Japs at ma back

Idag tänkte jag vara klyftig och lura solen. trumvirvell....

jag köpte solskyddsfaktor 20! taraaa

Jag smörjde in mig "noga" missade en rund fläck av min "breda" rygg. På just denna runda fläck brände solen mig hur hårt som helst, detta ser för jävligt ut! bättre lycka i fortsättningne hoppas jag

Idag var min granne över och visade ett dokument som jag var med och skrev på. Det är angående den kommande hyreshöjningen som ligger i krokarna. Jag tänkte förts vara kuken i huset och inte skriva under men betsämmde mig sen för att inte vara så trög och dryg så jag skrev på :)

Kul att Spanien fortsätter ånga på i VM, mitt tips på Villa som skytte kung ligger också bra till.

Midsommar var det ja

Skön midsomamr helg emd sparsamma mängder alkohol. Jag och Perre annordnade middag nere vid kajutan som blev till en femstjärnig köttfest med lek och stoj.

Igår jobbade jag en skvätt sen blev det fotbolls häng med Robben, Nyggan å Hane. Nygren är kass på fifa.

Idag har jag hängt emd Stina, vi har ätit mat ute i solen, hängt i slänten. Kollat fotboll och lagat fisk med färskpotäter.

P.S John fucking Bon Jovi muther fucker satt på läktaren under England-Tyskland....

Lika som bär



Nelson Haedo Valdez....



Per Morberg...



Thomas Muller....



Challe...

Mixad föda

Sista arbetsdagen för vecka 25 avklarad. Det blev en kort dag med behaglig arbetsbörda.

Efter jobbet blev det besöka Uno, Mormor som fyllde år och sedan runda av med träning med bror.

Sen så stack jag och Perre in till Kopenga för kött handel, vi hittade allt vi behöver för morgondagens midsomamr middag som kommer bestå av nöt på grill till det blir det egen tillverkad potatissallad och sås så klart (Y).

Nu sitter Nyggan och Hane hos mig vi spelar tv-spel och ahr nyligen ätit makaroner och falu. Jag mixade min tallrik. Hane tycker jag ska äta mixad mat hela nästa vecka. Jag funderar seriöst på det.


Hey Kenny!

Wow redan mitt vecka.

Idag var jag och Nicke ute i Skillinge (Kungsörs riviera) och bytte en dörr och ett fönster. I det lilla pittoreska huset stod en förjävla liten ful tvättmaskin. Den hette Kenny. Kenny brukar gömma sig i en lucka i golvet när det blir för stressigt eller när någon kommer kånkandes på en stor trasmatta...

Mycket bra jobbat av alla deltagande idag på hockeyfysen.

Grattis Mormor som fyller år idag :)

Drömelvan

Jag har inte följt min jävla drömelva denna omgång 2 pga. Alla kassa motsägande resultat. Men idag vände allt och jag drog in en jävla massa kulor (Y) hoppfull kliver jag in i omgång 3

Jobbet går bra

Träningen krånglar jag mig fram med men kul att brorsan är med. I morogn ska jag fan ge järnet på underkroppspasset. Vi är i skrivande stund inne i period 3 vilket betyder 8-10 reps och halv tunga vikter..

Idag sprang vi milen på fyspasset. Var ett lite test för att se vart alla står konditionsmässigt. Jag vet inte om alla var nöjda med sina tider, men det finns ju helt klart mycket att jobba på :)

periodväta

En riktigt skön lördag i hufudstaden blev det. Fantastisk middag som sedan blev en kort men rolig utgång. Mango kan ha den bästa krogmusiken :)

Idag testade jag och lillebror! en ny pizzeria. Mariefreds pizzeria fick stå för testet och den gick igenom utan anmärkning. En tok god lasagne som blev min överman, jag åt knappt hälften sen var jag tvungen att checka ut.

Nu blir det vila upp sig inför den kommande arbetsveckan.

objuden gäst intar

Tjoo, igår var en trevlig kväll med umgänge hos Herr Andersson. (Y) vi grillade, kollade fotboll och var på raw för att beskäda Umeå bandet Invasionen. Bra ös och bättre live än på skiva. men för min smak var det ändå ganska tråkiga låtar och för odramatiskt för att jag skulle digga det till fullt.

Ikväll bär det va till stockholm, inte för bröllopet men för umgänge med sköna människor och förhoppningsvis Miike snow :) :D


Nytt på G

Jag ahr som sagt annonserat för att Riksost.blogg.se kommer att läggas ner i månadsskiftet. Detta pga att den är kass och att jag inte känner mig nöjd med formatet. Den ger inte omvärlden något av värde.

Men jag har ett nytt spännande blogg projekt på gång. Jag ska finslipa lite på detaljer sen ska jag förhoppningsvis dra igång nån gång i juli.

Grattis Pappi

14 Juni idag fyllde min pappa 48! inte långt ifrån 50 nu hehe.

Första jobb dagen på bable idag. Det gick bra regla på putsvägg med borrninig och plugg. Sen blev det hem och ladda inför hårdkörar måndag. Gym med brother Loui! sen hockeyfys. Lika bra stämmning i gänget som vanligt (Y)

I morgon ska jag och Nicke till Silverstaden Sala för att greja på Apoteket där. Ska bli en intressant resa.

Dagens nicigaste, Att jag fick se The Emperor nere på bårvarvet. Vilken man vilken gestalt, han är kung.

Studenten 2010

Min favorit tjej Cristina tog studenten igår i ett regnskakat Eskilstuna. Hon var kanon fin och jätte glad. Så himla kul att hon fick så bra betyg och har nu en strålande framtid. för sig.

