a sign from ovan

Idag denna regninga oktober dag stod jag på det nypappade taket och tittade tomt framför mig, då såg jag att fukten på pappen bildade ett ansikte. Det var ett tecken från ovan, det var Eagle eye Cherry som hade tittat fram genom droppar av fuktig luft. Jag ropade till alla som praktiskt sett kunde höra mig och var tillräckligt fräscha i ben och leder för att ta sig upp på taket. Men när det kom fler så hade han helt plötsligt bara försvunnit. weird!

young gun

     Hej jag är 12år gammal och sjunger sånger från andra våningen, mest Beyonce hon är bra. På taket kan det blåsa en del det kan vara lite kallt om öronen och så. Men som allt annat så lär man sig att leva med det också :). Jag har tagit avstånd från mina föräldrar för de fattar inte att mitt liv på taket är tillfredsställande. Så jag lever rätt ensamt men sånger gör att jag får den sociala biten också. nog snackat om mig vi ses där taken möter himlen. tjing tjing bang bang    

Stora gula asgam

Satt sent igår eftermiddag och körde de långa milen mot staden som eskimån Eskil namngivit. Då dök Håkan Hellstrands lilla fågel blå upp på radiomottagaren. Vad tänker ni på när ni hör den låten? jaa alltså jag hade bara en sak i mina tankar just i den stunden, jag tänkte på min lilla legoborg som jag lekte så mycket emd som barn den hade en tillhörande drake och häftiga legogubbar iklädda riddarkläder (jaa de var riddare) den saknade jag verkligen igår.

helvete febern sveper

nu har febern svept in mig i ett täcke av konstiga färger. Fanny du är bästa lillsyrrar ! fan va lökig ;) dadadadadadadadadadad Hetsdöpt.

Harhjärta <3

Självmordsblond <3

Kristian Anttila bästa helt enkelt <3

det ska va cab med vind i håret



Idag hände något mycket ovanligt, Jonathan skulle åka in till köping och hämta grejer då han möter en lastbil. Inget konstigt med det tänkte man men när han sedan märkte att kåpan bak på bilen låg mitt ute på åkern så blir man ju fundersam hahah den hade liksom slitits loss från flaket.

Hörde en anekdot på radion som var mycket underlig. Det var en reporter på aftonbldet som var ute på de svenska vägarna. Han var tvungen att ringa polisen efter en stund pga att han kört ihjäl 11!!! renar hahah helt jävla makalöst. Jägaren som var först på plats och sköt ihjäl de som bara var skadade kommenterade det hela med "Jag ahr aldrig sett något liknande". Man får ju dirket upp tankarna , vad körde han för bil? hur fort körde han? fick han sladd? ja man kan ju undra haha otroligt är det iaf.

palsternacka



OBS! OBS! OBS! Nu fyller blondinbella 18 år, det måste ju bara firas varför inte på en färja? det finns biljetter nu viss kostar tydligen över 7000 hmm bara å köpa för den som inte har något förstånd elelr för mycket pengar.

Citatet: "Nu ska jag ta en dreamtugg alltså drömtugga" Anton Körberg när han ska provsmaka renskavsgrytan under middagstipset.

hello mr horsecamp

Hej hej igen :) jag ahde en underlig dröm Aktiebolag i natt.
Den handlade i stor drag om att Olof Hjalmarsson (A.k.a Traktor olle) i kvicksund iaf ;). Han skulle iaf annordna ett ridläger, varför vet jag itne men han hade antagligen några ekonomiska intressen i det. Och det visade sig vara väldigt populärt efter några dagar hade han minst 100 namn. Men det visade sig i slutet av min dröm att alla namn var påhittade av gammla klasskompisar som Olof hade.  De hade alltså rignt med hemligt nummer och sedan anmält falska personer till detta gemytliga lilla ridläger. tycker det var lite taskigt så jag ringde och anmälde mig fast på riktigt :)

Citatet: "hemskt vad hal den är" mitt egna uttryck vid en ansträgning att ta upp takfotsbeslag

Ramparts



Vi träffade en underlig man på parkeringen, han ville veta vart vi köpt vår tröja och sen hångla. Hmm jag sa att nej tack, varför frågade han? jaa du är kille svarade jag haha " Neee jag är gubbe!" det var rätt bra. Matchen var rätt bra lite väl böljande för mitt icke stress tåliga hjärta haha men 3-2 vinst trots i sudden får ses som ett godkänt betyg.

