Sexyback

Shittan alltså, har otroligt stel och värkande rygg just nu haha tror att det har å göra med att jag konkat upp och ner med ca 200 kvadrat tegelpannor hela dagen lång. Jag slet som en piskat vildoxe svetten sprutae och jag höll på att falla igenom råsponten! Nu så här i efterhand vet man att man lever iaf, likmsom springa runt med t-shirt när det är 7 grader varmt ute det är inte normalt. Då är man antingen ovanligt svettig ( som jag avr) eller så är man bara jävligt korkad (lite det också) börjar nämligen känna mig lite sjuk.

Nosewing hurted

Har en pobeskvlig värk i vänstra näsvingen, jag ahr funderat mycket på orsaken till detta soecifika problem och kommit på både det ena och det andra. Men det som är mest troligt är att jag ahr pickat lite för mycket där så jag har skapat en mindre infektion under huden som gör det omöjligt att tex peta sig i näsan "om man vill det vill säga". Vad som menas emd "picka" är att man med ett lätt handgrepp fånagr in en liten hårtuss som man sen i omgångar stöter mot huden för att det ska uppstå ett lugnt och harmoni i skinnhöljet. Detta har jag syssllat med så länge jag kan minnas så jag är lite av en veteran kan man säga. Ne nu ska jag ner i tvättstugan en sväng

äckel är bara lego till mitt podium



Appropå ett sjukt rolit inlägg från Mr John ( Johnskriker.blogg.se) så fick det mig att tänka på en anekdot som hände en väns vän för 2 timamr sen vi säger att han heter ulf.

Ulf skulle bila hela vägen från uppsala centrum till ockelbo en rätt tung väg. När han hade kört 14 minuter och 32 sekunder började han få sån jävulsk magvärk så han höll på att falla ur plåten. Som en ansvarsfull bilist bör så stannade han till vid närmaste rastplats. Där låg en gemytlig ica butik med diverse livsmedel, Ulf klev in och ropade "jag är hungrig! vad fan ska jag äta!" butiksbiträdet Louise 16 och ett halvt år, ser upp förskräckt och säger "tacos kanske?". Å vilken genomtänkt lysande ide tänker ulf. Sagt som gjort Ulf plockar på sig de varor han känner sig behöva så som lök, lax, köttfärs, räkor, älgkött, bröd , ett salaldsblad och lite stark sås. Han kliver återigen ut i bilen slår på fläkten och vrider ner radion sen rulalr han iväg för nu jävlar ska det ätas on the road som de säger i amerikat. Han tycker det går lite knackit att styra med vänster knät samtidigt som han ska dra ihp en köttig taco med mycket rå köttfärs. Men han lyckas och njuter i stora drag när han åker genom gävle med älgkött runt munnen. Då händer det som sällan brukar hända Ulf ,Polisen stannar han "hmm vad sysslar du med unge man?" ett jäckande svar va fan ser du inte det jag kör bil lugnt och sansat, "jo förvisso men du äter ju en taco samtidig" Ulf blir fan inte klok på polismannen och drar upp sin telefon ur fickan "det här är en telefon den är olaglig att prata i men det är inte olagligt att äta en fet köttig mustig taco !" Polisen fick verkligen svar på tal och kunde inget göra. Några mil senare kraschade Ulf in i ett träd fullt med barkborre, han dog på fläcken.

Ponse



Trevlig dag med mr.Ponse haha en härligt stel mann med avklippta jobbar byxor så de ser så där 70-tals aktiga ut. Han har alltså köpt ett par för stpra byxor eller rättare sagt han är lite kort i rocken men det passar han haha. Han liknar lite de där två lergubbarna man såg på bolibompa som barn, ni vet de där två som snickrade på sina hus jämt :)

Sen har jag ätit pannkakor och tränat, kollat på Johnny English. Nu sitter jag och funderar hur jag ska fördriva tiden fram tills klockan 02.00 då man troligtvis ska hämta på krogen.

Upptäckte idag att jag verkligen inte gillar en viss mercedes som snor min parkerings plats

i know i know i know



Känns fint att ha fått ut annonserna, nu undrar ni säkert vadå för annonser? jo vi städade lagret idag och fick för oss att sälja en oanvänd spisfläkt och 2 duschväggar. Så dessa ligger på blocket.se om ca 2 h för den som känner spenderar nerven spöka.

fiktiv ljudgömma bakom sten sax påse killen utan truckerkeps.

Innebandyträning snart känner inte suget men vad ska man göra det är ju seriepremiär på måndag (Tillberga borta) man måste ju träna in linan lite.

