98

Flyttdag idag. Jobbig? ja, tråkigt? ohjaa. Skönt när det är över? som faan! ingen träning men det känns som springet i trapporna var lite träning iaf.

I morgon, blir det rejäl dos träning. både gympass och löpning, eventuellt innebandy...


99

Äntligen nere på 10-tals dagar kvar. I dga har det inte blivit någon träning och det kan man förklara enklast med att flytten har tagit upp min tid idag och kommer således göra i morgon med.

Men jag hann iaf en sväng till Skinnskatteberg och Runes sport för lite tillbehörsköp, kläder och glasögon blev det och sen kapade jag mina stavar. Åkte från bruksorten 3k fattigare men nu känns det som att jag ahr det jag behöver också inför vinterns skidträning.


100

Just idag är det 100 dagar kvar till dagen D. Dagen då jag ska åka i Gustav Vasa's skidspår. Det kommer bli 9 mil med förhoppningsvis skinande sol och glimmrande snö. dagens träning bestod av armpass på gymemt och sedan x antal km intervall löpning.

Igår blev det endast en riktigt tufft magpass på gymmet för jag skulle hinna till Södertälje på match. Mitt kära modo förlorade drabbningen med 3-2. Kändes riktigt tungt då det var en så kallad 6 poängare.

Idag på jobbet dök det upp något som kryddade hela dagen. Vi kom åkande i mörkret med vår skåpmerca då det på vägen låg ett litet rådjurskid. Det var dött, så jag gick ut och drog det till sidan men det var riktigt läskigt. Den tittade med uppspärrade ögon på mig och så var den grymt tung för den hade svällt upp i magen av någon anledning. Vi tror att den ahr ätit något ohälsosamt eller stressats ihjäl. Kanske tappade dne bort sin mamma och sprang för glatta livet då hjärtat helt plötsligt slutade slå i den unga harmlösa kroppen.

Förra lördagen var det en mr Nygren som var med ut på krogen. Och denna man gav mig grymt mycket smicker. Kan inte sluta att le inombords när jag tänker på det. Så jävla kul att höra att man kan göra någon så tacksam genom att bara dela med sig av lite kunskap man samlat på sig. Skit kul! Jag saknar Humle på gymmet!

Starkare, Högre, Snabbare


102

Igår blev det inge blogg, kände mig för nere pga all röra här hemma och massa inre stress inför allt med flytten. Jag hann iaf springa en rejäl runda på ca 1,5 mil och träna bröst på gymmet. Idag blev det ännu en tuff dag med rygg och skidgång. Känns inspirerande att jag snart är klar med kapitel 3 i matten. Det ger mig en mer lugn och mental styrka som behövs för all träning. Köpt Kent ticket nu iaf! Soft att ha något att se fram emot sen i den kalla februari. Jag ska betala engelbrektsloppet så fort jag får en stund över. Känns kanon att värma med 6 mil i Norberg innan eldprovet mellan Sälen-Mora.

107

Sitter och kollar herrarnas längdstaffet, man blir ju så jävla sugen på att dra ut å köra i spåret. Jag borde igentligen räkna matte. Sverige ligger på en 8 plats just nu.

Var på maskerad igår, det var trevligt. Kul att tjejerna fixade fest så det händer lite i vår lilla by. Grattis igen Elin & Maria (y).

Det nya heta enligt alla jävla stekar tattar kilalr på krogen är tydligen att dansa som en köttmur. De håller alltså om varann som om de skulle köra ett riverdance uppträdande! Så jävla irriterande så man vill ju bara forcera deras flottiga köttmur med en murbräcka....

Idag har jag avrit på gymmet och leverarat ett riktigt vasst rygg/Ben pass, jag var efteråt riktigt stolt över mig själv och gav mig 22 minuter på motionscykeln som belöning. Nästa vecka ska jag komplettera min skidutrustning så den blir komplett. Kanske blir en pannlampa? :P

Nee dags för matte nu!

108

Träningen idag bestod av en löptur runt Granhammar. Tog ca 36 minuter.

