189

Hane och jag börjar bli varma i kläderna! härligt :) idag pumpade vi bröst och sprang ett par varv på åsen kändes grymt skönt. I morgon väntar armar och en tur på rullisarna..

Annars har jag hunnit med att kolla lägenhet idag och den känns hel rätt fast lite dyrare blir det. Sen blev det rulle med hane Role Models riktigt rolig stundtals.

Min dag igår blev extremt lugnt kände mig nästan bakfull, så jag räknade ltie matte och kollade tv hehe

Popaganda

1437 Bonsaksen två minuter på botbänken. Powerplay att vänta för Servette. Servette har förresten riktigt snygga tröjor, röd botten med gul text, me like alot. Läser Modo's blogg och fick se detta inlägg under deras match mot Servette. Sånt som jag gillar haha snygga tröjor is the shit! Jag ahr haft en lugnt och skön helg i Stockholm med Oskar. Vi var på Popaganda som var en liten men gemytlig festival på Eriksdalsbadet. Hade planerat att träna idag, men känner absolut ingen inspiration alls :( jävla skit! ska iaf ner och förlänga gymkortet...Läs på www.atminstonemusk.blogg.se för mer info om Popaganda

193

Igår var jag måttligt sugen på att träna och var väldigt nära att strunta i det. Men jag tog mig i den osynliga kragen och gick ner och körde ett överaskande bra ben pass. Fet tummen upp på det. Idag blev det ryggpass och promenad med pappa i lockmora.

min inspiration just nu kommer från underbart sköna låten Crips :P


195

Åååå visst självklart skulle jag missförstå att träningen skulle vara i Lockmora som vanligt och inte på centralvallen där jag satt och väntade. Hade precis avslutat ett armpass på gymmet då jag gick till centralvallen för att köra en genomkörare emd grabbarna men när ingen dök upp efter 20min väntan så var jag tvungen att agera. Så jag sprang 3 varv med högt tempo på åsen...I morgon blir det skidor!

196

Idag var det måndag som det är varje vecka i detta årtusendet. Jaaa för jag tror att man kommer göra om veckordagarna nästa sekel. Idag jobbade jag till 16 sen blev det chilla framför tv:n innan jag och hane körde igenom bröst och axlar i ett bra tempo med några lite längre vilostunder. Sen avrundade jag med 2 varv på åsen i bra tempo. I morgon tänker jag inte avslöja för mycket men det komemr bli jobbigt iaf!

197

Yes igår blev det inte mycket träning, jag var på Coldplay i Stockholm och åkte upp tidigt för att njuta av staden och få bra plats. Vi fick båda dera. Men  idag var det då dags för lite träning, fick nån underligt tung sömn och sov ända till 13,30! det är inte likt mig vet folk som känner mig haha. Men jag drog på mig pjäxorna och körde en runda vet inte exakt hur långt men blev nog runt milen skulle jag tro. kolla in www.atminstonemusik.blogg.com för mer info om gårdagens spelning


199

Jahaa ännu en dag med viss stress i. Jag hade det planerade mötet med min lärare på komvux, det gick great elelr jaa jag skla köpa böcker för en större peng. Men antar att det är värt det sen när jag är klar med det :) . Blev iaf ett axelpass+ trapplöpning 10*3 ruscher. Helt okey torsdagsträning. I morgon ska jag ta ett rygg+ben pass. Det kan bli extemt drygt men ska gå tamme fan. Förhoppningsvis får jag med mig hane ner också. Till Oskars stora intresse ska jag medela att det blev en extremt stark chili con varne till middag idag. Och jag svettades nästan med i ansiktet av den än själva träningen :D. P.S Har även fyllt min kyl med grönsaker!


bra det blev!

Jag tog mig ner till gymemt iaf för att köra slut på armar och mage. Och det gick grymt bra , är extremt nöjd över passet. Iof kan jag få betala detta med att vara sjuk några dagar framöver (halsont) men missade att rådgöra med sjukvårdaren team mercury så ffuskade med träning iaf :P

medelbra


200

Yes bara 200 dagar kvar till bevis hahah, Och vad händer? jo man vkanr med halsont!. Men ska nog fuska lite och gå ner till gymmet ikvälle en sväng iaf. Blir nog armar och mage på programet....

