Ladies and gentlemen, Roll the dice

Tjoo, vad har hänt sedan sist jag skrev?

njaa inte såå himla mycket jag har gått en lång promenad i stan sen har jag kikat hockey/Mästarnas mästare. De hade påskat till det i stan. En massa gula fjädrar satt lite var stans tex i rondeller och under broar.

Hur gick det då i hockeyn? Färjestad åkte ut mot Skellefteå, så jävla skööönt!!!

Sen knep Linköping den andra semifinalplatsen, starkt av dem att vända ett 1-3 underläge i matcher.

Nu kommer semifinalerna spelas som följer, Djurgården-Linköping och Hv71-Skellefteå. Tunga drabbningar som kan bli mycket jämna. Mina tips ligger på Djurgården-Hv71 i final.

Armand vann mästarnas mästare rättvist tycker jag. Iof skulle jag veltat ha Louise i finalen mot han men nu fick det bli Thomas Johansson som också bjöd upp till match.

sånt som händer





89-276

Jag vaknade tidigt idag. 05.30 var lillgrabben vaken. Jag kunde inte ligga och dra mig utan sparkade igång dagen med ett besök på PG. Blev ben/Triceps idag. Kändes skönt som attan att ha ätit frukost,tränat och duschat innan halv 8.

Sedan ringde jag ett gäng samtal till bland annat a-kassa, jobb ansökningar och bredbandsbolag....

Trött som fan att inget händer! på jobbfronten alltså.

Funderar på att räkna några strofer matte innan lektionen i morgon, (om någon lärare är frisk så att säga)


sånt som händer





88-277

Tro på fan! Matte lektionen var inställd idag, tydligen är varenda lärare på KP sjuka idag....tung suck

Jag fick iaf lite gjort på träningssidan, Sprang 30 minuter och sedan blev det gym Bröst/Biceps. Efter det avrundande jag med 20 minuter på trappmaskinen. Känns bra som fan.

Sedan skulle man ju tillaga någonslags middag också. Det blev helvegetariskt med falafel, bulgur och wokade grönsaker.

I morgon ska jag följa upp några jobbsökningar och förhoppningen är såklart att man ska få någon slags klarhet i varifrån man ska få pengar till "living"...


sånt som händer





86-279

Vaknade tidigt som en blöjunge i morse. Bråkig som jag var fick jag känna på en kittelattack som var ganska ljummen i jämförelse med flera andra i raden.

Idag har jag även vart på bolaget, tippat och kollat hockey at Hane's mansion. leksand-AIK en jämn drabbning som dalmsarna tillslut vann med 2-1. Efter det gjorde vi inte så mycket mer än att snacka skit och lägga upp kvällsplaner. Sedan bjöd Stinis på middag. Riktigt jävla gott!

Nu sitter jag och tar det lugnt och ska således fortsätta göra resten av denna kväll.

Gårdagen var soft. Jävligt skönt häng och en flaska Killawarra fick alla vardagsproblem att vara som bortblåsta. Cheers på den så hoppas jag att nästa verklighetsflykt inte är så långt borta :)

sånt som händer








Nej nej du kan inte stanna här!

När jag skulle åka till Kungsör igår så hände en liten rolig anekdot. Jag for på E20 i ca 130km/h, var i stunden på väg att köra om ett annat fordon. Då jag blev grymt irriterad av att plånboken låg i vänsterbakficka. Så jag kryper ner i sätet så jag ska kunna fiska upp den och på så sätt få till en rak sittyta. Men när jag kröp ner så for mina knän helt normalt framåt och räkade klicka till nyckeln så bilen stängdes av. Och jag kan med erfarenhet nu säga att det inte är det optimala stälelt att stänga av bilen på. Inte nog med att jag skulle köra om så hade jag en bil tät bakom mig som säkert fick sig en funderare. Men jag löste det hela på ett proffesionellt sätt och kom om och förbi!

85-280

Shit vilken morgon, vaknade upp och blev påmind om att jag hade matte! Kastade mig i bilen och åkte hem för att kolla vilken tid. Det visade sig att jag missat mattelektionen. Men bara bita i, så jag satte mig ner och börjae räkna på egen hand.