När vi står där mellan andra och tredje period det är då det händer. Mannen med det hästman liknande håret lite lätt bakåtslickat glider in i öppningne till läktare E, iklädd en blå (inte mörkblå, eller babyblå elelr någon anna kponstig blå) Utan clean blå med ett stort Montreal Canadiens märke på bröstet. Alltså alla fick vi gås hud han hade sån pondus och intensiv blick för spelet som bara scouter har. Och en fet klocka hade han den låg säkert som grundvattnet under malungs gator precis intill det obliatoriska resåret. A han tog andan ur oss

Sen såg vi en puertocan elelr vad man säger han hade iaf näsborarrar stora så att jag skulle kunnat flytta in i dem. Han stod bakom oss en bit upp och vred på sig så jag trodde hans SSK Autografer skulle gnidas bort mot det röda staketet.

Som avslutnining på våran resa gjorde vi ett tillslag mot McD denna multinationella jätte firma. Jag köpte en glass med topping som jag sedan hällde ut på golvet ( I ren protest!) kändes bra när de fick skura och sedan stänga av gång A.

Rolf G Bengtsson en karl för sin häst!

Måste bara börja med:

Citatet:"Det är skitäckligt" Under nyhetsmorgon gjorde Jenny vid frukostbordet en tabbe när hon trodde kameran var avstängd och vinjetten för middagstipset började rulla, hon fällde då denna klockrena kommentar hahah.

nu ska jag äta romantisk middag själv :)

Fängelsedirektören stänger ofta in sig själv pga alla dessa lössläppta råtthjul som ligger och gnor in smuts i ovala hörn.


Young pilgrims

gick förbi på kyrkogården idag, såg då 2 gravstenar som hade blivit välta alltså de som gjorde något så jävligt skulle ju ha livstids pungryck!

citatet: "SBR" Skit bakom rollern under ett samtal idag på jobbet


Echo echo echo

Carola Magnusson från Tv4:as nya serie Matakuten. Ska förändra ett skolkök i adelsorten Ockelbo. Och man kan ju säga avd amn vill men hon är ju bara sååååå töntig, börjar liksom gråta som ett spädbarn för att hon ska smaka en industritillverkad carbonara. Sen tror hon att barnenska äta en sallad med dinkel? hallå det är år 2008 barnen är uppväxta med mat som man kan se vad det är. Man måste vara lite pedagogisk och kanske servera mat som är nyttig och ekologisk men inte behöver vara lika "hardcore" som en fiksgryta med grönsaker stora som båt fendrar.

Stoppa dig stoppa jag tänker stoppa dig i.....fickan ;)

out in the LIVE! togheter, we have grown, ja kanske , var du nere?, ja , mycket möjligt, va? , ja visst, mycket?, lite , typ lagom?, kan man säga dårå!

jag fattar ingenting men detta var ett urdrag ur mitt huvud när jag stod i duschen.

ciatet: "Så här nära jul har vi inte varit i år" Mr. Karlberg levererade detta citat när vi givk förbi en julgran på Tallåsgården.

Biftek supernova - rå men ändå skön gitarr slinga :)

Nu ska jag sticka ut i friluftshängrummet "da Nature"

jag höll på att bli lämmnad på Hummlestabaren igår, hmm undrar hur mitt liv skulle sett ut där. Jag skulle defentivt få sova i någon städskrubb bakom fritösen eller kanske bli inneboende hos den kortklippte killen i kassan.

