Tomheten är högst synlig

Fan jag som hade en vilo vecka föregående vecka. Vad händer då? jo man går och drar på sig en förkylning som jag trodde skulle släppa iof. Men den har bara legat och grott under helgen och har nu slagit ut ordentligt vilket var ett helvete för mig igår på jobbet. Och träningen lär ju inte dra igång föränn tidigast torsdag som det ser ut nu :S mycket trist....

Hemkommen,bortkommen,framkommen

En tung helg i Borlänge och P&L sätter sina spår... Nu väntar träning igen (Om jag blir fri från halsont) . Vad kan man säga om festivalen då? Den har varit kanon på alla sätt och vis. Om Man ska klaga på något så är det väl avstånden mellan campingen och scenområdet. helgen får iaf 4 / 5 Röda tak!

Everybody sleeps when I'm awake

Klockan står på 02.29 vad gör Kim då? Jo han går upp i lugn och ro, kissar, kokar gröt och brer två knäckisar. Sedan går han och sätter sig i soffan utan att fundera några längre stunder på varför det är mörkt ute. Sedan slår han på tv:n och blir lite fundersam när det inte är nyhetsmorgon som vanligt. Men Struntar i det faktumet och sitter kvar och äter upp sin frukost i lugn och ro medans han tittar på ett avsnitt av Ally McBeal och ett av Arkiv X. Hallå varför händer detta alltid mig kan jag inte sova som vanligt folk och kliva upp 05.40 som vanligt. Jag har varit extremt trött idag EXTREMT! Det här som ska vara min vilovecka. Heheh men allt har något gott emd sig jag kommer nog till exempel somna som en stock ikväll. I morgon åker jag till Peace & Love i Borlänge så skriver igen på söndag kväll. / Take care Kim


Fars dags planer i oerhört planerad gåva?

I England säljs Josef Fritzls bok som ett perfekt val till fars dag. Alltså boken handlar om hur en familjefar planerar och genomför en oerhört tragisk och livsdödande handling. Han planerar och bygger en källare, sen spärrar han in sin 18 åriga dotter som han våldtar och som sedan blir sexslav / flerbarnsmamma. Hmm? vad är tanken bakom den marknadsföringen? vill de ha fler såna fall i England eller?

258

Enligt Stainas våg väger jag in mig på 77 kilo med jeans och tische. Det är nog sant känner mig lite tyngre men samtidigt snabbare än någonsin och oerhört lätt i uppförsbackar. Var tvungen att väga mig på tom mage och i mjukisar då vägde man 76,5 hahah. Men i Vinter kommer jag nog rasa med stor sannolikhet. Mitt tips blir att jag kommer väga 72-73 i Oktober.



"Jag har kropp som en kille hälften så gammal som jag. Tyvärr är han i usel form." - Evander Holyfield, när han var 48 år gammal

259

Det hade av någon konstig anledning blivit fel på min dagräknare, så nu stämmer det :) 259 dagar kar till dagen d. Idag var Jesper bortrest och vilade upp sig på västkusten, så det blev att gå ner till gymmet själv och köra igenom benen. Jag gjorde två nya övningar som kändes kan jag säga, Om jag inte har träningsvärk i framsida lår i morogn ska jag fan köpa en lott. Nu väntar en veckas vila från träning förutom min långa promenad i morgon.



Midsommarafton är en svart dag

Ja nyggan min vän Midsommarafton är likt julafton,påskafton och alla andra aftonar en svart dag och  inte röd som du trodde :). Jag önskar alla en trevlig midsommar! nu ska jag sikta på en bit oxfile och förhoppningsvis bra musik.

Storheten i stora köping är inte större än att den minskar på ekonomin i Uganda

Hahaha jag satt och slog mina blöta ögon i Magazin 24 våran lokala skvallerblaska som kommer en gång i halvåret. Där stod det om en trafikolycka som skett i "Nordöstra Köping". Alltså hur stort är Köping igentligen? visst det bor 24 740 personer där. Men det är ju inte sås tort till ytan att de har olika stadsdelar som nordöstra och sydvästra osv . jävligt komiskt när man vet hur liten staden är. jag ska nog till nordvästra köping och besöka McDonalds :D

263

Blev löpning 5 km + lätt jogging i ca 3 km. Hade inte orken för gymmet idag. Så blir det även vila i morgon. På lördag kommer det däremot bli ett grymt tungt benpass. Och på Söndag ska jag gå alle man ut doch utan nyggan och Hane som är bortresta men jag ska nog försöka fixa till minst 10 rätt på egen hand.

högrisk förflyttning av ryggrad

jag satt och funderade idag när jag såg en duva komma gående. Alltså deras nacke måste vara kopplad på något sätt till deras ben för deras nacke gör en pendlande nästan aggressiv rörelse när de går? hur fan hänger det ihop. Så fort den äckliga lilla fågeln ska gå måste han picka hej vilt i luften, det ser om inte underligt ut väldigt jobbigt ut...


