Streetfoood test!


Yoghurt toppen

Vecka 39
  1. Yoggi Dröm Jordgubb - 5/5 Som namnet antyder, detta är verkligen en "dröm" smak. Kung med de stora söta jordgubbsbitarna
  2. Valio Vanilj Lingon (slät) - 4/5 Utsökt smak! Sensation, jag älskar lingon!. Men når inte till full pott pga att den är slät och alltså inga sköna bär att knäppa
  3. Yoggi Fri Hallon/Guava - 3/5 Gillar smakkombinationen och Guava lenar av den tuffa Hallonsmaken. Yoggi går i rätt linje med att hålla nere kolhydraterna till 10g
  4. Yoggi Fri Banan/Blåbär - 3/5 BB passar förträffligt ihop. Att den ska vara utan tillsatser är inget jag märker av nämnvärt.
  5. Yoggi Fri Mango - 2/5 En mycket speciell eftersmak. Den får plus för de stora fruktbitarna men i det stora hela är den inte bra.

Aggiungere le uova Venerdì

Hopp Hopp, Fredag. Har gjort det obligatoriska för att 25:e få lön för möda och svett. Sen hem till lyan för att i direkt länk ta min rumpa till Coop för att panta diverse burk/pet förpackning. Och hämta ut lite nya träningskläder, okey jag köpte hel skönt nötkött.
Mina nya skönheter bar mig dryga 4 km på knappa 20 minuter. Heelt ok inte mer.
Camilla Läckberg har bra med kulor!

non vedo l'ora per la conferma

Ni som kan Italienska vet vad det ovanstående betyder. Ni andra får något att suga på.
Jag har inte fått några besök, och inga kommentarer. Men kommer mot alla odds i alla fall börja skriva lite strött på denna länk till internet. Redan i helgen kommer jag roa er med ett galant inlägg! Håll till godo gott folk.

a harmless check!

Om någon mot all jävla förmodan vill se Riksost uppdatera bloggen så lägg en kommentar så lovar jag att börja rista urnor igen. Ett visst sug finns såklart att ta upp det igen.

RSS 2.0