Har även gått ärende på bolaget och räknat massa matte idag. Känns rätt skönt att räkna bort lite sidor i boken men så fort man upptäcker att det är 102 sidor kvar så blir uppförsbacken lite jobbigare....

Var även en sväng ner på Sarajevo idag när jag beställde lunch (Langos). Jag satt i mina lugna tankar och spelade lite quadrapop när plötsligt en dyngrak "Anse" (känd kungsörare som har en klassisk vit kallufs) dundrade ner i golvet och höll på att välta bordet bredvid mitt. Hans blick var tårfylld när han flera gånger bad om ursäkt och han tittade på mig och frågade om jag kunde hjälpa honom upp, När jag hjälpte han upp så möttes våra blickar och han öppnade sig " Jag är så full, jag tänkte på henne och...jag ber om ursäkt verkligen...förlåt" jag kunde inte annat än å tycka det var tragiskt och sa "det är lugnt, se till å komma hem i gott skick nu".

Maskerad ikväll, tyvärr är jag måttligt laddad vet inte varför. Men ska iaf dit och säga grattis så får jag se hur länge jag blir kvar.

Mitt projekt med Schöttis träningsprogram går framåt minst sagt! jag ska försöka fullborda det i morgon förmiddag.



109

Idag blev det armar nere på gymmet, gött mos på det. I morgon blir det löpning deluxe förhoppningsvis en 10-15 km bra tempo.

I övrigt denna fredag ahr jag ätit middag hos mamma. Sen ahr Markus HJ Hjalmarsson dykit upp och chillat här. Riktigt kul att se att pojken lever och har hälsan i behåll.

Här kommer tre feta låtar!



 




110

Kung Peter "den store" Forsberg just nu 2 mål och en ass när modo leder med 4-0. Mitt älskade Modo har vaknat ur en tung dvala, Markus Näslund gör comeback. Dan Hinote anländer inom snar framtid. Självklart hoppas jag på slutspel.

Handelsbanken i Kungsör, min kära bank. Har 17.44 idag blivit utsatt för ett väpnat rån. Tre män i en vit ford escort fick med sig bytet och rymde mot arboga hållet.

Träning idag. 5 varv på ett lerigt och mörkt åsen. Jag kände mig som en vinnare och det var en grym känsla att komma hem helt förstörd!




111

Oj shit ´vad längesen jag skrev några rader här. Onsdagen började med att man försov sig till 07.39 :S ruggigt irriterande och dryygt. Jag ska tillägga att jag försover mig mycket sällan och brukar det hända så är det några minuter som gäller. Detta var alltså mycket ovanligt och en lika ovanligt dålig start på dagen.

Sen när man höll på att byta om till civilkläder på lagret. Ringde min mor och frågade om jag ville ha svininfluensavaccin, sagt som gjort så for jag ner till vårdcentralen och showade bicce för en sköterska och tog sticket. Efteråt sa sköterskan "jaa nu fick jag ju se din muskelösa arm också" tydligen omtalad där nere.

Kom hem lite senare än vanligt, blev iaf gymmet "axlar och mage"

I morgon väntar löpning...

Matchen igår var riktigt bra slutade 4-3 efter sudden. Jag hade tippat 3-2 vilket var resultatet vid 1.07 kvar av matchen. Timrå tar ut Åkerlund och trycker in 3-3. Surt!

114

Igår blev det hockey. SSK-DIF 08 derby och en förjävla rolig match att kolla på. Det var böljande spel och chanser åt båda håll. Men slutresultatet 1-3 kändes i efterhand ganska rättvist. På tisdag bär det av igen då är det Timrå som gästar kringlorna.

Idag har jag ahft en sån där aktiv dag. Började med att äta frukost sen blev det matte studier. Sen drog jag på mig löparskorna som inte är så mycket skor längre. Men avverkade ca 1.3 mil på blandat underlag. Kändes grymt bra förutom att jag blev jävligt hungrig efter halva sträckan. Men endorfinet gjorde hungern mindre besvärlig.