264

Ännu en grymt tung träning med rygg och mage på repetoaren. Det gjorde det inte lättare när man redan i starten hade träningsvärk i mage/axlar. Men vi utförde iaf ett bra pass som kändes när man lunkade hem till boet. Nu väntar fys i morogn sen är det ben på lördag innnan min vilo vecka (v.26) drar igång.

kontaktbar stressfaktor * hög

Stog i köket hade precis fått hem en skyst dvd. Så står jag där i köket och försöker öppna den förbannade plastjäveln samtidigt som jag känner något stort som en hare trycker på där bak. Det är just den här stressen man inte vill ha, den är bara jobbig och till en viss grad obehaglig. Och en stor faktor till denna stress är så kalrt dvd-plasten som är gjord för stålmannen och hans vänner, alltså hur fan ska man öppna den på ett korrekt sätt? det är ju vansinnigt svårt och man vill ju inte gärna ta fram saxen och röjja...

265

Eftersom Jesper ska till västliga breddgrader på torsdag så har vi komprimerat ihop träningen lite. Alltså körde vi igenom axlar/bröst igår ett mycket givande pass för inte minst magen :o. Sen blev det hockeyfys idag som avslutades med bic/triceps på gymmet. I morgon väntar rygg :)

Ost på fyra stora tack! 

Nu ska jag bära skogshuggarkeps

Modo's nya supporterklubb www.Lumberjacks.se så sweet!



"Jag är MODOit, och jag älskar Örnsköldsvik. Vi reser genom land och stad, för att se vår´t hjärtelag"

Examens bild


268

Idag har jag och Jeppe varit duktiga och tränat rygg. Mycket givande! Marklyft är en topp tre övning i mitt register + på det.
Idag var även första gången på ca 4 år som jag njöt av att duscha. Det var faktiskt behagligt jag brukar i vanliga fall inte tycka om att duscha tycker det är tråkigt och kallt och bara allmänt drygt.

" Det svenska kösystemet respekterar jag "

Grattis broder

Broder Robin tar studenten och kliver in i vuxenvärlden :) tråkigt med vädret men annars hoppas jag du får en kanon kväll!

ironiskt nog blir man ironman i duschkabinen

Varför smakar det järn i munnen när man duschar innan man ätit frukost? Jag stod där i duschen idag och fick känslan av att jag sög på en bit järn eller dylikt, mycket skumt. Hoppas utvecklingen fortsätter och jag kanske lär mig flyga, skjuta raketer med armarna och kan spruta eld. allt i min torviga duschkabin

270

Torsdag och dagen till ära dubbla träningspass, Började med lockmora och löpning+cirkelträning äckligt jobbigt!. Sen styrde jag skutan ner mot sportic gym, axlar och mage fick en rejäl köttomgång :) puss

hur ryms det i sån liten rymd

Ni har säkert hört den där radioreklamen om sms-guld. Alltså den där killen i reklamen han sitter liksom på 4 sommardäck i byrålådan? fattar ni hur stor den byrån är. det krävs liksom ett helt företag för att kuna dra ut lådan med däcken i.

Har du problem med gräsfläckar på din fru, efter att ni haft sex i trädgården?



271

Jag och Nygren gjorde än en gång ett VM-pass i Armar!. det brinner det svider det känns utmattande, underbart! Jag har även gjort en ungsbakad falukorv med färsk Götlunda potatis.

I morgon blir det en hel del löpning och sen axlar/mage på gymmet.

273

Idag har min dag varit stressig, var på Tuna Park och handlade lite presenter till Bror ( student) pappa (Fyller år). Men jag köpte även lite grejer själv som till exempel denna bok:


Bra för både motivationen och övningsbanken. grymma ben övningar fanns det bland annat :P

Annars blev det ett jobbigt bröstpass idag med kort löpning på det.

Gör din röst hörd soffpotatis!

Vi har rösträtt i sverige ta vara på den och ta ditt ansvar och rösta.


274

Igår blev det tufft rygg pass vilket lille jeppe tyckte var skönt haha sen så blev det alle man ut idag. Vi fick ihop 9 rätt av 12 möjliga :P ganska nöjda men vi ska fan ta minst 10 nästa vecka. Vi avrundade träningen på gymmet med ben och triceps, det förklarar varför jag går som en gräsand. Men det känns mycket bra nu. veckan som kommer innehåller både student och födelsedag så jaga rh mycket att stå i men träningen kommer inte att få flytta på sig för det.

Jag såg Sverige-Danmark i går och man ska ju inte spela med hjärtat så jag satsade 130 kr på danskarna, vilket resulterade i 488 kronor i fickan. Vann även på både lotto (53 kr) och triss (50kr) fan nu börjar man bli lite tjock på fickan känne jag hahah

Träningsmusik volym 1.2


276

Ännu en träningsdag i Lockmora och det regnade som det gjort de tre! senaste gångerna. Jag blir fan inte klok på detta. Men 7 km blev det iaf + en del jobbiga kroppsövningar. I morgon ska jag och nigge köra rygg så passa er på gymmet vi kommer vara svettiga och brutala.

277

bloggen ahr vilat några dagar, men träningen har jag inte legat på latsidan med. I måndags fick jag en ny träningskompanjon i Nygren mycket trevligt. Så våran första gemensamma pass blev bröst. Igår löpte jag i Lockmora med hockeykämparna PJ och Markus, Stjärna till er!. I dag låste jag mig ute så jag började med att springa runt halva kungsör efter nyckel sen blev det mycket givande och tungt biceps/mage pass. / Mina Biceps brinner!


RSS 2.0