Jag ogillar Cher skarpt!

Arn-kuliss byggare

Om man vaknar och klockan visar försovning, det fick jag befara igår morse en upplevelse jag inte tycker är kul och spom väldigt sällan händer. Jag blev kan man säga helt vansinnig på mig själv när klockan var 07,03 när jag klev upp. men va fan dagen är ju itne förstörd för det, bara bita i det ruttna maskätna äpplet och kämpa på.

Har precis planerat lite om födelsedagsfesten på halloween, inbjudningar kommer i början av nästa vecka.

Nu ska vi börja bygga kulisser åt nya arnfilmen kommer befinna mig i egypten i 3 år tjao (skoj*)

järnrör i min haaaand

Heat dies down - ett jävla ös Feed me jack Or: How I learned to stop worrying and love Peter Sellers - vackraste låten right now in the time of writing

Kasper kastade sten mot himlen inte för att träffa gud utan för at punktera sin tragiska utsikt. Kasper kämpar i motvind mot de stora blå skeppen från lutzen, de är onda och bersynnerliga.

Tjing tjing hoppas veckan går fort så det blir skön ledig helg igen. sov gott och se till att vakna med blicken mot fönstret om sådant finns.

Match premiär hemma

Idag ahde vi hemmapremiär mot div 3 laget VIB Västerås, de hade såklart inget reserv ställ med sig så vi fick dra på oss några gamla trasor från kriget. Men det funkade det med vi spelade riktigt bra för att bara vara 2 femmor och ledde matchen tills slutminuterna då de tog ledningen men vi kvitterade relativt snabbt. Ställning 3-3 och endast en minut kvar de tar ut målvakten och petar in segermålet :/ tungt var ordet.

Smutser!



Jag och Oskar med Kristian Anttila

600 mil längs taggtråd

en ovanlig vecka måste jag slå i stora bjällan för. Började som vanligt med jobb 7-16 mån-ons sen jobbade jag endast till lunch på torsdagen för vi skulle åka till Kungliga hufvudstaden och se Coldplay @ Globen. Betyg 5/5 vit tvättar. Helt magisk stämmning och låtarna var i perfekt blandning mellan gammalt och nytt. Har svårt att nämna bästa men när hela globen sjöng med under fix you är ju svår slaget, annars tycker jag det var lika underligt som härligt när de sprang ut i publiken och körde the scientist från läktar plats.

Igår blev vi på firman (bable.se) bjudna på panellagsfest ute i slogen hemma hos Karlberg's, vi hade gjort ett så bra jobb så det blev fest helt enkelt. Där blev vi bjudna på god gryta gjord på tamsvin tilsammans med goda drycker så som vin,öl,cider,whiskey och så klart den lila skåne haha och lilleman (me my self) fick så klart ta sista nubben...jag blev pressad som ett får av vallhundar. Efteråt stack jag till Raw bar i E-tuna där den helsköna herren Kristian Anttila hade konsert, helt otroligt så jävla intimt spå det blev snuskigt oskar faceplantade scenen jag adopterade bort en flower power fotograf till "längst bak i taxin platsen". Han bjöd på extranummret Harhjärta :P fantastiskt men bäst som vanligt är nog ändå Västra frölunda. Jag delade åsikt med bror om att ingenting...ingenting saknades den är så himla mycket fränare live än på skiva men men man kan inte få allt. Vi fick en pratstund med herr Anttila efteråt och även fotas med han (bild kommer upp senare ikväll eller i morgon) Även en liten pratstund med resten av bandet, mycket trevliga herrar från popstaden nummero uno Göteborg! nu ska jag forsätta tvätta smutsiga kläder

goding



Stina och jag har gjort en god köttfärssås idag som vi avnjöt med lite spagetti :P

Älskar dig stinis <3

Maskerad?

Alltså jag fick en helt underbar morgon! slog på radion och som vanligt på p3 vid den tiden är det barnprogram hehe så jävla klockrent. dagens citat kommer även därifrån ;)

Citatet: "Här har ni russin, ta av er kläderna och stoppa de i naveln så är ni lussebullar" Kapten kompis drog av detta citat under ett uppdrag X) hahah

Decenium vad

Hörde på radion idag om en helt makalös vadslagning. Var två herrar i medelåldern (gissar jag) som slog vad om att England hade vunnit VM.Guld eller ej. Och så klart hade de gjort det, Och killen som förlorade fick som straff gå ett helt decenium utan kalsonger alltså han bar inga kalsonger under hela 90-talet :S låter helt craazy. Men grejen var att hade den andra förlorat vadet hade han fått bära damtrosor i 10 år :) och som grädde på moset så blev killen som nu vann vadet invald i riksdagen. Man kan ju tänka sig den synen en riksdagsman som bär frugans trosor. Jag tycker det var en härlig historia.