Sen blev det omladdning med lasagne. Löpte ner till gymmet och pumpade ben!
Efter all träning och skön dusch gjorde jag Ica och lagade en härlig måltid i det lilla isärplockade hemmet.


116

Fredags pulsen kom redan i morse vid gröten. Nu har man jobbat sina 8h, tränat sin dagliga dos och ätit sin belöning - Pizza från Sarra.

Sitter hemma hos pappa och pumpar pump up remixes!





Blir Klubba ikväll/natt såå jävla efterlängtat :P

117

Idag blev det träningsfri dag. Inte för att jag inte hade inspiration eller lust eller så. Utan för att jag idag behövde göra en hel del andra grejer.

Jag har tvättat kläder, färgat håret i någon mystisk djungel brun färg. Jag ahr dessutom räknat matte och lagat mat det blev chili con carne idag. Sen var jag även en sväng till mor och syster bjöd damerna på lite julmust. Jag vann ju på triss idag så var tvungen att fira lite. (25*2)

Har även mellan mina saker att göra gjort lite små plock här hemma som att ta ner två hyllor och byta lakan i sängen. Det är skönt med fix och trix dagar ibland :)

På Sarajevos pizzamenyer står en helt otroligt bra textrad : "Vår pizza är som en saga, alla äter ingen klagar" är det inte löjligt bra??? ja jag ska iaf käka pizza där i morgon (y)



118

9/11 today. Ska firas med en mandarin i duschen!

Nej nej nu blev det fel självklart ska jag inte FIRA, jag ska mer tänka över hur alla nära och kära till de döda känner.

Idag blev det hipp och hopp från Ryding i öst till Mats i väst. Från utbyggnad till fönsterbyte. Det gick helt okey, Jag och Kalle löser det mesta för det mesta. Men en lite läskig sak som hände idag ska jag berätta om. Jag skulle krypa in under ett skrivbord och sätta i kontakten i uttaget, men det var ganska trångt och intill väggen låg en hemgjord nalle i skottskrutigttyg. Jag ville helst inte röra vid dess tyg men det blev liksom oundvikligt, jag kunde inte hålla mitt håriga ansikte borta utan till slut så tröcks jag in mot den hjälplösa nallen. Jag liksom pressade han mot den hårda plyfa väggen...så här i efterhand känns det lite jobbigt men det går nog över.


har hunnit med en sväng på gymmet. Mjölkade ur armarna och körde lite hopprep (y)

* Matte

* Middag

* Arga Snickaren

* rest for succes



119

Innebandy igår då. Det gick bra det kändes bra efteråt. Men i morse vaknade jag med en fotvärk som inte var bekväm! Blev ingen långlöpning som planerat :/ fick bli lite hopprep och mage. Det funkade faktiskt att hoppa.

Jag hade något kanon bra att skriva igentligen. Men nu när jag sitter här har allt bara försvunnit så det här blir ett förjävla tråkigt inlägg.

Jag har iaf kommit igång rätt så bra med flyttpackningen. tog en halvtimme idag och en stund igår. Sen har jag även börjat med kapitel 3 i matten blev en timme idag och kändes helt okey. 

 


120

Vecka 46 började med jobb as usual. Team Bable fick förstärkning i och med praktikanten Jerry :). Nerå han heter faktiskt inte Jerry hehe Kimmo är hans riktiga namn. Vi brädade och pappade halva taket ute hos Rohm idag. Skönt flås gubbar!

Kom hem sprang till Kunskapsporten och gjorde det resterande av prov nummero uno. I morogn ska jag börja ta tag i det som så småningom ska bli prov nummero dos. Känns halvsegty att jag ska rökna igenom 3 kapitel och lagra allt i min vakumfulla skalle.

Sen blev det Gym (Bröst, axlar) inne i period 1 igen hahah. 12-14 repetitioner det bränner nå djävulskt. Efter det gick jag en våning upp och lirade lite innebandy med ett gängpojkar och flickor. Kul att komma igång med bandyn! Sedan hade jag sån tur att min syster hade match på planen bredvid så kollade på slutet av den sen. 4-4 mot Surahammar.