Återfall på återbesök

Idag hände det igen, jag vet det var ju iof ganska längesen men jag såg Mr.Benny Andersson idag igen i Kungariket Kungsör. Denna gång stod han på Ica och pantade ölburkar vd jag kunde se han bar en avslappnad vit jacka med liten näsduk i innerfickan till den en kommunblå tische med ett par tajta gråaktiga jeans och ett par svarta sneakers som var brutalt hårt knutna. Det var så man inte såg nägot mellanrum mellan snörhålen.

Jonas Brothers är bara too much hahaha ne jag ska inte klaga men "bögiga" har väll sällan lämpat sig bättre.

trött på saker och ting!



Erik Prydz = jävla disco hora!!! till en början kunde jag helt enkelt bara skita i tönten men nu har de börjat spela hans nya låt piano på radio också. Alltså jag blir så jävla förbannad att en sån helt obegåvad jävla tomte får hålla på, Hugg av han händerna så han inte kan hålla på med sin skit!!!

med mina stora drömmar, dom flög som satelliter

Alltså hela cirkusen kring börskrisen blir ju bara mer och mer. Tar det aldrig slut? de pratar liksom om pengar som i praktiken inte finns det är ju bara låtsaspenagr börsen är byggd på pengar som i verkligheten inte finns. Helt sjukt att folk har byggt upp feta imperier på den där cirkulationsplatsen för "kleever people"... NEJ! kör skiten i botten och starta inte upp det igen.


Two months

på tal om den där asken smoked liquirice från ett gävle företag, som jag köpt upp mig på. jag satt nere på motionscykeln här i dag och funderade på vem som igentiligen är den original buyer. JA! precis jag fick också den bilden i huvet, av en man som bor i staden men ändå i skogskanten för att han 35 dagar om året ska kunna säga "jag är en friluftsmänniska". Han brukar ofta bära Cape och skysta boots sen skryter han ofta om hur han brukar sova i endast sovsäck under de barrika granarna i skogskanten. Rökig lakrits är hans kall, hans verklighetsflykt.


faster ingeborg



Comebackade på gymmet idag, k'nde mig starkare än någonsin ungefär som killen som äger baren i disneyfilmen "skönheten och Odjuret". Med underarmar som är slimmade som fet fisk! Fan helt förstörd i bröstet kommer jag nog vara i morgon.

köpte en ask Smoked Liquirice smakar som torkad whiskey, hmmm

kryddig älgfärsgryta

För er som är vakna 06.12 missar väl inte middagstipset. Nu kör de iaf svenskarnas husman då de varje dag är hemma hos någon snäll svensk som vill visa upp sitt husmans recept. Den här veckan är det väderkillen (han som kastar dosan efter varje sändning) som åker runt i hus och hem. I måndags var han i Grängesberg och skulle laga Älgfärsgryta och i den hade han Cayenne peppar men han uttalade det chajenn peppar istället för kajenpeppar som vi vanligt folk säger. Och han sa inte det bara en gång utan det hände flera gånger. Jag började vid det här laget bli lite svettig med tanke på den ohyggligt spända stämmning som skulle bildas om programledaren nu skulle uttala cayenne peppar rätt. Men han avr hal som en ål och forcerade varje hinder som kunde uppstå och sa bara vid ett tillfälle "jaa den här var det sting i man känner verkligen kryddorna" hahah han vågade inte nämna vad det var för krydda som gav stinget. underbart utfört arbete.