Måste bara lägga in en note: Läste i tidningens i lördags om en italiens fotbollsspelare vid namn Tommasi, Han spelade tills nu i Roma där han endast tog ut 15 000 i månaden i lön! det tycker jag är lojalt han gjorde det för att han älskade klubben stod det. Sen om han under sin karriär dragit ihop miljoner vet jag inte, men häftigt iaf :)

13:e otursnummer?

Happ tatuering idag? prognons = förhinder orsak = vet ej :/ men vi skulle boka en ny tid på måndag så skulle han göra dem under veckan, hmm segt värre att behöva åka 5 mil men men man ska inte ha flyt jämt. Tråkigt att vi inte fick det gjort idag tycker jag.

Kropps möblering

Ska om ca:2 h göra en tatuering vad det blir får ni se senare idag då jag klan publicera en bild :)

Annars blev det en skön fredag igår med lite härlig french, bra film och mys med min älskade.

Något nytt fräscht som hänt? nja vet inte, jag har en musikalisk vecka framför mig med Coldplay på torsdag i Globen sen blir det Anttila på Raw på fredag :P härligt härligt, Så jag ska ju inte sticka under stolen med att lite lön nu vore inga fel hehe men jag ska nog överleva månaden ut.

Sen en liten OBS! kom ihåg att det är fest den 31 Okt, just du kanske blir bjuden så försök att ha lite framförhållning när det gäller planering vi kommer göra bjudningar om knappt 2 veckor.

milt youghurt väder

Gula febern härjar för fullt hemma hos mig, alltså sjukdomen inte indianen.

erd is froh

Fick hem NHL 09 idag har dock inte lirat än ska försöka hinna med lite game inna jag far in i sömnen :)

Idag skulle ju jorden gå under, eller inte hehe ne men de har ju byggt värsta grejen nere i österrike elelr schweiz typ. där ska de tydligen kunna framkalla en ny big bang, läskigt värre hehe.

Jag vill dela livet med dig honey <3

Line of best fit



Hittade denna annorlunda potatis idag, ödet? vad vet jag hehe den var lite svår att skala men fick iaf ordning på det så småningom.

Dagens Hatobjekt: Jag vet att det har varit hatobjekt förut men kan inte låta bli nu när det har kommit upp en ny "hit" med det elementet i. Och det är så kalrt dessa jävla datoromgjorda röster jag pratar om! vem är så jävla dum i huvet som tror att det är coolt,bra eller upplyftande på något sätt? det är bara vidrigt hatar det så jävla mycket, det enda undantaget är smurfarna men det är ju deras grej liksom de försöker ju inte göra en seriös låt.

aja nu har jag avreagerat mig på det :)

Lille Antonio hade tagit lån på 40 mille, för å ha råd att bo i en lägenhet mitt i centrala stockholm på 200 kvadrat. Det var självklart inte på eget bevåd han gjorde denna brakaffär. Nej nej det var det gammla hederliga grupptrycket som ställde Antonia i denna sits. Fredrik med det svallande håret, Kenneth som körde morotbåt året om och Fritz killen med knarket och brudarna pressade lille Anto att göra denna idiot affär när killen pluggar på KTH och samtidigt ska försörja sin farmor med tandläkar räkningar så inte ens hela afrika kan betala.

maaa!

i går litade jag första matchen blev en skön vinst med 3-2 över Forsby.

Nu sitter jag och tittar på tv med Hane riktigt mysigt me ett gammalt avsnitt av Ett herrans liv. Ingvar Oldsberg är gäst :)

Babe den talande grisen är kultur skatt.

Citatet: "Nya lakan förtjänar en ren människa" Joakim Schön myntade detta redan klassiska citat på Corner i lördags natt

Bloc Party!

