31-334

Helgens sista timmar befinner man sig i. Ni har som sagt redan kunant läsa vad jag gjorde i fredags. I går var det en sån där skön dag när man umgicks med trevligt folk och bara njöt av ledigheten. Jag hane och perre tog oss upp på coop köpte frukost i form av yalla och diverse tillbehör som banan (hane), flingbar ( me myself) och Plättar ( Perre). sedan satte vi oss i spelhörnan och tippade strykan och åt hahah, synen när perre åt plättar ur sin barnens hus påse (nyss köpt en lego brandbil, kartong large) var oslagbar. Sedan tog vi oss till djupa skär och beställde tatto times!

Sedan bar det av mot kungariket och hopckey (Modo-frölunda 1-1) sedan blev det mat och på spåret spelet som hane inhandlade på BH. Man skulle kunna sumera det med att jag pch Hane dominerade och vann tre av fyra rundor. (y) Nygren körde hårt påMoskva och röda arme'n.

Maputo är huvudstad i Mosambique.


CAPS LOCK PÅ

IGÅR VAR DET TIDIG JOBB FREDAG OCH SKÖN EFTERMIDDAG. SEN KOM HANE OCH PERRE. VI ÅT MAKARONER OCH DRACK VIN. SEN STACK VI TILL NYBRON OCH CHILLADE, EFTER DET BLEV DET HARRYS OCH DANS. DJ ALSING .


Jag vill ha allting

oooo tung lilllördag. Jobbade till 18.30. Sen hem och träna rygg/Mage. Men resan hem gick ju faktiskt inte såå säkert och bra som jag hade hoppats hehe var bara decimeter från att haka fast i mitträcker pga den ohyggliga mängd snö som lagt sig som ett dött rådjur över lingonriset.

Nu ska jag ladda upp inför morgondagens bravader och se fram emot en fin avslutning med hockey och chill...

Jag drömde att Jimmie Pålsson var en skallig pappa idag.. jag tror inte hans hårfäste ljuger för han, sen när familjen är ett faktum




Diplomat's son

Igår jobabde jag 9h för att jag och kalle har en hemlig plan att vi ska jobba in 2 timmar till på fredag då vi ska sluta efter lunch är det tänkt :). Efter jobebt drog jag på mig löparklädseln för att ge mig ut i 7- och känna mig levande. Jag mötte ett kallblod med 180 i mankhöjd. Höll på att svimma av Rädsla/snösnubbel på smal passage.

Annars en rätt chill arbetsdag idag på Björling Bil (Y) kontoret kommer nog bli klart inom en väldigt snar framtid.

På fredag när jag slutar tidigt ska jag passa på att åka och fixa till min tatto på handleden för att den har tappat en hel del färg och det är inte riktigt rätt ;)

MM eller mästarnas mästare måste vara det absolut bästa tv-programmet sedan söndagsöppet under min mellanstadieperiod. Jag är helt lyrisk och älskar att se alla dessa giganter kämpa i uppfinningsrika och underhållande tävlingar. Jippie !!! min favorit just nu är Thomas Gustavson en gammal skridskokung för er som inte har så stor koll.

Idag åkte för övrigt den förre kanotisten Agneta Gustavsson ut. Det var lite kul att se hennes film och höra henne berätta om sin första tävling som gick av stapeln var då? joo io lilla pittoreska Kungsör!

sov gott nu småsten, för nu ska diamanten lägga sig och grubbla på hur man ska läsa fred i pakistan.

Numbers

Igår var jag och bor på hockey i södertälje (y) Luleå var på besök och det blev en riktigt jämn tillställning som efter mycket turligt mål med 7 sekunder kvar gick till förlägning. Där knep ssk bonuspoängen. I fredags var jag i kunge och jobbade lite kvällsskift för ovanlighetens skull. Fick slutföra projektet igår förmiddag pga matriel brist.

Veckan som väntar kommer bli en tankevecka. Jag har en hel del planer och funderingar som jag ska klura på och i slutet av veckan kommer jag nog ha förhoppningsvis ha en hel del svar på det och även bestämmt hur jag ska rita upp den närmaste framtiden... Nästa vecka kommer jag även att träna hårdare än jag gjort i hela januari (y)

Om någon vill ha inspiration eller coaching hör av er jag hjälper gärna till och planerar och är med på ett träningspass.