Blev en tur till gymmet också. Axlar och rygg stod på programmet. Sen körde jag en kardio maskin som jag inte kört förut, "Crossramp" alltså vilken jävla grej, jag fick upp en förbannat fin fart. Så när jag står där och pumpar på likt en dromedar som jagar vattenhål i ökenruset tänker jag för mig självhur fan ska jag stanna?. Benen gick ju som i trans det var helt sjukt och jag ville ju inte göra mig till åtlöjje åt den lilla skara folk som var där. Utan jag var tvungen att göra det på ett snyggt sätt så det såg normalt ut. tro det eller ej men jag lyckades, dock tror jag inte att det såg så super snyggt ut.

Nu ska jag lira ltie Fifa och förhoppningsvis klättra upp i PL med Exeter City. Som jag ahr kämpat alltså.

På måndag ska jag kolla upp ett hett jobbtips.


sånt som händer





84-281

Torsdag den 25 mars. Idag ska man hedra den spröda degkakan kallad våffla. Kanske blir en vam med sylt ;)

Idag började man med att ha kittelkrig med Stina, fy faan vad jobbigt det är att bli kittlad... Sen stack jag ut på en löprunda på ca 10km. Var ganska skönt att sträcka ut stockarna. Känner mig fortfarande lite tung, stegen är inte lika lätta som de var i somras. Men jag ska försöka få ordning på grejerna till maj månad.

I övrigt har förmiddagen bestått i jobbsökande och lite tvtittande. Funderar på om jag ska klämma lite lunch nu sen gibba Fifa...

"Du ska aldrig stanna för en cyklist" - Min pappa

opublicerade bilder

Hane dricker grogg.



Modo-Rögle 4-2



En jävligt vulgär ljudbok. En äldre herre sitter och antastar två ungdommar på en flakmoppe.


Nordbygg mässan 2010

Jag, pappa och lillebror for till Älvsjö och byggmässan. Jag tycker det är mysigt att gå runt och kika på nyheter och saker man absolut aldrig kommer ha råd att köpa. Några kändisar var där bland annat Magnus Samuelsson och Niklas Wikegård. Jag blev riktigt sugen på aeg's 18volts skruvdragare. Blir med säkerhet ett köp om jag får jobb (Y).

















Jag och Robin tävlade om vem som kunde samla flest unika pennor. Jag vann ganska klart ;)


sånt som händer





Veckans Tische!

Gio Goi - Belowbak surf t-shirt, 399 kr - Zoovillage.com

Gio Goi - Belowbak surf

sånt som händer





83-282

Sorry för den smala uppdatering senaste dygnet. Igår sprang jag en sväng sen var jag hemma hos Hane och chillade. Vi kollade även på Leksand-Växjö en ganska rolig match som leksand van tämligen säkert med 4-1 sista i öppen. Surt för AIK som föll med 55 sekunder kvar....

Idag ska jag till Älvsjö en sväng och kika på Nordbyggmässan som finns där jämna år. Jag ska naturligtvis samla på mig en hel del pennor som alltid går åt :)

Mästarnas mästare igår då åkte ju "Tompa" Brolin ut det var lite trist men jag tycker de som är i final har gjort sig värdiga platsen. Nästa vecka ska det då avgöras.

Finns en chans att det blir gymmet ikväll också :) 

sånt som händer








81-284

Tack Elf för kommentaren :) såg den först nu hehe.

Denna händelserika måndag i en arbetslösmans liv har bestått i att söka jobb, plugga matte och träna bröst/Biceps med lillebror!. Håller i skrivande stund på med en liten lunch bestående av pasta och ostsås. Inte för inte Riksost :)

Resten av dagen ska jag nog försöka plugga på det jag fick i uppgift att göra av Maya. Sen kanske en dusch skulle sitta fint. I morgon ska jag nog försöka få till ett riktigt långt jogging pass. Får se hur det lyckas :)

Bandyfinal 2010

Sånt jävla skitväder de fick på studenternas. Hammarby-Bollnäs som fightas om den åtråvärda titeln. Mitt tips ligger på Bajen. Det är fan dags nu!