121

Per Elofsson var så jävla bra, kolla klippen under när han bryter ner finnen. Precis som vi borde gjort idag på hockeyn!

Jag tänker inte skriva så mycket mer nu, en hektiskt vecka väntar emd mycket träning och plugg. Men hade iaf en trevlig gårdag i Ekerö denna idyll i mälaren :)




122

Sitter här framför skärmen alldeles svettig och tom i huvet. Varför då? för att jag alldeles nyss utfört the champ program! grymt tömmande och givande. Skönt att kunna köra ur sig fullständigt utan att lämna lägenheten.

Annars har jag bedrivit alkoholslussande och tippande på förmiddagen. Slängt ut en 2 hunking på stryket + toppet. Hoppas på lite utdelning.



123

åååhhåååå Fredag! Slutade en timme earlier. Hem dricka lite soppa på blåa bär sen stämpla ut och plocka 5 varvs på åsen. Kändes helt okey och sista varvet tycker jag gick så extremt bra att jag funderar på att aldirg mer springa åsen för att inte förstöra mitt goda minne därifrån.

Har lagat en gulasch hemma hos Jögge och nu kolalr vi tv och tar det allmänt lugnt och stillsamt. I morogn bitti väntar hårt hopprepspass och mitt hemprogram "Champ" jag kan skriva upp på en blå lapp att det inte är många som pallar det!

" Den norska pojken drog av tjejen trosorna och såg att hon var rakad! - ikke noe ull, utbrast han?
flickan tittade på honom och sa: Ska du knulla eller virka? Trevlig HELG "


På jobbet idag hörde jag en rolig sak. Carin modern i huset försökte få Ludvig att ta över deras rum så kunde de ta det nya rummet. Då svarade LUdde iskallt " aldrig i tiden, det rummet bygger bable åt mig :) "

124

Hej igår blev det inge bloggande för jag avr i STHLM med Oregano. Vi kollade White Lies på Berns. Jag tycker det var en jävligt tajt och bra spelning medans oskar tyckte den på stadion avr bättre rent ljudmässigt. Men alltså deras extranummer nu var ju bara för grymt :) vilken jävla trumslagare !

Min träning blev helt inställd igår också. Men känns som mina vader behövde det hehe. Tog igen det idag med lite hockey och ett utmanar pass hemma på vardagsrumsgolvet! Härligt!.

I morgon väntar fredagsjobb + löpning. Sen ska jag bjuda pappi på lite mat hade jag tänkt :)

Är det något Andersson/Persson respekterar så är det rött ljus! hahahaaa


126

Matte prov idag. Det kändes rätt så bra i kroppen när jag var färdig, jag svarade på allt och känner att jag gjorde mitt bästa. Men vågar inte hoppas på något...

Sen blev det hem och surpla lite blåbärs soppa och springa 1.5 mil + hemmaträning mitt medelprogram (hör av er om ni vill ha det).

I övrigt har min dag bestått av jobb och en fika med Stina på OKQ8 :) riktigt trevligt.

Kultserien Smash finns på DVD nu....



127

Jag låg inte på latsidan igår bara för att jag inte uppdaterade bloggen. Jag sprang en mil på lockmora och tränade mage/hoppreps intervall. Sedan blev det dags att räkna matte och kolla den spännande upplösningen av allsvenskan. Och AIK vann som många experter hade tippat innnan match.

Men efter matchen hände något som fick mig fly förbannad, AIK supportrarna klippte sönder nätet på målet för att ha som souvenir. Alltså vilket jävla sätt! hade jag varit vaktis på Ullevi hade jag atgit en kratta i lättmetall och slagit huvet av dem allihopp. Är det något jag respekterar i sverige så är det fotbollsmål på stora arenor...

Idag blev det återigen mycket matte (prov i morgon) men hann även med ett hopprepspass. Riktigt kul och varierande, hjärtat får verkligen pumpa på.


RSS 2.0