Dra dem inte!

Jag sitter här har inte så värst mycket att skriva om, men kom att tänka på här om dagen då jag såg en äldre dam vara ute och stavgå. Alltså jag ser väldigt många som stavgår och jag kan ärligt säga att det är ungefär 10% som gör rätt, jag är ingen stavgångsexpert men jag vet iaf att man inte ska dra stavarna efter sig som om det vore ett dött "animal" som man ska dra hem till grytan. Jag brukar tänka för mig själv då jag ser alla dessa stavmarodörer "ja stavarna slits faktiskt sönder om man drar dem istället för att säta i dem" att om dom skulle sikta med stavarna säg en meter framför sig hela tiden så skulle de automatiskt göra rätt. :)

Intimacy

Yes! nu har Bloc Party äntligen släppt ny skiva. Nu får de ta och komma till sverige och spela också, så jag kan se dem :) längtar efter den konserten väldigt mycket.

Denna 15:e och sista OS-dagen har jag sett vattenpolo där Ungern slog USA i finalen med 15-9 eller vad det blev hehe minns inte riktigt, sedan blev det lite rytmisk gymnastik :D alltså jädrar vad duktigt dom är så synkroniserat och väl utfört så man får gåshud.

Jag är mitt i tvätteriet just nu och dödar tid framför F1, Massa i ledning just nu med 40 varv kvar.

Och nu när jag smetar på med upplevelser, så måste jag ju nämna att snart är Elitserien här igen :) jag har haft väldigt mycket abstinens. 3:e September 19.00 smäller det borta match mot Timrå IK :P Wargen är spelklar och Snellman hopaps jag blir en flipp. 18:e Oktober ska jag åka till Södertälje och se MoDo spela ut kringlorna.

total frihet

Jag och stina kollade på Into the wild igår :) jävligt vass rulle den avr både snyggt gjord och bra skådespelar insatser den kan jag rekomendera.

Nu sitter jag efter en hektisk arbetsvecka med både toppar och dalar. mest toppar faktiskt. :) så nu ser jag fram emot en toppenhelg med mycket skönt folk. tjing tjing

Kroppsbyggdnadena föll som korthus från den danska slätten rakt ner i avgrunden från den annars så gröna och tilltalande gräsängen.!


Världsbäst

Såg precis Usain Bolt sätta världsrekord på 200 meter på tiden 19,30 ruggit, det ger än gåshud.

annars har jag mest jobbat,tränat och lagat mat i dag :)

Citatet: "Jävöar i havet, vad bra den va!"  Nicke efter att han smakat en vodkapralin vi fick tag i haha jag tycker den avr lite sådär inte hundra % god

/ forever <3

adopterade höjdstjärnor

Har varit en ganska gemytlig arbetsdag, med lite fogning och städning. Sen blev det lunch, då vi slängde ett par ögon på höjdhopps finalen för herrar. Då lägger kommentatorn upp ett ganskla roligt citat : " Stefan Holm har sin tränare som pappa , Rybakov har sin tränare som pappa, Silnov har sin tränare som pappa och Baba har sin tränare som pappa" hahah alltså är alla höjdhoppare adopterade av topptränare eller kan det vara så att det har sina pappor som tränare? :) jag tycker det var riktigt festligt iaf.

Har även gjort mitt första innebandypass idag, jag känner mig lite osäker gällande regler osv, men kommer nog in i det, får iof se om jag ska lira fullt ut eller hur jag gör.

the biggest in the wooorld

Jag insåg nu vilket företag som är störst i världen. The simple answer is Philips det holländska slagskeppet eller jag tror iaf hoppas iaf att det är holländskt, Jääävlar vad stora dom är, de kan ju typ äta musslor ur spenatformade dyra skålar gjorda i kräftskal elelr något konstigt tunt material som gör gammla tanter galna av åtrå. Jag tänker på allt som Philips kan göra med världen som ingen INGEN annan kan göra! det är världens största företag någonsin de är odödliga på den positionen!!!

why so seriuos?

jaha då hade vecka 33 gått då? vad kommer man ihåg mest? jag minns nog den där filmdagen jag och stina hade i onsdags, den var riktigt bra :) Nu väntar en vecka fylld med jobb och en del annat också så klart.

jag funderar på att man kanske skulle försöka dela på jordklotet, det vore inte helt fel fatta 2 små jordar istället för en haha vi skulle kunna bygga broar emellan elelr nått. Annars får vi väl flyga emellan. Det är själva tanken på en djävulsklyfta som vore colt att ha, tänk liksom om man tröttnar på livet så hoppar man i djävulsklyftan vilket jävla äventyr! hahah ne men det är en skruvad ide som en kille i örebro jobbar på.

Fransk öppning

Idag lördag har jag efter mycket om och medn iaf städat igenom hela lägenheten och med det menas dammat,dammsugit och skurat +disk och soppkasting och pantning. ja så nu sitter jag och tar igen mig lite framför kvartsfinaken mellan Brasilien - Kamerun i OS fotbollen. En mycket energisk match med mycket kamp.

Igår kväll var jag,Hurtig och Oskar och såg Batman The dark knight en mycket bra film som säkert kostade en krona att göra, med tanke på alla riktigt fina specialeffekter. Heth Ledger klart bäst! han skullle fått en oscar för rollen som joker.

Uffe goes Japaniese!!!