Lost!

Inge träning den här veckan sooo faar. Men på lördag ska jag kräma ur min arma kropp.

Idag gjorde jag matteprov , hope for the best!

I morgon efter jobbet ska jag jobba lite extra, kan behövas i dessa magra tider.

skriver mer i morgon puss

Tatto 1.4 och 1.5





Det gjorde ont. Det ska göra ont. Denna vecka kommer jag inte vara speciellt aktiv på grund av att jag ska göra OMPROV på matten :( behöver nog trycka in en hel del i skallen....

I Found Out

En myssöndag har det verkligen varit. Skönt att bara slappa och inte tänka på nästa vecka som kommer bli en riktigt utmaning. Jag kommer för det första vara fattig som ett husdjur, jag kommer ha ett matteprov att plugga till. Och så ska man sköta sitt arbete+ ett litet jobb på sidan om. Känns som jag behöver en god nattssömn.

Idag klev jag iaf upp runt 9 hugget. åt en stadig frulle, stack ner och la i tvätten. Sedan stack jag ut och sprang en timme eller så. Hem och åt lunch sedan plockade jag upp tvätten.

Sen kom min syster Fanny på besök vi lirade nhl och jag tror jag vann hehe ;) sen kikade vi vem ve mest där min gamla granne från drottninggatan var med. Hon gick hela vägen till final vilket jag tycker var duktigt gjort.

Vi testade även pizzeria La Luna som har glutenfria pizzor. Och vi kan ju komma överens om att de var riktigt bra (y) jag smakade den glutenfria och den smakade kalasbra.

När Fanny stuckit hem blev jag grymt rastlös och kände för att klättra ner från balkongen eller hånka på tåget elelr dylikt. Så jag klädde mig och stack till gymmet där jag krämade ur axlarna och malde 200 sit-ups på ren tristess... :)

Cola Test 2010

Hej så var det då dags för det årliga Cola testet som vi började med förra året. Nu i en mer utvecklad version med större betygssättning osv.

Den eminenta juryn bestod av:

  Hane (aka Cola-Kungen)

 Oregano (aka Fiskarn)

 Perre (aka Kristoffer-Robin)

Testet drog igång och ligan verkade fast beslutna med att det var extremt svårt att urskilja de olika dryckerna. Men en sak som snabbt kom fram var att nummer 3 inte var någon favorit. De hade ju som utmaning att försöka identifiera alla coler. Efter förra årets bragd då Hane kammade hem 7/7 rätt så låg pressen på Cola Kungen.

Hane 2/7 en mycket besviken legend, tog nedelgaet på bästa sätt.
Oregano 3/7 förbättrade sig från förra årets 2/7 nöjd men inte mer
Perre 5/7 nykomlingen som gick in och dominerade, tog längst tid på sig men var noggran i sina utvärderingar av det svarta guldet. Grattis!

Facit:
1.Cuba Cola
2.Premier Cola
3.Coop Classic Cola
4.Ubuntu cola
5.Pepsi
6.Coca Cola
7.Nygårda cola


vinnare rent smakmässigt blev orginalet Coca Cola, och den sämsta blev Coops Classic Cola.

 




Kommentarer under testet:

glaset utan nummer är vatten - Perre

Ååå fy fan - Hane

Väldigt diskret doft på nummer 2 - Perre

nummer 3 smakar piss - Oregano

Säregen doft, är det nöt? - Perre

Det är jäkligt svårt jag är bara säker på en - Hane

4an luktar lite hostmedecin - Perre

2an är faaan inte bra! - Hane

Kittlar det i gomseglet? - me myself

7an's färg är oemotståndlig - Oregano

Nej, nu dricker jag inget mer av nummer 1 och 2 - Hane

Å Fruktig! - Oregano

Så många smaker i min mun nu - Perre

de här tre ser blaskiga ut - Hane

Cuba fick sitt smeknamn för att han drack så mycket Cuba Cola, Brorsan sa det - Perre

Det luktar ozon - Perre





A Girlfriend in coma

Min första hela jobb vecka på 2010 gick ju fint.