Kul att se foppa på läktaren med en väldigt säregen hatt haha


Karlskogas sångfågel

En gammal video från det glada 80 talet. Vår alldeles egna förbundskapten Bengt-Åke Gustavsson kan du se 1.20 in i videon. Classic!


80-285

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/internationellt/khl/article6814828.ab

Jag vet inte vad man ska tro om den nyheten. Men om det skulle vara sant, så är det jävligt roligt tycker jag. Jag har alltid gillat Ekman :)

Jaha då var det söndag och man känner sig lagom mosig. Ska hur som helst ge mig på en löprunda efter att jag gjort ett träningsprogram till Fanny.

Jag kanske skriver en rad lite senare.


79-286

20 Mars idag har Joakim/Kim namnsdag. Tack!

Vilken morgon! Jag vaknade tidigt som en barnunge sprang jag upp och skulle kissa,äta frukost och ut å röra på mig. Så jag tog mig först ner i tvättstugan fyllde maskinerna och stack till gymmet för att träna ben/triceps. Träningen gick galant och man fick sig en lång pratstund emd våran neighbor Barry. Han berättade om sin konst och hans vän Wolfgang "the gay guy" on the bottom floor. Trevligt snack! Han tyckte det suck att vi skulle flytta hehe.

Nu börjar det kurra, kanske man skulle hitta något ätbart och göra slag i saken.

Vad händer ikväll? Jag är sugen på att sänka en butelj rött? Hör av dig om du vill ha company!


sånt som händer






78-287

Min första vecka som idrottslärare över. Fredag brukar ju oftast vara den skönaste och lättsammaste dagen. I mitt fall denna vecka, svar nej. Det var slagsmål det var skrikit och det var extremt svårt att få alla att dra åt samma håll. Men så här i efterhand med facit i behåll så tycker jag det gick ganska bra ändå.

Nu ska jag vila mig en stund sen blir det löpning och dusch. Sedan ska jag till kungariket och se syrran spela kval (neråt) mot något lag från divison 3. Vart min kväll slutar vet jag i nuläget inte.

Gött att Färjestad förlorade igår (Y)

News!






77-288

Torsdag och idag var det rutin morgon. Jag klev upp kokade gröt och satte mig och läste slitz. Sen lyssnade jag på morgonpasset och vaknade till inför min näst sista dag på västerskolan.

Väl framme var det elevens val som gällde och jag var ute med småttingarna och körde längdskidor. Kallt om fingrarna? Ohjaa. Sen blev det lite varmare breddisar när man klev in i badkåken och hade extrasim med 3:e klassare. Arbetsdagen avrundades med kinesiska muren och musikstopp/Kedjekull.

Jag har precis gjort min träning för dagen och ska snart hem till mamma och äta mat (y).


76-289

Tredje dagen på västerskolan och man börjar komma in i lunken. dagarna går och jag tycker det känns skönt att inte bara gå och tänka på arbetslösheten. I morgon ska jag upp en sväng på Kung Karls skola och se om man ska jobba där nästa vecka.

Idag har det förutom jobb blivit en promenad, fika på Konditoriet med Hanse och Larssa. Sen var det hem till Eskilstuna och en tuggig löprunda runt öster.

Mellan 18-20 idag så gjorde jag något jag inte gjort förutom. Jag,Hane,Elf och Pettson var på O'learys och gick en golfrunda på deras nyinskaffade simulator. Det var kul att umgås med grabbarna, att jag kom sist gör inget :D det bjuder jag på som man i vänners goda lag brukar säga.

Igår gjorde jag även klart med ny adress. Det blir Kungsan igen och det är med blandade känslor. Men jag tycker att det ska bli skönt att komma alla Ninjor closer.

Filmisar

En fiskfilm



En hockeyfilm


75-290

Tisdag och dag numero dos gjord på västerskolan. Denna dag hade man årskurs 2 och 5 så nu har jag träffat alla barnen :) . Idag gick det riktigt bra och jag tyckte alla skötte sig bra. Vi började som jag skrev igår med hinderbana och kedjekull. Sedan var det racketsport för 5:orna så det blev badminton och kungabord. (y)

Nu är jag nyligen hemkommen och har varit och handlat på willys. Ska snart dra en sväng till gymmet och köra bröst/mage.