201

mycket stressig dag med lägenhets titt, bordsflytt och träning. Idag var det första passet på period 4 mycket givande bröstpass där jag kände mig starkare än någonsin, avrundade kalaset med 5 km löpning med fet bra musik in my ears! såå skänt att slippa springa i tystnad. I morgon är det bara 200 dagar kvar och jag ska fira det med en riktigt bra tur på skidorna.

Hur kan man skratta åt hela världen när allt är svart?

Det finns en man här på byn som jag bara avskyr så extremt mycket. Han är säkert hur trevlig som helst men det är något med hans blick och att han alltid ler så jävla mycket. Han skulle typ kunna få en kniv i axeln och bara rycka till lite lätt säga något i stil med " Det är sånt som händer " och gå vidare med sitt jävla leende på läpparna. Hur kan man alltid vilja vara sååå glad. Vaknar han alldrig på fel sida? eller han kanske stannar hemma såna dagar för att inte döda sin image...

203

Igår var jag på fest i Slogen det är en bit längre in i skogen från Lockmora sett. Och när vi skulle hem så blev det att jag körde Jonis Hummer och lämmnade min pärla där. Självklart hade jag en tanke med detta, Jag skulle ju springa upp dit och hämta bilen idag. Toksmart ju men jag trodde inte att det var så långt som det var , det blev ungefär en löprunda på 6 km men kändes helt okey :) ska försöka ta mig några fler löprundor i veckan.

204

Klev upp 07.30 utan en hint om att jag var trött. Kollade lite svampbob fyrkant åt frukost och gjorde mig mentalt förbered för uppgiften. Satte i lurarna i öronen och började staka mot valskog. För jaa nu slipper jag åka och sjunga för mig själv, jag ahr ju inköpt en ipod som gör mina rundor lite roligare när man kan lyssna på bra musik samtidigt. Det gick rätt hyffsat idag på skidorna har lite svårt att veta exakt tid då jag inte tar tid haha. Men ca 2 mil blev det iaf. Tack för det lördag!





206

fortfarande död i benen! kan inte fatta men antar att det är en signal från kroppen. Så idag blev det ingen kardio heller. I morgon hopaps jag att det går att röra på benen då ska jag antingen ta en skidtur eller löpa :) idag blev det bara ryggen på gymmet...

207

Jag såg att dape undrade vad jag menade med studier. Och det är så att jag ska läsa Matte B och Naturkunskap B på komvux. Inget märkvärdigt med det. Annars idag ahr min träning bestått av gym i form av arm och mag träning det var skönt att slippa kardion när man har sån fruktansvärd träningsvärk att man knappt kan gå.

208

Idag var det dags för uppstarten av hockeyfysen efter sommaruppehållet. Det var inte direkt bra uppslutning emd mig själv, Krille J Och Wille men vi genomförde ett bra pass iaf. Får se om jag ahr möjlighet att vara med på hockeyn i framtiden. Har ju en hel del anant att ta tag i som studier och jobb och egen träning inför vasan.

209

Idag var det då första dagen på jobbet efter semestern, och det var en tung dag med lyft och bärande av ställning hela dagen. Sen kom man hem och gjorde ett kort men intensivt bröst pass som jag sen avrundande med en skidtur.

Modo på is!

Målvaktsövning på Svedberg under Modo's andra ispass för säsongen. Kolla in Steen på bortre hur han hänger upp de två första kassarna :D


210

Dagen har varit rätt givande ett bra axelpass för en gångs skull. Sen Blev det löprunda på ca 5 km är inte riktigt säker. Annars har det vart lugnt idag. I morgon börjar man jobba igen och det ser jag till viss del fram emot för då kommer man in i lite rutiner och får lite ordning på dagarna men tidsbristen blir ju mer påtaglig då man inte kan träna föränn klockan 16 på eftermiddagrna.