Igår morse såg jag en mycket rafflande Badminton match mellan Japan - Indonesien matchen vanns av Japan. Men det som var mer underligt var att Uffe Larsson har blivit Japan och han är bra på Badminton men dock lika ful som vanligt, det är han som är den stillastående på bilden :)

Virus Lindberg

Har varit hos doktorn idag tagit lite halsprov, det visade sig vara ett litet virus, så blir inge antibiotika. Jag fick väldigt många nya intryck när jag satt där febrig och med en jävla halsvärk. Jag såg tex en riktigt barnafödarmaskin det avr en kvinna med stor mage och en gigantisk bakdel med breda höfter på köpet, och inte nog emd det hae hon även de största jävla armarna jag sett!! ojojoj hon kommer föda barn på löpande band (hon hade redan 2).

Efter mitt lilla besök nere på vårdcentralen var jag en sväng på ica, då såg jag en mycket förvirrad och trött man, han lufsade runt inne i affären som en tvättbjörn bärandes på en påse champinjoner eller om det var potatis. Jag tyckte det såg ut som  att han ville ha yoghurt men han hängde även väldigt länge borta vid kräfterna så det är svårdefinierat vad han skulle köpa.

Nu ska jag vila lite sen hem till Stina för hon är också sjuk :)

/ Pälsmössa

första kneg dagen - hemma

Idag var det tänkt att jag skulle jobba men är olyckligtvis fortfarande sjuk :/ känns som halsen är helt förstörd. Och Stina är också sjuk :/ hmmm vi går till doktorn i morogn om det inte blivit bättre. Kan nämligen vara halsfluss.

Vad gör  då mjag hemma? tittar på os typ det enda man kan ägna tiden åt när man sitter hemma. Såg en intressant beachvollymatch i morse Kina - Belgien (kina var rankade 1 medans Belgien 13) men Belgien stod upp riktigt bra och vann första set var även nära att vina andra men Kina tog hem vinsten efter ett dramatiskt slut i 3:e set. (18-21, 21-19, 15-13) siffrorna hehe.

Klasse ville bli en persienn till vilket pris som helst, han var till och med beredd på att dö för att bli en grå,styv gruppsamlad persienn. Klasse behövde dock inte gå så långt, det var ett österrikiskt par som kunde utan betalning ta emot Klasse och låta han bli persienn. Och så vitt jag vet så sitter han fortfarande i det österrikiska fönstret.

/ Lights an musics <3

sick

Är riktigt jävla seg nu asså. Funderar på att försöka gå till Ica och handla en gurka eller nått. Sitter för närvarnade och kollar på basket Kina-USA det står 64-91 med 2.01 kvar, I morgon är det jobb som väntar vilket känns skönt, men frågan är om jag är frisk nog att jobba. Det visar sig i morogn bitti.

/ Älskar dig baby <3

OS - Tider

Har precis sett den amerikanska simmaren Phelps slå världsrekord på 400meter medley, mycket stor att se vilken insatts!. Just nu kolalr jag fotboll nämligen matchen mellan Nya Zeeland - Brasilien ståår redan 0-1 (Pato). Men jag är mer intresseard av andra matcher för att jag har spelat på dessa. Nigeria - Japan där jag spelade på Nigeria :P Italien - Sydkorea en säker 1:a och till sist USA - Holland där jag tog ett säkert kort på Holland.

Jag har väldigt ont i halsen just i detta tillfälle, blev sjuk igår :S men hade iaf en mysig kväl i går lite trött kanske men ändå :)

/ Supermaskinen

andning genom sugrör - suger

Okey jag har inte skrivit på 2 dagar det är ju lite down huu?... I torsdags lajjade jag och Hane med totte modeen, han fick tydligen sällskap av två små djur som vi bara var tvugna att plåta (bilder finns på bilddagboken - Riksost) annars har jag mest varit med Stina <3 den här veckan riktigt mysigt :)

Sen vill jag bara lägga in en OBS! jag kommer chocka en del människor om en dryg månad :P

Nu ska jag limma fast alla världar med maskara och sen springa på de svarta stråken mellan jordskårporna.

/ Blåljus

hope

Frida hade hittat en perfekt symetrisk klippavsatts, där hon ville tillbringa resten av hennes tomma ointressanta liv. Hon hade med sig mycket packniing så hon skulle klara av att leva där resten av sitt liv, hmmm en yoghurt med smultron/citron smak och 2 tandborstar. Alla hennes vänner slog vad om att hon skulle falla ihop och dö eventuellt falla ner från klippan av utmattning. Det var en hel del som tippade på 2 dagar men även en del odds på 3 och 4 dar. Men se vad fel de hade, inte ens hoppet kunde rädda henne hon dog första dagen av att hon blev biten av en räv och dog av någon skit konstig annorlunda sjukdom som man kan få av att bli biten av skabbiga rävar.

/ Vi och Olle!

clinging on for life

ååå fan vad skönt, nu sover jag så himla gött om nätterna under den varma oas perioden förra veckan så var min sömn väldigt begränsad. vilket också tog ut sin rätt på dagarna då man var trött hela tiden. Dagens A är att min lillebror blir myndig :) grattis där. Annars blir det nog en skön ganska vanlig tisdag.

mitt samvete blev illa tillhugget igår när jag dödade en fisk :/ just efter jag brytit nacken av den så slog tanken mig. Tänk om den ahde familj kanske massor av vänner och nyss fått lite små abborrar, den påträngande känslan tog stor plats i mitt huvud. Men jag kommer nog med stor sannolikhet göra om det.

Aerobics är terapi!

/ hitta munspelet.

Så gott att må gott igen

Äntligen är man hemma och kan nu börja bygga upp sig igen. Har varit en tuff helg med dåligt väder och inte allt för nyttig mat. Men det har också avrit en trevlig helg med bra musik och sköna människor. Nu ska jag börja springa på allvar :P

puss så länge

RSS 2.0