Idag har jag tränat spiror och cyklat. Kollade på damerna i skidskyttet när de hade staffet. Helena Jonsson utför grenen på det vackraste av sätt och gör att Sverige är en supernation med skidor och bössa.

Jag ser mycket fram emot morgondagen som ska fyllas med träning (armar!), Cola test (mina ninjos Hane/Perre), Bio med samma harem + En krydda direkt från pimpel och en dapus med 40h vecka i ryggen och sugen på punch...

Modo har signat en ny back till Luleå hemma i morgon.

Tick Tick Tick Tick

Tiden går men kvar står man med Herr Horst under armen och undrar när man ska få gå hem och snyta sig?

Jag skulle inte vara jag om det inte vore för mitt sköna genunderlag. Jag är inte full, nej, jag är inte speciellt full eller inte fulare än nån annan, bara konstig på ett skönt? sätt :)

Idag har jag gjort en hemlis som ni kommer få reda på om cirkus 5 dagar! kyss på den

Har varit och tränat rygg i dag (Y) Helvete vad bra det gick, jag var faan bäst på gymmet. BÄST! Sen löpte jag 20 minuter intervall och tänkte på en skyst gravsten....

I morgonbitti 6 am ska jag mindfucka mig själv i 23 minuter

YVGS

Kortis om min tisdag. Jobbade till 16.00.
sen blev det kasta sig hemmåt efter en del inköp till middagen. Sedan tränade jag.
Kom hem i bekväm tid för att börja med min renskavsgryta som jag serverade med potatismos och lingon. Till det drack de två herrarna ett kraftigt Australienskt rödvin vin namn, Rosemount.

Fortress

Tjoo, nu är jag färdig med ännu ett träningsprogram. Känns riktigt skönt.

I morgon väntar en spännande dag med ett spännande uppdrag på min kalender ;) mer info om det i morgon.

Mamma varför har jag aldrig fått se en gravid asiat?


Brother

Shoo vecka 2 kan börja. Första jobb måndagen på det nya året. På väg ut i skogen idag såg jag en liten ranglig älgkalv som inte riktigt hann med sin mammas stora kliv. Det såg dråpligt ut men även mycket sött. I like Elk's

Hade radion på idag och hörde både gott och ont. Det absolut ondaste jag hörde var det vidriga och osmakliga bandet Movitz. Alltså att man får spela sån klasskskit på radio är ju olagligt! OLAGLIGT!

Har åkt skidor och handlat på willys, snickrar training programe.... ska äta snart och glo FG


Sikamikanico

Vaknade tidigt i dag, åt grötfrukost framför nyhetsmorgon med Lassse Bengtsson. Tog på mig training outfit och promenerade till gymmet. Döm av min förvåning när jag var helt ensam i det annars folktäta gymmet. Tränade armar och mage sen löpte jag en halvtimme i uppförsbacke på löpbandet.

Kom hem stack till COOP. Pantade burkar och flaskor. Handlade mat, sedan rörde jag mig österut för att hyra Falk filmerna 3 och 4 på Rix Video.

Efter min lilla utflykt tog jag tag i matlagningen så Oskar blir glad när han komemr hem. Jag stekte pannkakor och avrundade med att diska... Nu sitter jag och lyssnar på RHCP tjing

Grattis Gunnar som han namnsdag idag. P.S jag vägde in på 79 kilo idag (!) ska bli ändring på det i promise :)


Atombomb

06.46 jag drog upp volymen  i bilen och tröck in trumhinnan fyra micromillimeter. Det var Anna Ternheim som spelade melodi och jag blev en trollslända i tanken.

Idag har det verkligen varit en kärvig dag på jobbet om man ser till transport av gipsskivor från torpa till Granhammar. Jag tänkter inte beräta den 2.5 timmar långa berättelsen om allt bilstrul...