Inspiration

Alltså sånt här får mig att rysa och gråta det är så jävla stark och vackert så det finns inga ord! Jag kan slå vad om att jag hade gjort samma sak om jag haft en son med en cp-skada. låt er bli berörda :)


211

Morgon och klockan står på 08.00 jag kliver upp piggar än väntat lägger mig och kikar på Discovery, YES! . Sen kommer Perre och vi drar ner till bagarn för en frukost och lite taktiksnack inför the trip. Sen bär det av på skidorna med mål Björskogskyrka. Och det gick galant riktigt bra flyt i åkningen. Men pga en hel del blåsor avbröt vi hemfärden och kallade på Team Mercurys statistikansvarige som fick hämta oss. Men känns ändå bra i kroppen så i morgon ska jag träna axlar och mage + lite löpning.

212

Ännu en hektisk dag :O  det började med frulle och discovery så klart, Sen bar det av ner till gymmet blev ett ryggpass som innehöll marklyft,ryggböj och drag bakom nacke. Jävligt drygt men blev klar på 20 sköna iaf. Sen sprang jag till mormor klippte hennes gräsmatta och spran sedan ett varv på åsen. Sen åt jag lunch och stack iväg för att slutföra dörrjobbet hos familjen Wikholm. Det blev bra elelr jag är nöjd iaf, och de lät ganska nöjda också.

213

Hmm missade visst att blogga igår hehe. Ja det blev iaf löpning på den välkända rullstensåsen som sedan fullföljdes av stenhårt armpass. Det känns idag kan jag säga och gjorde inte min skidtur idag lätt hehe. Men skare va så skare ;). Idag ahr jag haft den hektiska dagen hittils på min semester (!) jobabt mer än vad jag har slappat det är dålig stil. Och i morgon är det inte över då ska jag göra färdigt hemma hos familjen Wikholm så de kan gå ut på den inte riktigt färdiga altanen. Men när jag är färdig ska jag banne mig belöna mig själv med ett riktigt fint mål mat :)

215

gymmet gick helt okey, trots att jag var grymt omotiverad och lite små krasslig. Sen skulle jag ut på min skidtur som blev ca 3 km kortare än normalt tack vare att jag glömde vattenflaskan i frysen hemma så var tvungen att åka hem fort och dricka upp den. Jag höll ju seriöst på att avlida av torka. I morgon är det andra bullar då blir det löpning i åsen och armarna på gymmet!

Nu ska jag ligga och slöa i soffan, Seinfeld ikv.

Bild från PIP 2009

The Base Camp


216

vaknade idag och kände mig sjuk, illa när man är så sugen. Men jag gick en lång promenad och tränade lite ben på gymmet. Sen blev det god oxpytt och lååång powernap i sängen. Jag ska nog börja gå på promenader mer ofta en nu det är grymt skönt att rensa skallen på detta sätt, tänka på saker och ting man vill förändra saker man saknar eller bara grejjer man drömmer om. I morgon siktar jag på att må bäst så ska jag ta en tur på skidor och sen blir det stenhårt gympass (Bröst/Mage)

Kollar på Beck pojken i glaskulan, Jag hade glömt vem mördaren var men det tog mig bara 7 ynka minuter. Sen såg jag mördaren och det var en liten kommentar som mördaren fällde för att jag skulle sätta dit han, igen.


217

Vi kom hem från Karlskoga och PIP i morse och man var ju allt annat än fräsch. Så efter att ha tvättat och grejjat hela morognen börjar jag komma in i vardagen men längtar tills i morogn då jag ska dra igång med träningen. Har ju inte blivit allt för mycket fysisk aktivitet under de senaste dagarna. Jag tog en lång promenad i morse det får se som helgens bästa träningspass. I morgon ska jag försöka kombinera ett gympass emd kardio pass. Antingen blir det skidor eller löpning.

RSS 2.0