Förbands sträng inte samma sak som förhuds sträng.

Strängbom smyger runt bland alla dessa exotiska hattar som luktar Skottland och en konstig sorts bomull. Han vill inte visa att han är där utan vill gärna att hattköpet ska gå smidigt till och att det är en personlighet som han köper och inte nån jävla torkad skinnbit från den lokala oxen. 
Så plötsligt ligger den där! den gudomliga hatten som sprutar ut sinnen som människan bara trodde gammla fossiler besatt. Han ska bara ha den där hatten! om det så ska kosta han livet, han går med staplande steg fram emot den bersynneliga hatten och tar försiktigt i skärmen. OJ! den vek sig lite men det gör inget, han små ler och sparkar sig själv på hälen. Fan nu ska det liggas tänker han när han smyger fram emd den till kassan.

Kassörskan tittar länge och med tom blick på Strängen, ska du verkligen ha den där? Ja som fan det är klart vem kan vara bättre bärare än mig liksom. Han tar fram sin överfeta plånbok som bara vill transformera sig till en rått käft med fiskkropp och bita bort ett stycke axel på honom. Men iaf så kan han tygla fantasins makter och får upp ett x antal tusingar. Men Hon verkar inte vilja ta emot dessa pappers lappar.

Du förstår det där är ingen vanlig ahtt jag kan inte ta betlat för den. A klockers tänker strängen nu får jag baka degen utan att kasta degen. Hon menar att det är en personlighet som inte kan köpas för penagr man måste visa mod och kurrage för att få bära den. sagt som gjort Strängen gör några prov man måste göra för att få ta del av denna skönhet (jag kommer skriva mer om dessa prov i morgon).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0