For my sweetheart the melancholic, you have crossed the river styx
And the waves have taken you away
As I lay my head on your chest, I can hear it your veins
Wake me up when u come to bed

So toughen up
Biko toughen up
Biko toughen up
This world isn't kind to little things

Was my love strong enough to bring you back from the dead
If I could eat your cancer I would but I can't
So I keep writing these songs for you
To steal you from your grey
And we can dance in our front room again

So toughen up
Biko toughen up
Biko toughen up
I need you be strong for us
So toughen up
Biko toughen up
Biko toughen up
This world isn't kind to little things

Don't you know that when you stand you stand up for the both of us
Remember that when the darkness looms
Every tear you shed is cleansing, taking the pain away from you
I left you blueberries in the fridge, the little things that I can do

You're not doing this alone

Resist


It was your hair that did it
It was your hair that lit the fuse
A golden brown halo
Like sunlight peering through trees
I ask you for the time, but I am asking for so much more
A moth to your light bulb, you made my heart beat faster

Paralyze me, with your kiss
Wipe those dirty hands, on me
Maybe we're looking for the same thing
Maybe you're the one who will complete me

Oh how beauty burns, lips and eyes and fingertips
The spark of desire on every point our bodies meet
Behind your eyes were stars, infinite and serene
How I would suffer for you, you fascinate and magnetize me

Sometimes I think, I would float away
If this sadness did not weigh me down


sweet strawberry weed!

Kärlek till Caesars!

Musik nu som då?

Jag sitter här i min ensamhet och tänker en tanke jag tänkt i ett par dagar nu, hur kan det komma sig att musik som produceras nu varför inte kompetent folk kom på dessa texter eller melodier tidigare? liksom hur kan det komma sig att just Bloc Party släpper en skiva med nya låtar 2008 som ingen i alla generationer innan inte ens haft en tanke på?. Jag vet det är djupa tankar men ändå man blir ju lite fundersam hehe :) hoppas folket sover gott nu

Lazee = Utfryst

Jag hörde på p3 populär idag. Dagens gäst var hiphop artisiten Lazee, alltså tröttare jävla männiksa får man väl leta efter hur fan man kan sitta i en Svensk studio och prata svengelska om man bott i London i 6 år! alltså på 6 år hinner man väl för fan inte glömma sitt modersmål?. Jag blir så trött  samma sak med Viktoria Silverstedt, hon har ju iof bott i usa i 10 år men det ska ändå inte göra att man glömmer bort ett språk man är uppväxt med. Jävla töntar!!! jag tycker vi borde frysa ut dem från det svenska media utrymmet.

Jerka säljer cyklar i Solna. Det går inge bra för affärerna, Märta 62 år kommer in och vill ha sin punktering lagad mne kan inte betala, vad gör Jerka självklart lagar han hennes cykel utan betlat. Han jobar alltså gratis vilket inte försörjer 2 barn och fru där hemma i den pitoreska 3:an. Nu måste Jerka rycka upp sig och styra affärerna på rätt köl innan han går i personlig konkurs.

Citatet: "Ne nu får du dra mig på en liten vagn!" Rickard i radioprogrammet Christer efter att en person blev stormästare för andra gången i sanning eller bullshit.


Cristina är mitt ljus i den gråa vardagen, hon gör de där små tingen som gör mig lite extra glad och utan att behöva göra något alls är hon den finaste i mina ögon :) <333 Älskar dig Honey

Wild Horses!

Shit vad det blåste idag, inte det bästa förhållandet när man ska isolera och sätta vindpapp :/ men det gick till slut.

Hörde en otrolig sak i går morse, det var en polsk man som hade fallti från 9:e våningen och överlevt med endast ett brutet revben och en bruten arm. Helt osannolikt men det ska sägas att grannen neranför höll på att flyta så han hade slängt ut sin gamla säng med madrasser på gården. Så när mannen föll så hade han sån tur att han landade just på madrasserna.

Jag hatar Jens Lekman och datoromgjorda jävla äckel smurfröster!!! Hörde en typisk amerikans rapp låt idag med en datorröst, även om låten var dålig som den avr så gör ju en där rösten bara allt mycket sämre usch!

Fångad känsla

I fredags när jag avr hemma hos en äldre herre så hände något mycket underligt och även lite chockerande, dagen började ganska normalt inga konstigheter. Men sen när det hade gått några timmar och mannen hade avrit och gjort lite ärenden så kom han in i rummet där vi var endast iklädd kalsonger. Jag blev välditt stäld och lite fundersam över hans outfit men fick helt enkelt hålla mig för skratt och göra ett bra jobb X).

Idag blev jag riktigt happy när ett brev postat i Republik srtaden Östersund damp ner i brevinkastet. Parkeringsboten som vi ådrog oss under Storsjöyran blev avskriven och vi får tillbaka 600 Svenska kronor :)

Idag blev det officiellt HÖST det flög frusna fåglar och vargar med för stora käkar smög i buskarna!

RSS 2.0