Take care of copy rätten

* Förklaring lägnst ner.

Jag umgås i en krets som itne är som vanliga kretsar. Nej vi alla (nästan alla) bär runt på fiktiva varumärken som vi ska göra vårt bästa för att föra upp i toppen eller iaf rätt långt upp. Jag tänker ranka några varunamn vi ska vara jävligt vaksamma över! :)

"Pilo" - Elf är upphovsman och ägnar sig åt mycket tekniska grejer han är duktig på sånt :) skulle kunna göra något med tekniskt utrustade pilotglasögon-

"Dape" - Mannen,Myten många gånger skulle absolut behöva göra sig ett namn inom "rör*" branschen

"Schöttis" - Alltså han är ju våran tv-.guru, och skulle om han kunde. Göra en genomgöring genom tv:n. Han skulle skapa skal till tv-apparater. I olika färger och formar. Fatta att ha en tv som är formad som lucky luke:s häst?

"Hane" - Film har blivit hans kall då han har blivit inaktiv på arbetet. Han ska helt enkelt skapa The Hane Production, skapa fräcka sportfilmer så som mighty ducks filmerna.

"Mage" - Han har inga gränser! och man vet aldrig vad han ska göra härnäst :). Han ska helt klart göra något som ingen förväntar sig av honom = Stickade grytlappar!

"Perre" -  Alkoholens fader. Vi ser han som en genuin ledare och en fadersfigur, det är han som styr upp aktiviteter på aktiviterna. Jag vill att han skapar ett piller som får dig i partymood på nolltid.

"Oregano" - Han lyssnar på musik om han inte gör det så är han på ett ställe utan speakers. En baskarriär är ju enda alternativet :) "och på bas har vi Oregano...kryddigt värre va?" vilken jävla presentation.

"Hurre" - Mannen som går i Idee under vintermånaderna. Han tycker om att arbeta och arbeta mycket :D så han ska ju helt klart bara sälja sig själv som den arbetsnarkomanen han är. 

"Direktören" - Charlie har en tendens att gilla att hålla i pengar. Det är inga fel på det :) han gör det väldigt bra också. Så han borde  göra något han tjänar stora kovor på. Varför inte köpa KBK och bygga ett storlag likt Atletico Bilbao.




* Rör - Tex Räkröra, skagenröra och så vidare

Kommentarer
Postat av: Dape

Hahaha yes. Kan avslöja att jag inom en snar framtid kommer att lansera en ny röra innehållande en mix av alla världens röror. Sug på den gott folk!

2008-12-21 @ 00:09:51
URL: http://dapus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0