Mot kvällen igår blev det partaj hos Hurtig, jag mår som jag förtjänar.

I morse försov jag mig men sedan tog jag mig ut till jobbet för att montera i 3 fönster. Till hjälp hade jag syster Fanny :)

Nu blir det fotboll och OP....

Gör om gör rätt

Du är min hjälte för du är precis så svag som egentligen är!

Jobb idag, fösnter skulle i. Hålen var för små. Fram med såg och mixterhjärna, det toog tid men nu återstår endast 3 fenster som ska in i gluggarna på söndag morgon.

Idag drog VM kalaset igång. Sydafrika spelade bra mot ett energifattigt Mexico och Frankrike underpresterade mot Uruguay.

Jag stack ner till sportic och körde rygg/ben/mage...

drack ett glas röttt ochh åt baguette till middag.

Game with Hanz, Vischen och Larzze (Y)

NHL Update! The End 2010

Philadelphia - Chicago 3-4 sd, Efter ett sudden drama så stod Chicago Blackhawks som mästare. Sverige fick sin 27:e stanley cup mästare i Niklas Hjalmarsson. Stort grattis!



Capello gapar tomt

Onsdag, en utav mina favoritdagar, vet inte varför men jag har liksom alltid diggat wednesday hårt.

Idag kickade jag i vanlig ordning igång vid 06 hugget. Käkade och gjorde mig mentalt förbered på hårt jobb. Sedan blev det hem och handla och småfixa innan man skulle vara påplast nere i sporthallen för träning. Det var bip test och innebandy på schemat. Kanske var därför som det var så ovanligt många som kom? ;P

Faan vad jag är sur nu.

saltkaret är borttappat

Tja!

Har inte skrivit på ett par dagar. men idag fick jag läge, nu. Igår var det jobb, gym och barmark sen hem till stina och chilla.

Idag klev man upp till jobbet igen. det gick knackigt i början men sen rullade det på och vilken kalas avslutning jag gjorde. Sen blev det hem och handla, äta innan jag och brother möttes upp på sportic. Bra jävla underkroppspass! High TEN!

Sen skulle jag testa benen och tog en sväng på åsen. Min första reaktion var ungefär som när man förlorar oskulden.

Först tänker man nee fan det här går aldrig, sen när man kommit in i det så går det fint. man får självförtroende blir en superhero. Och rätt som det är så glider man långsamt upp i superman ställning och njuter av avslutningen.

Men så här i efterhand så känns det sådär, det gick inte såå bra som jag hade hoppats. har fortfarande värk men det gåra iaf att springa det är jag belåten med just nu.



NHL Update!

Chicago-Philadelphia 7-4 3-2 i matcher till Chicago



157-208

Sveriges Nationaldag!

Igår var en dag som till en början var mycket sorgsen för att man fick glo på burken istället för att springa runt i sthlms innerstad med massa andra löpsugna människor. Men jag fick lite vettigt gjort, jobbade fram till 13.30 typ sen stack jag hem och gjorde mig iordning.

Mor och systra hämtade mig så åkte vi till Bellevuhallen och bowlade med Wahlbergarna. Jag var kass till en början men hämtade upp det och avslutade snyggt. (Y)

Sen hem till pappa och Tarja där grillen var maxad och vi åt en god middag. sen blev det vin, häng på altanen och Scarface. När sedan jag och Stina drog oss hemmåt kring 02 hugget var man rejält trött i ögonen... Idag ska jag kolla på tennis.



NHL Update!

Philadelphia - Chicago 5-3 Nu är det utjämmnat i den jämna finalen. 2-2 i matcher!


155-210

En vecka kvar till fotbolls vm :) riktigt nice.

Idag har man slitit som ett djur på taket. Bränt mig? vad fan tror du, JA!

sen blev det bollspark med gubbs, fortfarande ont i min högra stortå efter blommans stämpel :)

Sen stack jag och brother ner till gymmet för ett vettigt bra krämigt underkroppspass. Nu har jag precis anvjutit en god middag och ligger i skrivade stund och glor på Cast Away på kanal5. En riktig B rulle men vad fan jag är utmattad och ska upp i morgon och jobba lite.


154-211

Tja!

Det blir nog mycket jobb i sommar som det ser ut. Jag är jävligt taggad och ser fram emot detta då man har fått tömma sitt semseterkonto pga sena utbetalningar från Alfa.

Nyss stack Pettson hem vi kirrade ihop chili con carne och kollade på amerikans thriller.

Har även hunnit med att träna med brother (det går bra nu vi ska nog vara i fin form lagom till hösten). Sen testade jag benen på kort distans, det gick absolut inte bra och detta grämer mig något förjävligt då jag gärna hade sprungit maran på lördag....

Jag har städat här hemma också (Y) så jävla skönt efteråt hehe



NHL Update!

Philadelphia - Chicago 4-3 efter.förl. Philla förlänger matchserien genom att knipa match 3 och reducera till 1-2 i matcher


153-212

Ciao!

Idag är det onsdag. Barmark med Kikarna och idag var vi i Arboga och sprang i teknikbacken. Bra tränat. Det kan bli en rolig vinter!

Sen blev det hem och kurera benhinnorna med voltaren och hästliniment.

jag och Stina fixade mat och umgicks (Y) :)

Jag är dålig på att uppdater aoch detta pga eller till följd av att jag ahr mer att göra om dagarna :) det börjar röra på sig som det så fint heter hehe


NHL Update!

Chicago-Philadelphia 2-1 Nu har Chicago 2-0 i  matcher. Tung uppförsbacke för flyers men absolut inte omöjlig.


RSS 2.0