Ikväll är det MM och jag är grymt spänd på vem som åker ut denna vecka. Nu i slutskedet har jag börjat hålla på Louise för hon är enda tjejen kvar och har tufft motstånd.

74-291

Wohoo, första jobbdagen på en knapp månad. Kändes riktigt bra att göra något konstruktivt och något man vet inte bara kostar en massa pengar.

Första dagen på västerskolan var rätt soft men ibland var man lite halvtrött på vissa barn haha ;). I morgon ska man ha lektion med de ökända 5:orna det ska bli intressant. Tisdagen börjar iaf med hinderbana med årskurs 2.


Dyr dryck

Världens dyraste öl?

Svaret är Samuel Adams  UTOPIA. Den bryggs endast i 12 000 flaskor om året och saftar på med en alkohol halt på 27,3%. Den kostar 1290 svenska kronor.



70-295

Chi cho chi cho. How you doin?

Det börjar så smått röra på sig som man brukar säga. Idag har man fått klart att det blir jobb nästa vecka. Ska vikariera på Västerskolan som idrottslärare en vecka. Har även haft ett par intressanta jobbansökningar idag som kan bli något.

Ska idag 14.30 kolla på en lägenhet på årbygatan 7 jag hoppas verkligen att det är något för mig :) det är förvisso 3 trappor utan hiss men vad fan gör det en träningsnarkoman?

Ikväll kan det vara Modo's viktigaste match 2010! Vinst är det ända som räknas. Jag och Anki kommer vara på plats och föra våra röda krigare framåt.

Och i morgon styr vi kosan mot Bredbyn där vi ska tillbringa helgen och bland annat se Modo's avslutning mot Rögle BK på lördag.

69-296

hmm himla tidigt jag klev upp idag då. Jag ahr hunnit göra massor och klockan är bara 13 (!). Men ändå känns det som jag bara suttit och inte gjort någonting alls...Väntar på att Stinis ska komma in så ska vi sticka till gymmet och träna. Sedan vet jag inte hur resten av dagen/kvällen kommer se ut men det blir nog kalas :)

Igår blev det en tur till Tuna Park med Larsson, Hane och Wahab. Jag köpte inget för jag känner att det inte är riktigt läge för det nu när man går utan jobb och så :/. Jag hoppas verkligen jag kan få lite rätsida på jobbsökandet nästa vecka, då ska jag ta kontakt med en kille som jag snackade emd förra veckan. Det kan bli något :) det får jag veta på måndag.

Veckans Tische!

Humör - Jakato marine blue t-shirt, 299 kr - Zoovillage.com

Humör - Jakato marine blue

68-297

hoho på er. Igår gjorde jag inte så mycket förutom att söka ett jobb och ringa på ett gäng lägenheter. Ska även kolla in ett par lägenheter på torsdag eftermiddag (y)

Var även en vända till gymmet, tränade lite bröst eller jag körde 6 reps på bänkpressen. Sedan blev det bastu för att mjuka upp musklerna lite efter en skidtur jag tog.

Idag hsr jag skjutsat alla barn från nygatan till skola, kollat en film (tänker inte nämna vid namn för den var såå kass). Nu här näst ska jag sticka och träna mage/ben. Ner till city för att hitta en taelram så jag kan rama in en kanon fin bild jag fick på hjärtat.

Igår bokade jag och Stina tickets till Kashmir 8 Maj i Sthlm på Kägelbanan.

Och ett stort FUCK att Modo tappade viktiga poäng mot getingarna trots att de hade 6 ordinarie borta.... Nu har vi inte allt i våra händer längre. och om Timrå kissar på Indianerna ikväll så är inte ens göteborgarna säkra på slutspelskalas.

Torbjörn och Torleif har namnsdag!

Vasaloppet 2010

Ojojoj vilken jävla röra och vilket jobb man ahr genomfört. Knappt sovit något åkt klockan 01.00 på natten för att ändå komma några minuter sen till starten, klumpa ihop sig som en packad sill och göra första milen på ca 1h/30min.