Doch var det kul med alla djur jag sett idag. Började med en hare som jag var nära att stressa till smärtgränsen, sedan såg jag en hel flockl rådjur som jag delade på så en stackare blev kvar på höger sida vägen medans alla andra stack åt vänster. Det var inte meningen, det bara blev så! jag ville ju inte..... Sedan såg jag ett till rådjur (Y)

Jag och Oskar är precis hemkommna från Cafe Sylvia. Jag ska nu ladda om inför i morgon då det blir träning. Var även ner på gymmet en sväng idag, körde axlar.


Tio

Doktorn sa du borde räkna till tio! Tjohoo första dagen efter den extremt lååånga julledigheten. Det var en mycket skön dag med innerjobb och bra radiotillgång. Var själv på The Firm today. Men Lillgrabben fixade det med. I morgon får jag kanske sällskap på lunchen av boss Nic, who knows? Efter jobebt stack jag ut på en skid tur i åsen! Hålelr glöden på att bli en brinnande låga igen? Jag säger som kapten Klänning ... Ingenting! När jag sedan kom hem till Eskilstuna efter ett pit-stop på Willys för toalettpappersinhandling så bytte jag om käkade nudlar och stack till Tha Gym. Ryggen fick smaka på substans och ögonen vilades på en tajt dam i 33 års ålden, Mums! Annars har min kväll bestått av lite tv tittande ( Victoria Secret's show ) det måste man ju se varje år (Y) . Sedan lite träningsprogram fix, focus på rumpa,ben, armar och rygg.

Det snurrar i min skalle

Har precis kollat på filmen Garfield, den gick på 3:an och det passade bra när jag skulle äte min sopplunch efter ett bra gympass+powerwalk. Och jag blev förälskad i Liz eller Jennifer Love Hewitt som hon heter på riktigt. Alltså vilken kvinna! tame fan det vackraste jag sett, och hon verkar vara så vänlig och omtänksam(Y) Kashing hon är bara 9 år äldre än mig. Perfect match. Hon Verkar ju träna och leva ganska sunt också....




Annars är det ju sista dagen på julledigheten. Känns faktiskt skönt att komma igång och börja rulla i rutinspåren igen. Ska bli gött mos med kortvecka till att börja med, torsdag fredag liksom. Ska skiva väggar ute i granhammar hos Rohm.



Crimson Sky

Som ett svar på ankans kommentar så kan jag svara. ja sjävklart ska du få en topp 10 nhl spelare säsongen 2009/2010. Då kommer jag även ta med vad de presterar under OS och i Slutspelet.

Det har avrit grymt dålig uppdatering här, sorry mate. I dag är det 13 dags afton vilket tydligen är en fest dag som jag absolut inte har någon reation till. Men Ikväll tänkte jg och Perre göra stan as we say, Kicken och DJ Brinkenstjärna är ju på Harrys haha

I morgon hoppas jag kunna vara i shape för ett skidpass (!) har allt fått en vändning? the foggy answers has no home


.




Night Watch

Nyss varit och tränat på nya gymmet www.powergym.nu Fan vad kul det var :) vilken inspiration och träningslust jag fick nu. I morgon blir det fan ett nytt besök fast jag är klar med veckans träning ska jag nog trycka in ett ben pass till. Annars väntar en soft dag med lite häng med Hane. Vi får se vad vi tar oss för.

Just nu sitter jag och för över penagr från mitt sparkonto haha det har hittils varit en för jävla dyr månad och den blev inte snålare idag när jag pressade ut 3k på gymkortet.

Havregrynsgröt nu jao



Bigmouth strikes again

Årets första stapplande dag har bestått av matlagning (makkisar + meatballs ) tvätt och fifa 10. Fan vad tufft or not :). Kollade även på spåret och film ( Crank High Voltage ) tycker den första crank smiskar rumpa med den här uppföljaren. Skit irriterad på ljudet haha men det ska uppenbarligen vara en del av filmen.

I morgon har jag ett fullspäckat program och jag kan inte sluta längta! :) yes vad jag gilalr att ha mycket planerat på lediga dagar. Jag börjar även bli lite halvsugen på att börja jobba :P men det blir på torsdag som planerat.


RSS 2.0