväll var man på invigningen av Olearys Night Club. Det var väl inte så mycket folk som man hade hoppats men kul iaf. Det nya dansgolvet spelade grym musik riktigt euroclub känsla där!


185

igår blev det inte mycket av träningen pga data krach i gymmet och att min vad inte kändes bra :S. Idag skulle vi göra ett nytt försök och det gick bra vi tränade rygg med fokus mittpartiet. Sedan stack jag upp på åsen och avverkade 5 varv på 44:41,7 fördelade på varvtiderna *08:42,4 *08:51,8 *09:02,0 *09:06,7 *08:58,7 Jag är absolut inte nöjd med dessa tider men skönt att se att man höll ett ganska jämt tempo iaf. Jag kände av min vänstra vad och känner på mig att jag kommer få betala för detta. Kan mycket väl bli vilo vecka veckan som kommer.

Annars har inte dagen bjudir på så mycket mest jobb. Jag åt dagens lunch på sarra idag det blev spaghetti med köttfärssås och det var riktigt gott och bra kryddat. Ikväll blir det förmodligen häng med JHanse och Nygren.


187

Idag var det skidor på programmet. efter ca 6 km kom spöregnet med en vind som gjorde det mycket svår åkt. Fan vad när ajag avr att lifta tillbaka till Kungsör men jag slet på och fortsatte de kvarvarande 14 km. De sista 4 km gick otroligt lätt och det var verkligen kul att staka på i motvinden...

Jag körde över en groda idag på väg hem från Köping. Den var size större och gjorde ett splatter ljud som hördes ända in i kupe'n.

Och Idag har jag fixat boende åt Team Mercury, i Sälen dagen innan Vasaloppet. Det är inte riktigt klart vilket hus det blir men det blir ett rum i en villa i alla fall.

188

ooo idag var det stressig dag AB. Jobbade till 1600 som vanligt sen bar det hem för snabb kost och toalettjobb. Sen ner till gymmet för ett extrem pass för armar och vidare ut i Lockmora och hockeyfys! Idag var vi bara 5 stjälar varav 3 ledare haha.

Annat skoj idag är tex att man har sin nya adress klar och blir alltså Eskilstuna bo i början av december. Det här kommer bli bra det känner jag :)

RSS 2.0