Sen började det flyta på någorlunda men hade ändå efter 3 mil totalkramp i båda triceps och stavtagen kändes som nålstick. Men det gick över efter 7km ungefär. Sedan kom de nya besvären med hägerknät och fötterna som gjorde såå jävla ont resten av resan som då var på 62 km kvar till Mora. Men jag kom iaf i mål och är relativt nöjfd med tiden med tanke på att jag stannade och vallade om skidorna i risberg. Ni kan se mer på länken här nedan.

http://www.resultat.vasaloppet.se/vasa/result?oid=995644

65-300

Ebba,Ebbe grattis på namnsdagen.

Förberedelserna är i full gång. tvätt av underställ? check, ny valla på? check, mat iordning gjord? check, packat pastejväskan? check...

Jag känner mig relativt klar. Ska duscha och vila lite sen blir det färd mot kungariket och tanka bilen, kolla luften i däcken osv.

Ikväll blir det tidig säng för man ska ju upp i ottan och börja sin färd mot sälen och starten.


10680 allt ni behöver veta

Sumering sumarum

Johan Larsson vann tuneringen han avr Florida Panthers och var från början lite nederlagstippad pgs detta. Men han är riktigt skillad och gick obesegred genom tuneringen. Själv gick jag till final med mitt Boston Bruins och kämpade tappert men i finalen hade jag inget att sätta emot hehe :)


Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens fix och trix inför vad som komma skall...

Jag måste nog göra högskoleprovet i höst :/ det känns som jag måste det bara

NHL Tunering

Min dag i punkter:

* Vaknade, åt frukost
*Skidtur i Lockmora blev ett g kilometer.
*Sporthallen och duscha
*hem till hane tillaga mat
*Vi åt och kollade på mighty ducks nr1 (Stekt potatis med bacon/köttbullar och korv)
*Sedan blev det fix och chill inför tuneringen
*Nu är vi mitt i tuneringen och vem som vinner kommer jag att avslöja senare



Veckans Tische!



Cheap Monday - Bruce Making peach mel

63-302

Tjoho, min far tipsade om att slottet som deltagarna i mästarnas mästare bor på är till salu. kolla länken: http://www.hemnet.se/beskrivning/129123?r=3

Nyss varit på AF, fan vilken ångest man får där! Fan jag har ingen jävla aning vad jag vill göra.... Eller jag vet men jag vet inte om jag kommer klara det. Ska ta upp mina studier nu på måndag igen. Klara matte B och sedan gå vidare :)

Igår blev det lite möta angående våran team-88 reunion. :) kan bli riktigt jävla trevligt om alla bjuder till och får arselt ur vagnen. 

Sedan mot kvällningen gjorde jag och hane en delikat middag av potatisgratäng/Burgare med Bea!. Avrundade kvällen/natten med lite nhl tunering. Jävligt rolig och jämn tunering som jag fick blodad tand av. Jag var Atlanta Trashers och vi gick mirakulöst nog ända till semifinal där vi föll med uddamålet 3-2 mot Tampa Bay (Larsson).

Ikväll ska jag se film och äta glass så det så!

 


61-304

En tisdag som startades upp med ett mysigt medellande och en punchrull!

Sedan blev det ringa Peab, HSB och en grinig lägenhetsägare. Fick inte så mycket svar men fick iaf in en tå på peab's lista över arbetskraft. Och HSB ska skotta taket här för det läcker in i vårt kök.

Efter furkost och diverse fix med utrustning så bar det av till lockmora och nyspårade spår (Y) klämde en mil i bra tempo och kände mig relativt fräsch. Ska köra ishockey ikväll/natt sen blir det ett skidpass i morgon eftermiddag efter vårt team 88 möte ;)

Jag har även hittat något jag kanske vill hålla på med resten av mitt liv :D dags att ta upp matteboken igen och verkligen ro den här skiten i hamn!

Grattis Gunvor du ahr namnsdag idag!


60-305

Ny vecka nya möjligheter som man brukar säga. Jag har fram tills nu 13:38 bara ätit och ringt massa byggfirmor i stan. Även skrivit ihop cv och skickat till en del av dem.

Ska sticka och panta lite pet-förpackningar sedan föröska mig på en skidtur i snökaoset.

Såg precis i Slirren att det fanns en "Swiss army knife" med 87 delar! Fett värre men smakar det så kostar det. Den går loss på 13 408 kronor.

Hockey - work


RSS 2.0