Kyliga news

Kan inte bortse från att jag såg nyheterna på tv 4 igår. Det var mycket nya grejer och så. Men jag la märke till att nyhetsankaret Anna Lindmarker satt där framför kameran med en röd jacka med enorm krage! jag kunde inte koncentrera mig på vad hon sa tänke bara, vart är hon på väg? ska hon snabba sig till en buss? står hennes man utanför och väntar på henne? eller ska hon ta hand om en ensam pojke i tunnelsystemet?. Men jag kom fram till att hon bara var lite frusen.


munsårs illution

jag trodde att jag för första gången i mitt snart 20åriga liv råkat ut för munsår. Men så var itne fallet det var bara en finne som placerat sig mitt på min läpp, hmm jobbig. Så jag preparerade den med tandkräm ett gammalt beprövat knep. Och mycket riktigt så var den borta i morse, men den lämmnade en krater efter sig som ser ut mer som ett munsår igen. Och det är väldigt köttigt. Men hoppas det läkt ihop tills i morgon.

Citatet: "how little can a man be?" Nicke angående att jag bara är 19 :D

Färjestad förtjänar stryk och stryk fick de i lördags!!! finns inget lag som är så sköna att vinna över ;)

Kina

07.00 tvätt tid i det skotskutiga biblioteket på badhusgatan 12. jag höll på att få ett okontrollerat utfall i morse på torktumlaren, ni vet så där arg så man skulle kunna slita upp den på axeln och springa 4 km sen stampa sönder luckan. Hur som helst så funkade den som den skulle tills man skulle trycka igång själva tumlingen. mycket irriterande. Så nu hänger all tvätt i köket.

Jag gjorde svampstuvning idag på mina egen plockade kantareller :)

jakt på blandskog



Fredag eftermiddag, arbetet har slutat vad gör man då? Jonatan och jag gjorde en liten impuls jakt på svamp ute i de djupaste skogarna. Visst hittade vi svamp, trattisar i mängder och även en och annan  vanlig (Gul) kantarell. Vi glömde dock svampboken så vi vågade inte plocka så många andra sorter. Men jag är helt klart nöjd med min svamp skörd ska nog steka svamparna ikväll md lite smör och sen salta och peppra mmummmmma.

citatet: "kommer en älg kommer du få se en som löper" Jonatan på tal om ett möjligt möte med skogens konung (vi fann väldigt mycket älgavföring)

ilands gåta



Hur kan de ha fler besökare än arenan rymmer? är de verkligen så populära? har de sittplatser som är hemliga?

17 virke utan spånt.

Dagen började härligt med perfekt temperatur för en dag i det fria. Vi hade på dagordningen riva läkt och papp edan lägga ny papp. Det gick ju som på räls jämt skönt arbetstempo med lite svordommar emmelanåt som det ska vara. Sedan hände det extraordinära jag hade gått efter en trave virke, när jag sedan spatserar över taket som värsta kungaättling med bräderna på axeln så helt plötsligt for jag som en projektil rakt genom taket och bröt skenbenet i en obehaglig vinkel bakåt som gjorde det offatbart svårt att hålla kvar virket på min nu axel som befanns sig i 3årings näshöjd. Nicke kom fort till undsättning och tog bräderna så jag kunde ta mig upp.

Sen så råkade Jonatan såga av en larmkabel till brandlarmet haha det belv full uttryckning med tankbil och hela kittet, det blir inge kul att betala den notan men sånt som händer tyvärr.

Citatet: "Barkspaden är inte en av de 7 underverken" Nicke drog detta efter en timmes slit emd barkspaden vid borttagningen av pappen :)

Birds! birds!! birds!!!

kaxigaste djuret? det fulaste djuret? det överläögset äckligatse jävla skit djuret? jaaa finns ett svar det är ju den flygande saten som tycker om att bajsa på saker. FÅGELN! såg ett gäng kråkor som gängade uppe vid Tallåsgården i går, alltså kaxigare gäng skulle jag fått leta länge efter. Sen hittar en av kråkorna en mask och börja hoppa jämfota som värsta 5 åringen och ala andra börjar jaga stackarn som om det inte fanns fler maskar.  Ne jag skulle iaf inte gråta floder likt nilen över en fågelfri värld.

Tattoo daa



Var inne i etuna idag och gjorde min 3:e gaddning. Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet. Men har redan planer på en till! haha njaa vi ska inte förhasta oss.

RSS 2.0